Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam już sił psychicznych oglądać tych buców więcej

No to wykąpana, wysmarowana jestem, teraz schnę
Brakuje mi gorących kąpieli, tak uwielbiałam a teraz normalnie szybko się myję bo marznę (a woda wcale zimna nie jest). Chyba na prysznic się przerzucę, będzie lepiej 
Aga niziutka jesteś i chudziutka, myślę, że pomyliłabym Cię z moją córą
W tłumie 5 klas nie do rozpoznania 
A co z Twoją sesją fotograficzną? Miałas mieć czy miałaś i efektami się nie chwalisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:26

-
ja mam prysznic, ale za to mi jest ciągle gorąco
ja taki zmarzluch 
a wczoraj mój jak zobaczył jak mi serducho szybko bije to stwierdził,że ciąża to naprawdę obciążenie organizmu i już zrozumiał czemu tak się męczę itp.
no ja na praktykach w przedszkolu czy w 1 klasie to się gubiłam w tłumie
zawsze jak dyrektorka przychodziła to było " a gdzie jest Agnieszka?" a ja na dywanie między dzieciakami , albo na krzesełku pomiędzy 
a z sesją właśnie będę dzisiaj do dziewczyny pisała, może coś uda się już w przyszłym tygodniu
a pochwalę się,że jutro w końcu umówiłam się do fryzjera! Bo już nie mogę na siebie patrzeć
-
Aguś to taki kamuflaż z tym Twoim wzrostem

Też bym coś zrobiła ze swoimi włosami ale nie bardzo wiem co - obciąć nie mogę bo mi R. zabronił a ja przecież posłuszna żona jestem
Farbować mi się nie chce a to może grzywkę podetnę bo długa się znowu zrobiła 
Kupię sobie chyba dzisiaj balsam na rozstępy Palmers, strasznie go reklamują ostatnio a ja jako, że nie jestem podatna na takie sugestie to zakupię
Nie chcę żeby powtórzyła się historia z pierwszej ciąży - cała popękałam - piersi, pośladki i uda, nawet na łydkach trochę mam, nie wiem jakim cudem na brzuchu tylko kilka malusich przy pępku. Teraz już wyblakły i oswoiłam się z nimi ale jak miałyby być znowu takie buraczkowe to chyba bym się zapłakała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 10:41

-
Livia ja tak się śmieję,że może dlatego mam taki dobry kontakt z dziećmi , bo wzrostem ( i umysłem
) się za bardzo nie różnię 
co do tych smarowideł, to podobno oliwka najlepsza, ja się jakoś tak przeniosłam i zostałam
aa i podobno najlepiej po kąpieli na mokro bo lepiej się wchłania
za 3 miesiące dam znać czy pomogło 
Livia, Monia szansa dla Was! jest casting do Na wspólnej
Kryśka witaj
czekamy na fotkę sukni! a kiedy ten wielki dzień??
livia30 lubi tę wiadomość
-
Aguś ciężko z tymi prezentami dla dzieciaków teraz. To już nie takie dzieci jak kiedyś
Majka dostanie chyba smartfona od nas bo marzy jej się. Jak ja byłam dzieciakiem to marzyłam o podwójnym piórniku z wyposażeniem a teraz? Masakra jakaś
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

-
Groszku dasz radę z egzaminem
będzie dobrze
a mały niech podpowiada 
Rudasku ale ładnie zapozował synuś
pięknie
a wszystkie mają takie.. moje też ma taki nosek szerszy
ale coś czuje że bardziej podobny jest ten nosek do męża noska 
nadrabiam was w dalszej kolejności...
a co do rwy... raz lepiej, raz gorzej.. średnio na jeżyka ale da się przeżyć
teściowa się dziwi że wytrzymuje itp i tłumaczy że widocznie słabo mnie złapało ;O
toż ja nie wiem, nie bd się porównywać z innymi bo każdy opowiada jakie to jest straszne... rzeczywiście nie jest przyjemne ale może każdy z nas ma inny próg bólu?

i mała w nocy się nie ruszała wyjątkowo...