Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
współczuje... nawet umyć się wczoraj nie mogłam aby krzyczałam jak głupia... bo jak mnie złapał ten ból...Madziulka wrote:Znam ten ból bo sama mam dyskopatię i średnio raz na rok mam atak rwy.w tym roku jeszcze mnie nie złapało i mam nadzieje że tak zostanie.Też chodziłam zgięta w pół i nie mogłam lewej nogi wyprostować
rety...
moj tata miał dyskopatię, ostereopozę itp.. to wiem jak to wygląda.. naprawdę współczuje.. -
jest zajebiaszczy... żadnego innego nie biorę pod uwagęlivia30 wrote:A ja zakochałam się w tym co Mizzi kiedyś wrzuciła:
http://allegro.pl/tutek-2014-wozek-tambero-wielofunkcyjny-2w1-3w1-i4792127949.html
Koniecznie czarno-biały, nie ważne czy będzie facet czy babka
ja wlasnie sie zastanawiam czy nie wziąć sobie tego brązowo beżowego :>
-
chodzę prosto! bynajmniej tak było jak zeszłam na sam dół.. przyszłam i już krzywa jak stara baba -.- mam nadzieje ze do niedzieli się skonczy toXxMoniaXx wrote:Mizzy witaj
jak sie czujesz kochana nasza 

i nadal mam jakiegoś takiego doła troche.. ale.. chyba pogoda taka
ale chyba sobie poprawię humorek i rozejrzę się konkretniej za rzeczami dla dziecka.. i dla siebie.. na necie
-
Monia też myślę że ten czas jest ok...

bo potem to tam nigdy nie wiadomo jak człowiek się będzie czuł i jak to będzie z szyjką, jak zmieścimy się między pólkami itp..
a to jest jednak latania z tym że szok..
nawet w poradach na belly wyskakuje info że do 3 trymestru najlepiej jest wybrac sie na dalsze podroze a potem już nie bardzo.. -
ja to cos czuje że pokupuje tak jak ja chce, bo jemu to obojętne...XxMoniaXx wrote:mi sie podoba ten kolor taki z tym oliwkowo zielonkawym czy jakoś tak
ale musze to skonsultować z mężem bo on też ma swoje zdanie
jemu to nie jest obojętne tylko zawsze wyrazi swoją opinię. -
a to prawda.. ale ten wózek co ja mam w planach to taki lekki.. i dziecko jak w dobrym amortyzowanym miejscu
z tym małym jechałam po krawężniku żeby na pasy wejść a tu nic.. nawet nie trzepnęło.. i w kazdej chwili mozna z skrętnych kół zrezygnować aby przekręca się i jazda... a lekko idzie do przodu i wlasnie kółka są pompowane.. a nie plastikowe 
i torb duzo.. dziewczyny mowily ze nie wykorzystały wszystkich nawet na zakupach..
gondola wiadomo do czasu... aż dziecko wyrośnie albo bd bardziej ciekawskie i juz musi byc spacerówka bo bd się wierciło
a ja bd stosować patent na początku z nosidełkiem.. pseudo wózek będzie w stelażu np w mieście
i nie trzeba targać gondoli na zakupy czy na gościnę potem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH