Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie jak ja mialam ostatnio z tempkami ?
36,2; 36,4 ; wczoraj 36,6; a dzis 36,4
O co chodzi?
Chociaz to niemoarodajne teraz pewnie bo przeziebiona jestem.
Ja tez mam nadzieje ze niedlugo bocianki nas odwiedza i beda dla nas laskawe
Melula to jak dlugo sie staracie? Cos sie u Ciebie dzieje ze hsg i laparo?? -
nie wiem, dlaczego jajnik mnie tak ciągnie... owulację, jeśli była to mam za sobą, bo wczoraj na usg było widać tylko płyn w zatoce, ale wg mnie owulacje mogła być tydzień temu, to też wskazuje wykres...
Groszek, mnie jak "tam" swędziało to najpierw podmywałam się wywarem z szałwii, ale ostatecznie dostałam antybiotyk...
staramy się od ponad 2,5 roku, czyli od ślubu, wcześniej miałam anty na pcos...
HSG mam mieć na zasadzie "nie zaszkodzi, a może pomóc".Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:37
-
napar z szałwii nie zaszkodzi, jak masz, albo z rumianku...
szałwia ma zastosowanie bakteriobójcze, tak mi ginka powiedziała kiedyś, na wszelkie wypadek...
Groszku, zaprosiłam cię do grona "psiepsiółek"...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:40
Groszek lubi tę wiadomość
-
dzieki za rady Melulka, mam w domu na szcescie jakies maci, czyms juz troche probuje lagodzic.
przypuszczam ze to od tych kilku usg doochwowych w tym cyklu i od zelu, prezerwatywy na tych glowicach tez uczulaja jak sa z tymi srodkami plemnikobojczymi bo mialam kiedys z tym problemy
no to teraz mamy 2/3 cykl. Wiem ze dopiero
Moze byc tez podraznienie. Moglismy sie powstrzymac w sumie... :-p ale ciezko bylo :-p no nic to przyjdzie tetaz cierpiec :-p choc teraz troche znieczulilam to miejsce i przeszly dolegliwosci...
-
Ja tez mam podejrzenie pco i mam zrobic badania hormonow po malpie. Potem badania nasienia. Owulka byla w tym cyklu. Zobaczymy co i jak to wyjdzie..
Melulka patrze na Twoje zdjecie i jestes strasznie podobna do mojej kolezanki ) hihi
ma na imie Łucja. Podoba mi sie to imie )
Zatem bede stosowac te ziolka -
ale ciepło na dworze!
Melula idziemy łeb w łeb też mam 6 dzień i tempka spadła;/a Ty masz ładną tempkę czujesz coś?
Cześć Groszku odpoczywajcie! :* a nie zawsze są objawy, ja tez nic nie mam a 6dpo ;)wymiguj sie od tego, oby sie udało ! I nie denerwuj się :*
Another, oby wyniki dobre wyszly
Słodka miłych ćwiczeń !
a ja musze pracę na zajęcia pisać;/
Jak chcecie miec pocieszenie to mój wykres zobaczcie, tylko ja mam tak że jest suuuper i leci w dółWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 11:26
Groszek lubi tę wiadomość
-
Hej DZiewczynki...Wy nie możecie spać po nocach tylko wypisujecie coś tu a ja potem pół ranka nadrabiam!!! ):
co nowego ??
u mnie bez zmian oprócz tego , ze jak poszłam w nocy siusiu to tak mnie zabolały krzyże jakbym miała zaraz @ dostać...a według planu ma być 25-26....
oby nieeeeeeeeeeeAnhe lubi tę wiadomość
-
Wrocilyscie, Kochaane
Ja tez zaraz uciekam z mezusiem pospacerowac
Wspolczuje pisania pracy, ale napiszesz i bedzie juz z glowy
oj nie Rudasek, mam nadzieje ze to nie malpowe bole krzyza... moze sie gdzies przesililas ?
Jabdzis o 2 sie obudzilam i krecilam z boku na bok, nie moglam zasnac..
no wlasnie tyle produkujecie ze ciezko potem ogarnac wszystko :-p
Anhe, nie martw sie znowu bedzie po nocy dziesiec stron :-pAnhe lubi tę wiadomość
-
wiesz co, takie małpowe....
ale mam nadzieje, ze to tylko tak oooooo......bez odniesienia
hihii
No nic, zobaczymy, nie nastawiam sie
jak sie nie uda to ide na komplet badan i zobaczymy co w trawie piszczy!!
a co u CIebie z ta infekcja?