Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Jednak nie byłam dzisiaj u gina, bo nic by mi nie powiedział, jak nie mam wyników. Zrobiłam więc progesteron i prolaktynę i z wynikami mam przyjść Także jeszcze może małpa zdąży przyjść do poniedziałkuslodka100 lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Melula to wpisuje Ciebie na 01.04
KotkaPsotka i tak trzymać
Another bardzo mądrze
TESTOWANKO MARZEC/ KWIECIEŃ:
23.03.Landryneczka
28.03.klara22;)przedszkolanka:)
29.03 Groszek, potforzasta
30.03.Anhe
1.04. Livia30, Melula
15.04. slodka100
Szkoda, że ja taka ostatnia jestem heheAnother, Anhe lubią tę wiadomość
-
Chyba z mojej fasoli nie bedzie nic w tym cyklu
z mezem i strasznie bylo tam luzno a to znak zblizajacej sie @
Ehhh.... nie mam tez zadnych zwiastunow. Ani kropki 7 dpo. Dokladnie za tydzien ma byc @
Poza tym moj spokoj zostal wczoraj zaklocony. Zadzwonila do mnie moja przelozona i powiedzoala ze w przyszlym miesiacu musze przeprowadzic wyklad dla pracownikow. Probowalam sie wymigac ze nie mam doswiadczenia ze mam za maly staz itp.itd. ale to nie przejdzie po to dostalam wolne dni od pracy??? Zeby jakies wyklady opracowac?? I mam teraz na wolnym sie nad tym zastanowoc jak to ma wygladac.... przciez mnie cholera nie ma w domu nie kazdy siedzi w domu jak ma wolne. Jestem wkur.....!!! musze sie wymigac od tego skutecznie w poniedzialek -
nie, u mnie pochmurno i wietrzno... wczoraj były po południu zwiastuny słoneczka, ale dziś od rana szaro.
Groszek, ja też tak za około tydzień mam mieć @... będziemy na tym samym etapie, chyba, że tobie uda się z fasolką...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:21
-
Slodka, Melula, Another, KotkaPsotka :-*
Zakatarzona jestem i to fest ale gdyby nie te Rutinoscorbiny to pewnie bym lezala plackiem pewnie a tak prawa dziurka w nosoe jest dysfunkcyjna ;-p
Co u Was???
Nie martwcie sie ja tez pewnie bede testowac w kwietniu pod koniec bo @ przyjdzie (
Eh.. czas sie przebadac chyba. Moze cos nie dziala poprawnie? -
ja czekam na ostatni monitoring przed HSG... ostatni cykl... a potem badanie drożności, aż się boję...
a tak poza tym to zawsze musimy mieć nadzieję, bo bez niej nie ma po co się starać...
jejku, jajnik mnie dziś wykończy... stać nawet długo nie mogę... ech...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 10:26
-
Melulka bedziemy sie wspierac moze Tobie sie uda tez )
Bo u mnie raczej objawy na niet....masz teraz ta owu ze boli Cie jajniczek???
slodka bylam wyluzowana w tym miesiacu ale im blizej @ tym gorzej, choc teraz juz sie tak nie spinam i nie za wszelka cene....
Bedzie co ma byc tylko po owulacji sie fest dluzy
No wlasnie ja nikomu nie przeszkadzam na wolnym. Jeszcze z taka sytuacja. Juz powiedzoalam ze zadnego wykladu nie poprowadze to uslyszalam slowa ze musze sie przemoc no dzieki ;-( bierze za to kase to noech robi ten wyklad a nie wysluguje sie innymi. Ja tu gadam tak ale prztjdzie co do czego to bede cicho siedziec ( ale nie chce robic tego i juz! Nie mam ochoty! Poza tym swieta. Musze sie dwoma domami zajac. Nikt tego pod uwage nie bierze
a jeszcze zlapalam jakas infekcje TAM bo mnie szczypie od kilku dni i zaczerwienione (