Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Pikna psinka na prawdę
to widzę ze ty tak jak ja z moją
Jak byłam w Anglii 3 miesiące, a z moim M. się dopiero poznaliśmy, to on się dziwił, jak można za psem tęsknić... no i dziwił się dopóki do mnie pierwszy raz nie przyjechał i dopóki z Norką nie spędził odrobinki czasu Teraz, jak jeździ do mamy, to dzwoni i pyta, jak jego piesek, czesto zanim jeszcze zapyta o mnie -
nick nieaktualny
-
Ja miałam milion innych pomysłów na imię dla niej, ale mój były partner powiedział, że pies zostaje pod warunkiem, że będzie mieć na imię Norka. Chociaż jego nienawidzę, to z imieniem trafił - ten pies wykopie dziurę wszędzie i we wszystkim, jeśli tylko da jej się do tego powody Ale jest słodka i kochana. Taki mały przytulasek
Landryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj Kot pozdrawia wszystkie pieski i zyczy im powrotu do zdrowia, a ja zycze duzo plodnosci dziewczyny i rychłych ciąż:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 01:06
Malenq, Anhe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki!
Ale żeście się tu rozpisały jak co wieczor
Drogie te mieszkania w Wawie u mnie za 460 tysi to by kupił dwie chatki wyremontował,umeblowal i jedną sprzedał żeby było na czarną godzine.
A no i na autko by zostało.
Co to pieskow mamy wielkiego (tropiciela niedzwiedzi taka rasa) Rano zawsze czeka aż się z nim przywitamy, czeka pod naszym oknem. (Jest juz za wielki do mieszkania) Nie wyobrażam sobie życia bez niego, jest naszym dzieckiem hahahaha.
A ja wczoraj pół nocy na pogotowiu przesiedziałam, dwa zastrzyki, jeszcze je czuje.......antybiotyk do domku (zapalenie oskrzeli na tle pylków)
Pewnie przez ten antybiotyk cykl kolejny będzie stracony
Miłegop dzionka -
Hey laseczki ale ładny dzien za oknem aż życ sie chce
widzę, że landryneczka będzie w niedziele testować no to Cię wpisuje
TESTOWANKO MARZEC/ KWIECIEŃ:
23.03.Landryneczka
28.03.klara22;)przedszkolanka:)
29.03 Groszek, potforzasta
30.03.Anhe
1.04. Livia30
15.04. slodka100
ale coś nas tu malo chyba wszystkie nie chcą sie wpisać
Another mój psiak ma już 15lat bardzo bym chciała żeby żyl tyle ile twójLandryneczka lubi tę wiadomość