Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Bedziemy sie badac wszystkie w przyszlym cyklu hihi )) cos tak widze...
no chyba ze ktos bedzie zakropkowany juz to nie musi
Miejmy nadzieje ze nasze badanka wyjda ok
a posmarowalam moje miejsca i tymne tu i tam taka mascia na uczulenia i ona tez lagodzi. Mam nadzieje ze przejdzie. A jak ie no to bedziemy dzialac....
-
Przedszkolanko, Ty masz pracę do napisana, a ja magistra Postanowiłam sobie, że do końca czerwca skończę, a tymczasem nie mam nawet sformułowanego tematu xD
Groszku, mi podrażnienia przeszły razem z upławami po kilku kąpielach z Lactacytem. -
A u mnie nic i nic. Zero objawow. Tylko "luzno" w pochwie jak to stwierdzil maz :-p
co swiadczy o malpie zblizajacej sie
lece pozwiedzac Bochnie. Bede wieczorem. Jakie tu zadupie powiwm Wam szczerze, szok!!
nie produkujcie za duzo :-p
Buziolki, milego dnia )
-
ha ha tak...zaduie straszneeee :D:D dobrze, ze pogode macie :D:D
co do magisterki to nawet mi nie przypominajcie :D
pisałam chyba dwa lata, tzn twierdziłam, ze pisze :D
a tak na prawde napisałam ja w ostatnie 2 tyg przed terminem, przysiadłam ikilka wieczorów i juz...
a obrona to śmiech na sali, trudnościa jest napisanie tej pracy a nie obrona!!!
trzymam kciuki za Was -
nick nieaktualnyHej przedszkolanko! Za wiele to się nie dowiedziałam: zapalenie oskrzele na tle alergiczny, ale nie jestem alergikiem, juz od niedzieli zatoki mi siadały, z cholernymi chorobami......
Jeden plus t tego wszystkiego: cały dzień w łóżku (tylko męża brak ) -
Anhe wrote:Przedszkolanko, Ty masz pracę do napisana, a ja magistra Postanowiłam sobie, że do końca czerwca skończę, a tymczasem nie mam nawet sformułowanego tematu xD
Groszku, mi podrażnienia przeszły razem z upławami po kilku kąpielach z Lactacytem.
ja mam 4 prace + pracę magisterską do końca marca
A samemu można sprawdzić czy jest luźno czy ciasno?
oczekująca to zdrówka :* u mnie alergii nie wykryli a czuję,że na coś mam
Rudasku u mnie też cisza, nie martw się:*
-
a zobaczymy Przedszkolanka...
ja mam już gdzieś, chyba musze tak na maksa wyluzować i chyba tak zrobie
nie chce mi sie juz ani doszukiwać sie objawów ani nic..bedzie co ma być...jak nic sie nie zadzieje przez rok to działamy z atopcja, tylko Dzieciaczków czeka :D
tylko nie wiem czy One zechca taka walnieta matke a ojciec jeszcze gorszy -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:@ za tydzień będzie , wszystko jest tak jak zawsze ...boli brzuch i trochę cycki i tyle ;/
Sandra to ja juz nic nie wiem u Ciebie.. -
nick nieaktualny