Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Rudasku kiedys mi po 20 paczkę przywieźli i zapytałam do której jeżdżą to powiedział "do skutku"

Ale się najadłam mmm teraz chce mi się spać
No to jeszcze czekam
ale o 21 ide do wanny
i olewam GO 
wczoraj mnie szukał po szpitalu bo bylam w szkole rodzenia, ale to bylo o 18
a teraz ni ma go...a ani nie dzwoni ani info z poczty, nic..wiec czekam:)
-
Niestety Rudasku u mnie tez się to zdarza. Kiedyś nawet zostawil mi awizo do przesyłki, którą dzień wcześniej odebrałam - czyli nie wożą ze sobą tylko od razu awizo do skrzynki za drugim razem... Ale ja poszłam na pocztę z tym awizo i chciałam odebrać paczkę. Babka się naszukała a po 15 minutach dała mi świstek podpisany dzien wcześniej do tej paczki. Zagrałam głupa, że jak w takim razie dzisiaj awizo powtórne znalazło się w mojej skrzynce???
I oczywiście złożyłam skargę 
To we Wrocławiu było, żeby nie było, że narzekam na mojego listonosza tutaj bo akurat on jest bardzo w porządku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 20:28

-
nick nieaktualnydziewczyny dzwoniła moja kuzynka ta co mi lekarza załatwiła to zapytałam czy zrobi mi w czwartek usg już i że mnie kłuje lekko i się martwię a ona zaczęła się drzeć, że wymyślam, jakie usg?! zrobią betę a na usg mam 9 miesięcy!!!, że ona współczuje temu dziecku i że jak mam tak wymyślać to lepiej żebym nie była w ciąży, ;( mówię, że to 6,tydzień a ona jaki 6?! pierwszy pewnie co ty wymyślasz!!!
to stara panna 45 lat i nikt jej nie chciał to zazdrości. ale mam ją w dupie jutro idę na betę i w czwartek u gin będę już przygotowana! -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH