Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jezusie..Livka nie wyobrazam sobie tego

brrrrrrrrrrrrrrr........ja własnie zjadłam sałatke z pomidorka, cebulki, mozzarelki i smietany
do tego swieża bułeczka 
Monia...a jakie u CB smaki ?
Kuzwa kominiarz mnie naszedł i musialam dziecku ze skarbonki 2 zł wyciagnać, bo w portfelu karta..a wcisnął mi kalendarz...fuck! -
ja mam raczej anty smaki ... nie mam na nic ochoty..
kurcze !!!!! bułka... swieża, ciepła bułka
to jest to !!!!
Rudasku ale mi smaków narobiłaś i z tą sałatką też
ale nie chce mi sie jechac do sklepu a mąż zapracowany wrrrrrr
z resztą po wczorajszej akcji Livki nawet bym chyba nie jechała do sklepu z powodu smaków
-
XxMoniaXx wrote:ja mam raczej anty smaki ... nie mam na nic ochoty..
kurcze !!!!! bułka... swieża, ciepła bułka
to jest to !!!!
Rudasku ale mi smaków narobiłaś i z tą sałatką też
ale nie chce mi sie jechac do sklepu a mąż zapracowany wrrrrrr
z resztą po wczorajszej akcji Livki nawet bym chyba nie jechała do sklepu z powodu smaków
Ha ha ja tez już więcej nie pojadę
Będę taksówkę zamawiać z zakupami do domu
XxMoniaXx, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

-
nie były nowocześniejsze - wręcz mam wrażenie, że na all są nowocześniejsze niż ta była.. wogóle tesco nie lubię - drogo ale jestem zmuszona tam robic zakupy bo mąż w pracy dostaje bony do tesco i chcąc nie chcąc robie tam zakupy.
-
XxMoniaXx wrote:Rudasku Twoje małe sie ma dobrze, jeszcze sie nie urodziło a już ma skarbonke
też chcę 
Kochana dostałam portfel na mikołaja wiec opróżniałam stary i mialam tyle klepaków złotych, srebrnych itd
wiec wziełam słoik po kawie i zarzadziłam ze codziennie do tej skarbonki trzeba cos wrzucić, resztki z zakupów, cos co sie szweda po kieszenia lub według uznania
i tak wrzucamy
Dziadki ostatniop byli i tez wrzucili 
wiec na wiosne otworze i kupie coś małemu
kilka złotych sie uzbiera 
Monia wiesz jak ja mam swieze bułki?? raz na jakis czas kupuje takie cieple i mroze
potem wyciagam i sa jak z pieca, chrupiace i pycha
-
Dziewczynki ja kupuje upieczone, tak samo chleb:) swiezy czasem jeszcze cieply:) wrzucam do zamrazarki- bułeczki wczesniej przecinam

i albo wkladam do piekarnika ale na rozmrazanie dosłownie na 5 min albo po prostu rano do chlebaka R wklada a ja o 10 mam juz super
i sa swietne..kiedys siostra mnie pytala gdzie ja w niedziele o 8 rano swizy chleb kupiłam
jeszcze mial chrupiaca skórke:)hihii a to taki myk wymysliłam
-
Livia czyli R. to takie duże dziecko trochę

my też nie wymyślamy bo co potrzeba to się kupuje więc na prezenty tyle ile możemy przeznaczamy, ale lubimy oboje dostawać
a z córą fajny układ, też będę taki chciała z moją
a co teściowa zrobiła,że taka dobra?
oj, może chce Cię tym udobruchać
wziąć pod włos byś na mieszkanie kase dała 
Monia że Ciebie 70- letni ?? :o zaczynam się bać

co do butelek, to różnica cenowa tylko, w ogóle na allegro się opłaca bardziej wyprawkę robić- już się przekonałam
Lena teraz ja też wszystko jem ,ale wcześniej...
Rudasku mm zjadłabym sałatkę!!! mmmm
a moja mała właśnie chyba się rozpędzała i buch w brzuch i z trzy razy tak
haha
no i głodna jestem...a mam tylko kanapeczki i koktajl truskawkowy...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH