Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej

miłego dnia
ja znowu schizuje bo mdłości poszły, apetyt w miarę wrócił, ból piersi zerowy.. jedynie jeszcze zaparcia są
mam nadzieje, że wszystko jest ok ...
jak tu wytrzymać do 15
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 07:34
-
Cześć dziewczynki

Tej nocy wyjątkowo się wyspałam mimo że 4 razy wstawałam do wc.
Musiałam wcześniej wstać i podjechać do bankomatu dobrać pieniążki bo kurier ma byc niedługo z bryką Marcela.
Okropnie zimny wiatr na zewnątrz brr.. więcej już dziś nie wychylam się z domu
Miłego Dnia
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja

Jak na razie czuję się nie najgorzej, muli ale nie ma tragedii. Wczoraj za to rozmawiałam z R. przez telefon i mu płakałam, że już jestem zmęczona tymi mdłościami i niech to się już skończy...
Monia mnie piersi od dawno wcale nie bolą, są tylko nabrzmiały troszkę, sutki ogromne i swędzą - poza tym nic. Ciesz się, że nic Ci nie dolega a nie marudzisz
Ja powoli się zbieram - 10:20 wizyta
Aaaa i teściowa zaraz wyjeżdża. Trochę już mnie męczyła mimo, że pomocna

-
nick nieaktualnyDzień dobry ciotki

Livia trzymam kciuki za wizytę
Monia u mnie też różnie bywa z objawami, raz lepiej raz gorzej, nic się nie przejmuj
Ja dziś prawie całą noc nie spałam
jestem dziś jak zombie ;P na szczęście rano pierwsze co załatwiłam to umowę
ominie mnie medycyna pracy bo obecna książeczka + kwietniowe zaświadczenie wystarczy 
P. dostał podwyżkę
aż sama się dziwię, że się wszystko tak cudownie układa
-
Dzień dobry

Monia korzystaj z dnia bez objawòw
Livia kciukamy i daj znać po !
a teściowa jak kazda,nawet od fajnej trzeba odpocząć 
Sana jak sie czujecie?
Madzia chwal sie bryką jak dowiozą!
Marta fajnie z ta podwyzka,przyd
a sie
A ja niewyspana,ciągle wstawałam siusiu i zgaga łapala-przeszlo po mleku
Wieczorem była chwila grozy bo mała tylko na tatusia zareagowałaa i cisza,całe szczęście pòźniej sie ruszyła i do 1 kopała
już na IP mialam jechac...
Dzisiaj z mami jade pozałatwiać trochę to zleci,a mama podejrzana coś knuje na święta :p
Miłego dnia dziewczynki! -
Zgadza aieSury wrote:no nie wiem, pani w recepcji powiedziała, że to jest skierowanie na badanie, które TRZEBA wykonać między 11 a 13 tygodniem ciąży i dała termin na 16 stycznia to chyba to jest to pierwsze gen? ale nie wiem sama

. Ja mialam 12+6 chyba
-
Z mdlosciami tak jest, ze jedna ma non toper a druga wcale, ja wymiotowalam miedzy 7 a 13 tc, pozniej nie i jakis tydzien temu znowu mi niedobrze bylo, ale to dlayego ze mam zoladek pod cyckamiXxMoniaXx wrote:Hej

miłego dnia
ja znowu schizuje bo mdłości poszły, apetyt w miarę wrócił, ból piersi zerowy.. jedynie jeszcze zaparcia są
jak tu wytrzymać do 15
-
jak tak mają cię ciągle boleć cycki to by ci odpadłyXxMoniaXx wrote:Hej

miłego dnia
jak tu wytrzymać do 15

luuuzik mnie tam wcale nie bolą i żyje
a na początku dotknąć ich nie mogłam
-
no dziewczyny dziś ruszam na łowy i mam nadzieje że mniej więcej mi się uda wskoczyć na forum i dowiem się co tam u was i czy same dobre wieści( muszą być wspaniałe, złych nie toleruje:D )
mam jakies głupie schizy że nie zdążę.. albo o czymś zapomnę..
(mam przesiadkę bo prosto z domu do miasta i potem ponad 2 godz podróż) czyli 3 godz na dupie.. ciekawe jak ja się wysiuram hahah
mam nadzieję że się nie zbełtam
a dziś zaczął mi się 7 miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:50
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

optymistycznie podchodzi do tej ciąży