Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a wogóle to jestem szczęsliwa
powiedziałam dziś teściowej żeby nie była zła ale sami sobie zrobimy wigilię u siebie na górze bo to wyjątkowe święta , wymarzone.. powiedziała, że rozumie
i mamy sobie robić jak chcemy

i już sie tak cieszę
święta we 3 
tylko żeby jeszcze śnieg spadł
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:a wogóle to jestem szczęsliwa
powiedziałam dziś teściowej żeby nie była zła ale sami sobie zrobimy wigilię u siebie na górze bo to wyjątkowe święta , wymarzone.. powiedziała, że rozumie
i mamy sobie robić jak chcemy

i już sie tak cieszę
święta we 3 
tylko żeby jeszcze śnieg spadł
nam się szykują jak zwykle święta z rodziną męża (bo moja mieszka ponad 400km stąd
) ale też już marzę o śniegu bo ja na 6 grudnia już zawsze choinkę ubieram
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ja mogę nawet co tydzień mieć
tylko jakby nie trzeba było za każdą płacić 
ja chodzę na nfz i dostałam dziś skierowanie na usg od lekarza to mam termin na 16 stycznia dopiero!
dlatego umówiłam się za najbliższy termin wolny 18 grudnia to zrobi mi usg i zobaczy jak tam serduszko 
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:to ten u którego byłaś nie ma w gabinecie usg ?
no właśnie ma, ale dał mi skierowanie na usg już to genetyczne chyba bo w recepcji mówili, że to jest na to po 12 tygodniu
a wolny termin do lekarza był właśnie na 18.12 bo limity im się kończą ale zrobi mi usg wtedy też
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sury ale nie jest to za wsześnie u ciebie na genetyczne w grudniu ? bo ja mam 15 grudnia genetyczne i będe wtedy 12 tydzień i 4 albo 6 dzień jakoś tak...
no nie wiem, pani w recepcji powiedziała, że to jest skierowanie na badanie, które TRZEBA wykonać między 11 a 13 tygodniem ciąży i dała termin na 16 stycznia to chyba to jest to pierwsze gen? ale nie wiem sama
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH