Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
a tu się podpiszę podwójnie pod słowami Livii.. ja tak samo zaszłam w ciąże kiedy miałam nawiecej pracy.. i bach

a 3 cykle(z 12) miałam normalnie owulacje i prawie codziennie
...
wystarczyło odblokować się psychicznie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 16:29
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mam niestety nieregularne cykla ostatni mial 32 dni ale byly i 3 tygodniowe i w tym momencie juz nie wiem sama bo jestem w 11 dc test owulacyjny pozytywny ale wczoraj sluz wodnisty dzis taki mleczny piersi bola , sutki wrazliwe , kluje lewy jajnik do tego mdlosci i juz sama nie wiem bo sluz taki rozciagliwy byl w 5 dc przy plamieniu , plamieniu sie skonczylo i w 6 dc kolo poludnia zaczelam brudzic troche krwi ale wiecej taki brunat e i sluz rozciagliwy i juz sama nie wiem co o tym sadzic . Co o tym sadzic i bo przytulanko bylo 5,7 ,9,10 dc jak myslicie jestem szansa ?Żabcia41
-
wiem coś o tabsach ... brałam 2,5 roku i już nigdy więcej... cykle 60 dniowe... a ostatnio musiałam wywoływać... ale podobno wg mojego gina na takich cyklach dobrze działa clo
czego jestem przykładem.
a udało się też w cyklu w którym planowałam już skrupulatnie następny bo ten spisałam na straty
-
i nie wiadomo czy po tabsach masz wogóle owulki .. bo możesz miec tak jak ja , że nie miałam .. może idź do gin sprawdzić .Mandi :) wrote:Właśnie każdy mi to mówi, że bez sensu jest tak planować ciąże, tylko działać co drugi dzień od końca okresu i powinno się udać
. A tobie długo zajęło zajście w ciążę ?
-
nie strasze absolutnie tylko chce pomóc
i nie chce żeby ktoś marnował czas 
najpierw bym szła sprawdzić czy masz owu.. jeśli tak to bym dąła na luz
życzę Ci jak najlepiej ale jak czytam, że któraś ma długaśne cykle, wywoływane bo okres nie chce przyjść to z reguły są problemy z owulką. Ale na to cą cudowne leki np clo które ją pięknie wywołują
naprawde.... byłam 2 cykle na clo .. i z drugim sie udało... nawet z gorszym nasieniem ..
a podobno mialiśmy szanse tylko na in vitro
Bóg wszystko potrafi
-
zabcia 41 wrote:Mam niestety nieregularne cykla ostatni mial 32 dni ale byly i 3 tygodniowe i w tym momencie juz nie wiem sama bo jestem w 11 dc test owulacyjny pozytywny ale wczoraj sluz wodnisty dzis taki mleczny piersi bola , sutki wrazliwe , kluje lewy jajnik do tego mdlosci i juz sama nie wiem bo sluz taki rozciagliwy byl w 5 dc przy plamieniu , plamieniu sie skonczylo i w 6 dc kolo poludnia zaczelam brudzic troche krwi ale wiecej taki brunat e i sluz rozciagliwy i juz sama nie wiem co o tym sadzic . Co o tym sadzic i bo przytulanko bylo 5,7 ,9,10 dc jak myslicie jestem szansa ?
Nie wiem co chcesz od nas usłyszeć... Szansa jest zawsze gdy uprawia się seks bez zabezpieczenia.
mizzelka lubi tę wiadomość

-
to poprostu zwykłe usg które robi gin i widzi czy będzie owulacja, była itp.Mandi :) wrote:To pójdę w poniedziałek się zbadać a to jakieś szczególne badanie czy zwykłe u gina hm ? Dziękuje kochana za chęć udzielenia pomocy może masz racje z tą owulką...

A najlepiej nie myśleć o dziecku a kochac się kiedy macie na to ochotę - wychodzi na to, że większości z nas tak się udało

. Nie miałaś owulacji ? Podobno, że wszystko samo powinno do normy wrócić.