Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też z szamponem, nie moegę garniera fructis bo bym normalnie włosy wydrapała.. a w ciazy to starego tuszu z maybelline nie mogłam.. bo oczy mnie szczypały, ponoć są jakieś alergeny większe w ciąży..
a nie umiem wytłumaczyć tego swędzenia bo wcześniej tego nie miałam
a dziwny zbieg okoliczności że akurat od wczoraj mi się to zaczęło.. a akurat użyłam nowego płynu do kąpieli.. dziś spróbuje się wyszorować w "starym".
ale kiedys mialam pokrzywkę ostrą.. z obrzękami na nogach.. do tej pory nie wiem po czym to było bo nie mogłam chodzic na nogi..
i nie chcialabym powtórki :< -
Groszku masz prawo!
przecież to Twoje dziecko.. chcesz dla niego jak najlepiej a nie.. dla nich to kolejny przypadek medyczny... jak oni mnie wkur...
Madziulka u mnie to samo.. jakbys przyszła na IP w nocy to byś się miło zaskoczyła.. nie dość że opierdol od lekarza że po co tak późno to jeszcze z wielką łaską robi ci badanie i przepisuje leki..
moja mama jak poparzyła sobie nogi jak szła do pracy okolo godz 5:30 i bylismy kolo 6 to lekarka taka zmieszana.. zanim zeszła... a moja mama tak cierpiała
poparzenie 1 i 2 stopnia.. a ona z wielką łaską rozmawiała.. budziła się... a pielęgniarki chciały tak pomoc dać cokolwiek na ból ale nie mogą póki lekarz nie zezwoli ;/
znów z dziadkiem chodzilam z pierwszego lekarza do drugiego i trzeciego 8 godzin! bo mial krwiomocz, jeden zaraz chcial przyjac na oddzial, drugi zaprzeczał a trzeci odesłał do domu i cudem wyprosiłam leki na ten krwiomocz..
a w łapę? biorą jak cholera.. i na drugi dzien przyłażą bo już nie pamiętają że kasę im dałas..
paranoja jakich mało, ale już było w tv że lekarz pijany..
i to nie raz..
już była afera z korupcja i to nie raz.. ale wszystko jakimś cudem cichnie.. -
nick nieaktualny
-
sukces.. doszło do niego i nawet nic nie musiałam mu mówić

jak on mnie zna...
oj tak ja to nerwus a w ciąży to już MEGA nerwus..
ale co.. hormony
ja też w piżamce i zjadłam małe pseudo śniadanko.. troche sie ograniczam bo kurde 7 kg przytyłam ponad.. od początku ciąży, masakra :< -
mam rozstępy ale na nogach hahha.. rety jakby żyły mi szły od ud do kolan od tyłu.. z przodu w miarę wyglądam aby mam rozstępy na samej górze..
jak to moj mąż mówił: jakby mnie kot podrapał :<
a na brzuchu zero.. aby czekac jak sie pojawią.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2014, 11:29
-
dzień dobry

Groszku no Ty to masz przeboje... co to za szpital...jeszcze troszkę wytrzymajcie :* znieczulica okropna...
Livia fajny leżaczek
i cena zła nie jest
a skarpetunie 
a ja rozstępów nie mam ciążowych
a te co miałam na pupie wyblakły 
Mizzy mnie też brzuch zaczął swedzić
doczytałam że to moze być od oliwki 
lekarka kazała liczyć od poprzedniej wizyty.
Monia będzie dobrze
zaraz rosnąć zaczniesz 
a my wczoraj chwile grozy mieliśmy, aż mi się pisać nie chce -,- Polcia nie rób tego więcej bo na zawał zejdziemy z tatusiem!
-
Wczoraj mąż obejżał w tv program o chłopczyku który nie widzi,nie słyszy,nie chodzi.Jego matka będąć w 7 miesiącu ciązy mając 2 promile alkoholu kierowała autem i uderzyła brzuchem w kierownice.
No i mój mężuś zabronił mi jeździć samej autem,ale zakupy z nim to jest katorga,aby wejśc i wyjśc w ciągu 5 min a ja tak nie umiem