Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wiecie co .. haha jak ja bym mojemu kupiła autka na zdalne sterowanie to skakał by pod niebo (trochę niespełnione marzenie z dzieciństwa )
ale dlatego, że rozsądnie staramy się wydawać kasę bo wiadomo tylko mąż utrzymuje rodzinę to pytał mnie co chciaabym na święta powiedziałam ,, że jakieś ładne ubranko
a on chyba dżinsy dostanie -
Mój to wszystko ma wiec mam utrudnione zadanie
Wyznaje zasadę, że jak się czegoś bardzo chce to kupuje się samemu i jemu naprawdę ciężko jest zrobić dobry prezent - musze iść w zabawki
Chociaz i to pewnie się skończy niedługo bo jak będzie dziecko to czuję, że sam będzie najwięcej czasu spędzał na dziale z zabawkami
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:mój stwierdził, że też będzie się z dziewczynką bawił autkami i brał ją do garażu
o nieeeee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:15
-
nick nieaktualny
-
Sury wrote:Matko ja mam podwójny prezent do kupienia, bo 15 P. ma urodziny jeszcze
się obłowi chłopina
dziewczyny pytanie z innej beczki: czy też tak czasem macie, że zaczyna Wam serce łomotać, że je w nosie czujecie?jak sobie z tym radzicie?
Sury lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:u mnie na święta dostaję ps4 wcześniej dostał ps3 i kierownice g25 logitecha
też ma w swojej kolekcji 2 sterowane śmigłowce ale mu sie znudziły. Teraz to jak bylismy w zabawkach to star warsy jemu tylko w głowie i co bedzie kupowac synkowi ^^ ja mu mówię że dziewczynka bedzie
Powiedz czy w ciazy wlosy (nogi, glowa, pachy, bikini) rosna ci szybciej czy wolniej njpiz przed ciaza ???
Jak szybciej to chlopiec a wolniej to dziewczynka
Poki co sprawdza sie -
nick nieaktualny
-
Nie pomaga Ci herbata z imbirem? Albo mięta? Mnie uratowało jedzenie jeszcze w łóżku kromki chleba z masłem zanim wstałam i herbata właśnie. Teraz jest już znośnie ale ja mnie tylko mdłosci męczyły. Całe szczęście ani w pierwszej ciąży ani teraz nie wymiotowałam. Jak dalej będzie źle to sa czopki na wymioty - niech Ci lekarz przepisze.
-
nick nieaktualnyWłaśnie kurcze nie pomagają mi te herbaty
imbirowa na sam smak i zapach leci w kibel, mięta czasem pomaga czasem nie, dziś zawiodła
niby źle nie jest bo wymiotuję raz albo dwa, czasem trzy w trakcie dnia, niby da się żyć, ale mdłości mam na okrągło, do tego posmak w ustach jakbym zjadła zdechłą mysz a to tylko gorzej nakręca mdłości
-
Ale pijesz herbatę imbirową czy zwykłą czarną z kilkoma plasterkami imbiru?
Co do miętowej jak są wymioty to teściowa ostatnio powiedziała mi, że herbata miętowa je potęguje. Więc jak wymiotujesz to miętę sobie odpuść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:33
-
nick nieaktualny