X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ma wymagania :) mój to tylko by płakał ze szczęścia jakby dostał plejaka albo kompa :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co .. haha jak ja bym mojemu kupiła autka na zdalne sterowanie to skakał by pod niebo (trochę niespełnione marzenie z dzieciństwa ) :)
    ale dlatego, że rozsądnie staramy się wydawać kasę bo wiadomo tylko mąż utrzymuje rodzinę to pytał mnie co chciaabym na święta powiedziałam ,, że jakieś ładne ubranko :)
    a on chyba dżinsy dostanie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to wszystko ma wiec mam utrudnione zadanie ;-) Wyznaje zasadę, że jak się czegoś bardzo chce to kupuje się samemu i jemu naprawdę ciężko jest zrobić dobry prezent - musze iść w zabawki :D Chociaz i to pewnie się skończy niedługo bo jak będzie dziecko to czuję, że sam będzie najwięcej czasu spędzał na dziale z zabawkami :D

Anutka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jakby się okazało, że synek to już w ogóle powrót do dzieciństwa :D

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia własnie dlatego ja cały rok odkładam sobie pieniązki i jak przychodzi do prezentów to mogę mu kupić coś z czego będzie miał frajdę a on nie będzie wiedział ile wydałam i takie tam ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    A jeszcze jakby się okazało, że synek to już w ogóle powrót do dzieciństwa :D

Powiedział, że nawet jak będzie dziewczynka to zainteresuje ją autkami i nauczy ścigać się gokartami :D

Lena87, Sury, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my z reguły kupujemy sobie wzajemnie ciuchy - bo tego nigdy nie jest za wiele :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój stwierdził, że też będzie się z dziewczynką bawił autkami i brał ją do garażu :O o nieeeee :O

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam się zgadzam ale powiedziałam, że na gokarty pójdzie w różowej sukience i w dwóch kitkach :D

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mój stwierdził, że też będzie się z dziewczynką bawił autkami i brał ją do garażu :O o nieeeee :O
    Ja z tata drewno rabalam, grzebalam przy motorze, wracalam cala w smarze i uwielbialam to :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:15

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ja mam podwójny prezent do kupienia, bo 15 P. ma urodziny jeszcze :P się obłowi chłopina :)

dziewczyny pytanie z innej beczki: czy też tak czasem macie, że zaczyna Wam serce łomotać, że je w nosie czujecie? ;) jak sobie z tym radzicie?

• Anutka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    Matko ja mam podwójny prezent do kupienia, bo 15 P. ma urodziny jeszcze :P się obłowi chłopina :)

dziewczyny pytanie z innej beczki: czy też tak czasem macie, że zaczyna Wam serce łomotać, że je w nosie czujecie? ;) jak sobie z tym radzicie?
    W nosie to nie, ale tak jakby bardzo glosno bilo, takie dziwne uczucie. Ja mam arytmie i lakarz kazal nogi to gory i wdychac nosem a wydychac ustami, przechodzi :-)

Sury lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:48

Anutka lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^ wrote:
    u mnie na święta dostaję ps4 wcześniej dostał ps3 i kierownice g25 logitecha :P też ma w swojej kolekcji 2 sterowane śmigłowce ale mu sie znudziły. Teraz to jak bylismy w zabawkach to star warsy jemu tylko w głowie i co bedzie kupowac synkowi ^^ ja mu mówię że dziewczynka bedzie :P
    Robilysmy taki test tutaj na forum..

Powiedz czy w ciazy wlosy (nogi, glowa, pachy, bikini) rosna ci szybciej czy wolniej njpiz przed ciaza ???

Jak szybciej to chlopiec a wolniej to dziewczynka

Poki co sprawdza sie :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh i znów zaliczyłam pawia, już drugiego dzisiaj... :( nie mam już prawie w ogóle energii, chodzę przygarbiona i z przymkniętymi oczami cały czas :/

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomaga Ci herbata z imbirem? Albo mięta? Mnie uratowało jedzenie jeszcze w łóżku kromki chleba z masłem zanim wstałam i herbata właśnie. Teraz jest już znośnie ale ja mnie tylko mdłosci męczyły. Całe szczęście ani w pierwszej ciąży ani teraz nie wymiotowałam. Jak dalej będzie źle to sa czopki na wymioty - niech Ci lekarz przepisze.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kurcze nie pomagają mi te herbaty :/ imbirowa na sam smak i zapach leci w kibel, mięta czasem pomaga czasem nie, dziś zawiodła :/ niby źle nie jest bo wymiotuję raz albo dwa, czasem trzy w trakcie dnia, niby da się żyć, ale mdłości mam na okrągło, do tego posmak w ustach jakbym zjadła zdechłą mysz a to tylko gorzej nakręca mdłości :P

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pijesz herbatę imbirową czy zwykłą czarną z kilkoma plasterkami imbiru?

Co do miętowej jak są wymioty to teściowa ostatnio powiedziała mi, że herbata miętowa je potęguje. Więc jak wymiotujesz to miętę sobie odpuść.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:33

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarną z imbirem bo imbirowej nie dostałam, jak pytałam u mnie w sklepach to jedna z ekspedientek powiedziała: "I co by pani jeszcze chciała?!" o.O

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba było powiedzieć, że kopa w dupę jej zasadzić :D

No ja właśnie piję czarną herbatę z dokrojonym imbirem - tak mi polecała moja ginekolog.

Sury lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1724 1725 1726 1727 1728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ