WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ma wymagania :) mój to tylko by płakał ze szczęścia jakby dostał plejaka albo kompa :)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co .. haha jak ja bym mojemu kupiła autka na zdalne sterowanie to skakał by pod niebo (trochę niespełnione marzenie z dzieciństwa ) :)
    ale dlatego, że rozsądnie staramy się wydawać kasę bo wiadomo tylko mąż utrzymuje rodzinę to pytał mnie co chciaabym na święta powiedziałam ,, że jakieś ładne ubranko :)
    a on chyba dżinsy dostanie :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to wszystko ma wiec mam utrudnione zadanie ;-) Wyznaje zasadę, że jak się czegoś bardzo chce to kupuje się samemu i jemu naprawdę ciężko jest zrobić dobry prezent - musze iść w zabawki :D Chociaz i to pewnie się skończy niedługo bo jak będzie dziecko to czuję, że sam będzie najwięcej czasu spędzał na dziale z zabawkami :D

Anutka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jakby się okazało, że synek to już w ogóle powrót do dzieciństwa :D

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia własnie dlatego ja cały rok odkładam sobie pieniązki i jak przychodzi do prezentów to mogę mu kupić coś z czego będzie miał frajdę a on nie będzie wiedział ile wydałam i takie tam ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    A jeszcze jakby się okazało, że synek to już w ogóle powrót do dzieciństwa :D

Powiedział, że nawet jak będzie dziewczynka to zainteresuje ją autkami i nauczy ścigać się gokartami :D

Lena87, Sury, mizzelka lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my z reguły kupujemy sobie wzajemnie ciuchy - bo tego nigdy nie jest za wiele :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój stwierdził, że też będzie się z dziewczynką bawił autkami i brał ją do garażu :O o nieeeee :O

Anutka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam się zgadzam ale powiedziałam, że na gokarty pójdzie w różowej sukience i w dwóch kitkach :D

Lena87 lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    mój stwierdził, że też będzie się z dziewczynką bawił autkami i brał ją do garażu :O o nieeeee :O
    Ja z tata drewno rabalam, grzebalam przy motorze, wracalam cala w smarze i uwielbialam to :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:15

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ja mam podwójny prezent do kupienia, bo 15 P. ma urodziny jeszcze :P się obłowi chłopina :)

dziewczyny pytanie z innej beczki: czy też tak czasem macie, że zaczyna Wam serce łomotać, że je w nosie czujecie? ;) jak sobie z tym radzicie?

• Anutka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    Matko ja mam podwójny prezent do kupienia, bo 15 P. ma urodziny jeszcze :P się obłowi chłopina :)

dziewczyny pytanie z innej beczki: czy też tak czasem macie, że zaczyna Wam serce łomotać, że je w nosie czujecie? ;) jak sobie z tym radzicie?
    W nosie to nie, ale tak jakby bardzo glosno bilo, takie dziwne uczucie. Ja mam arytmie i lakarz kazal nogi to gory i wdychac nosem a wydychac ustami, przechodzi :-)

Sury lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:48

Anutka lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mon!ta^ wrote:
    u mnie na święta dostaję ps4 wcześniej dostał ps3 i kierownice g25 logitecha :P też ma w swojej kolekcji 2 sterowane śmigłowce ale mu sie znudziły. Teraz to jak bylismy w zabawkach to star warsy jemu tylko w głowie i co bedzie kupowac synkowi ^^ ja mu mówię że dziewczynka bedzie :P
    Robilysmy taki test tutaj na forum..

Powiedz czy w ciazy wlosy (nogi, glowa, pachy, bikini) rosna ci szybciej czy wolniej njpiz przed ciaza ???

Jak szybciej to chlopiec a wolniej to dziewczynka

Poki co sprawdza sie :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh i znów zaliczyłam pawia, już drugiego dzisiaj... :( nie mam już prawie w ogóle energii, chodzę przygarbiona i z przymkniętymi oczami cały czas :/

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomaga Ci herbata z imbirem? Albo mięta? Mnie uratowało jedzenie jeszcze w łóżku kromki chleba z masłem zanim wstałam i herbata właśnie. Teraz jest już znośnie ale ja mnie tylko mdłosci męczyły. Całe szczęście ani w pierwszej ciąży ani teraz nie wymiotowałam. Jak dalej będzie źle to sa czopki na wymioty - niech Ci lekarz przepisze.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie kurcze nie pomagają mi te herbaty :/ imbirowa na sam smak i zapach leci w kibel, mięta czasem pomaga czasem nie, dziś zawiodła :/ niby źle nie jest bo wymiotuję raz albo dwa, czasem trzy w trakcie dnia, niby da się żyć, ale mdłości mam na okrągło, do tego posmak w ustach jakbym zjadła zdechłą mysz a to tylko gorzej nakręca mdłości :P

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pijesz herbatę imbirową czy zwykłą czarną z kilkoma plasterkami imbiru?

Co do miętowej jak są wymioty to teściowa ostatnio powiedziała mi, że herbata miętowa je potęguje. Więc jak wymiotujesz to miętę sobie odpuść.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:33

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czarną z imbirem bo imbirowej nie dostałam, jak pytałam u mnie w sklepach to jedna z ekspedientek powiedziała: "I co by pani jeszcze chciała?!" o.O

• livia30 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba było powiedzieć, że kopa w dupę jej zasadzić :D

No ja właśnie piję czarną herbatę z dokrojonym imbirem - tak mi polecała moja ginekolog.

Sury lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1724 1725 1726 1727 1728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ