Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście, że sie zamknęliśmy ale normalni gośie o 13 to raczej wychodzą z pokoju chyba nie spojrzała, że klucza nie oddalismy Usłyszeliśmy tylko delikatnie zamykane drzwi i obstawiam, że goły tyłek R. widziała bo miał wystawiony akurat na drzwi
potforzasta, Landryneczka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:Oczywiście, że sie zamknęliśmy ale normalni gośie o 13 to raczej wychodzą z pokoju chyba nie spojrzała, że klucza nie oddalismy Usłyszeliśmy tylko delikatnie zamykane drzwi i obstawiam, że goły tyłek R. widziała bo miał wystawiony akurat na drzwi
-
ale mnie sen złapał, już 3 dzisiaj
z krwawieniem to fałszywy alarm a tempka chyba była zaburzona bo później spać poszłam ..
ciągle mam tą samą jak codzień, więc idzie @ dużymi krokami.
Sandra właśnie chyba mi bez sensu testować bo i tak nic nie wyjdzie a @ idzie ,tylko bałam się powiedzieć...
Dobrze że już się lepiej czujecie potworku i Aszka :*
Livia chciałabym zobaczyć minę tej babki
Karola ja mam też strasznego dziś lenia, brzuch ciągle muli i nic mi się przez to nie chce;p
w ogóle ciągle mam wrażenie że mi coś cieknie a tam suchoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 19:21
-
nick nieaktualnyJa chyba też nie będę testować .
Przed chwilą się dowiedziałam bo do mojego A. kolega przyjechał i powiedział że jego dziadek zmarł dzisiaj Taki fajny był i wgl Ech szkoda ...
We wtorek na pogrzeb . Wszystkiego mi się odechciało masakra nawet już nie myślę o dziecku ani o @ . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze zerkam ale zaraz znajomi mają wpaść Mam nadzieję że jeszcze ciut później bo ledwo co paznokcie malnełam a tu jeszcze make up przede mną :p a nie oglądałam nigdy tego czegoś z twarzą :p co to za program ???
-
nick nieaktualnykarola_aa wrote:Ja jeszcze zerkam ale zaraz znajomi mają wpaść Mam nadzieję że jeszcze ciut później bo ledwo co paznokcie malnełam a tu jeszcze make up przede mną :p a nie oglądałam nigdy tego czegoś z twarzą :p co to za program ???
karola_aa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny