Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluberry gratuluję!!
ale fajnie
Anutka pamiętaj,że nie raz zdarza się to +/- 500 gr.moja znajoma miała urodzić prawie 4kg. a mały miał niespełna 3!
Marta no i ładne imionka
uciekam i ja do mężusia
dobranoc :*Bluberry, Lena87, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek Octenisept, ale jak bedzie bardzo namokly albo sie dlugo bedzie goil... To spirytus tez mozna 70 %. 2 kieliszki spirolu jeden wody... Albo gotowe gaziki zeby przetrzec...
Fioletem sie nie bejcuje bo w razie czego nic nie widac co sie dzieje.. Czy stan zapalny czy cus.
Ale sie wkur... na noc -
Ojjjjjjjjjjj
Grosiu...no to pojechał ....
Ja CI powiem, ze my jak czasem sidzimy długo przed tvto czasem na tych polsatach play czy coś ok 24 leca te rózowe noce itd....
To moj wydziera i pilota i krzyczy...kuzwa, wyłaćz to , jakie one sztuczne, brzydkie, obleśne itd....i śmiejemy z tego! te baby tam sa okropne
Nie przejmuj sie....wiesz brakteż robi swoje....wiec może miał ochote ha ha ha i sam sie zabawiał patrząc na telefon...no cóż, taka natura facetów!
-
Groszek wrote:Rudasek Octenisept, ale jak bedzie bardzo namokly albo sie dlugo bedzie goil... To spirytus tez mozna 70 %. 2 kieliszki spirolu jeden wody... Albo gotowe gaziki zeby przetrzec...
Fioletem sie nie bejcuje bo w razie czego nic nie widac co sie dzieje.. Czy stan zapalny czy cus.
Ale sie wkur... na noc
Dziekuje CI Kochana..własnie myślałam póki co nad tymi nasączonymi wacikami...
Siostra przyjedzie w poniedziałek to ja wyciagne jeszcze na miasto to mi pomoze z ostatnimi zakupami, tzn zasypki nie mam, własnie gazików, soli fizjologicznej, nie mam nic na brodawki...no a w takim wypadku pasuje sie spreżyć i mieć, bo teraz to juz nie wiadomo
Nie denerwuj sie!! szkodaaaaa....olej to i połóż sie -
nick nieaktualnyGroszku nie wiem co mam Ci powiedzieć na temat Twojego Męża ..
Starała bym się to odebrać w taki sposób, że On też ma swoje potrzeby które Ja/Ty/My w danym momencie nie możemy spełnić i w jakiś sposób zadowala sam siebie
Ja się troszkę boję, ale wiem że T. czasami skręca i dajemy się ponieść emocją
Jak to moja Gin mówi,na pół gwizdka i delikatnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 23:01
-
nick nieaktualny
-
Tylko ja bez
moge zyc.... Jakbysmy przed ciaza sie nie kochali to dalabym rade....
Ja wlasnie moze taka bez potrzeb jestem...
A co ja moge ze jestem w ciazy i nie moge z mezem?
Plakac mi sie chce
Polece do spania, bo Maly sie bedzie denerwowal
kobietki dobranoc :-* i dziekuje -
Hejka!! Mamy wesola sytuacje w domu.... Mama skrecila noge, nie dosc ze ma SM to jeszcze skrecila noge ta co byla sprawna...
trzeba ja prowadzac do lazienki, wszedzie..caly czas lezy...
Najlepiej zeby sprawdzic czy to w ogole stluczenie ze skreceniem czy zlamanie moze?
I chciala sie ukryc z tym zeby mnie nie denerwowac !
Mam ojca w depresji dwubiegunowej... Jest w tzw fazie manii, takze ma mame w dupie, najlepiej jakby umarla...nic go nie obchodzi. Jest samolubem. Byle by on mial.
Sprobowalam sie odezwac to mnie zwyzywal i powiedzial ze mnie z domu wywali !!
Takze w nocy wstawal moj malz....
Rano jedzie do pracy i ciekawe kto jej pomoze?? No bede musiala ja...
Nie ma nam kto pomocmama coraz slabsza
Za niedlugo bedzie dziecko... I bede biegac gora- dol?? W tym momencie bedzie dwojka juz
Mama prawie jak dziecko
Mam dosc wszystkiegojuz kicham na malza z tymi fotkami...
Teraz to bedziemy miec wesolo!!
A kogo stac na opiekunke? Napewno nie nas...
Bracia w Niemczech....i ja sama.
Jak to rozwiazac?? Czy nasze cudowne Panstwo Polska mi pomoze?