X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Marta super trafiłaś, bo ja na młodego jakiegoś jak trafiłam to wrr, zabiłabym... a powiem Ci,że właśnie zawsze zwlekałam przed IP bo myślałam,że u nas zaraz na oddział kładą :O dobrze wiedzieć, chociaż teraz to już mam zamiar tylko do porodu tam jechać ;) a dzidziuś słodki, szkoda,że płeć jeszcze za szybko :P

Mizzy- olej to i rób swoje ;) najlepsza rada :)

mój T. dzisiaj mnie (w sumie od jakiegoś czasu)pozytywnie zaskakuje, chyba coraz bardziej czuje,że to już coraz bliżej :) wczoraj ten pokoik a dzisiaj w pracy szukał fotelika, maty edukacyjnej, prześcieradełek i czytał gazetkę"Tato to ja" bo dostał pod choinkę :) i tak wszystko przeżywał i mi pisał słodziak :P
    polecam dla każdej by kupiła mężowi, bo tam jest sporo o wsparciu partnerki podczas ciąży/ porodu i później w domu i widzę że mój przejęty strasznie jeszcze bardziej :P ahh miło :)

Livia zaginęła, mam nadzieję że mąż i teściowa nie dali popalić...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko; Lena ale maja zasady.. To konsultacji nie moga zrobic tylko w oddzial? Aaa no tak, bo punkty im leca z nfz :D hahaha
    a idz; smieszne to...:-/

Mizzy, ja chcialam kupic ale zamknelam siebie w walizce.. Znaczy moje rzeczy:P a naprawde duzo miejsca zajmuja... Same kapcie, szlafrok, podklady i pampersy dla dziecka... A dla malucha mam druga torbe.. W obu wszystko upchane ze peka w szwach omal :-p

Poszlam na "2" i wszelkie bolesci ustaly... No tak bo dwie dziurki upchane z kazdej steony i jeszcze pecherz moczowy, to trudno zeby nie dziubalo nic :O

Sury, dobrze ze wszystko ok:-) Maluszek zdrowy, a Ty tez bezpieczna... I fajny lekarz Ci sie trafil :-) :-)

nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, ostatnio zakupiłam mężowi tą gazetkę ;)
    Nic nie mówi na ten temat, i gdy robi sprawę numer "2" to czyta książkę :D
    Do końca ciąży zdąży Ją przeczytać bo często chodzi ;)

Groszku, cóż zrobić ;) gdyby nastała taka ewentualność to wybiorę się do tego drugiego szpitala .. ;) - mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby ..

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, u nas tez... :D od przed swiat, przyszly tatus sie wzial :-) chodzi i pomaga... Sniadanka; obiady i kolacje... Przejmuje sie wszystkim.. Do brzusia sie tuli <3
    Chetnie na usg poszedl w szpitalu :D
    ogladal buzinke Malego i prawie sie poplakal... Wzrusza sie na filmach ze mna :-p

Chyba ma syndrom ciazy tez :P hihihi

duzo zjada... Ma wahania hormonalne... Niczym ja... Ale nasza milosc sie odnowila i wzmocnila <3 zobaczymy co bedzie po porodzie... Ale powiedzial mi, ze mam sie nie bac, ze "razem go wycisniemy" :-) :-) obyyyyy tak bylo....

przedszkolanka:), nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś no szpital przepełniony, że masakra! dzisiaj tam młyn był nawet do domu odsyłali :O niestety nie znam nazwiska lekarza, ale niech mu Bóg błogosławi <3
    a P. jak się przejął :O zupełnie zmienił nastawienie duo mnie i do dziecka :O widzi, że to jednak nie przelewki i na usg jak mały kopał to miną P. była bezcenna <3

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny byłam dzisiaj u gina , zrobił mi usg dopochwowe takie normalne i powiedział ze wsyzstko jest wporzatku ,
    po policzeniu stosunku lh do fsh wyszło mi 1,89 co wskazuje na pcos
    czy na takim usg u gina jakby było pcos to by coś pokazało?
    bo teraz sama nie wiem co mam myśleć

km5se6ydozmkg5fc.png

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to się cieszę, że nasi Panowie tak o nas dbają i się starają, nie ma co ukrywać- potrzebujemy tego :)

Lena haha, no na bank zdąży,jak coś to wiesz gdzie go szukać :P

Groszku wyciśniecie razem,ale tylko Ty będziesz ból czuła-ale sprawiedliwość co?:P

Marta no co Ty mówisz? :O niech się ogarnie szpital do lutego, bo ja chcę mieć spokój :P
    a lekarz dobrze,że na takiego trafiłaś i to jeszcze w taki młyn :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Sury współczuje, ale jest pozytywny aspekt tego :D zobaczyłaś dzidziolka i na wizytę pójdziesz już spokojnie :)

jezu .... moje jelita.... jechałam od mamy i w połowie drogi myślałam, że pójde w krzaki :O tak mi wywraca jelitami, że aż mnie boli i mi śłabo , aż jakieś dźwięki mi z brzucha dochodzą :O masakra :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i jaaaaaaaaaaa...
    i od razu sie zmartwiłam bo idac siku zobaczyłam krew razem ze śluzem....
    w sumie nie powiennam sie denerwować bo wszystko oki, fakt ze lekarz mocno mi paluchy wepchał i tozabolało, wiec mysle ze uszkodził naczynko..obserwuje sie...jeśli znow sie pojawi to pojade na IP...
    Agusia przekazał, Mały zdrowy ale malutki, do porodu moze miec max 3 kg....wogole lekarz stwierdził ze jeszcze 3 tyg powinien wytrzymac ale chyba nie dłuzej...wiec ja już w stanie gotowości :) hehehe
    no i chyba teraz dopiero dociera do nas ze to juzzz....moj R juz poddenerwowany, ze moze na dniach już bedzie Dzieciątko...no ale mam nadzieje, ze jeszcze z 3 tyg posiedzi :) potem niech sie dzieje wola nieba:)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudasku chyba lepiej, że mały jest mały ;) łatwiej urodzić :)

przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i przyszła mi paczka ale dziś już nie mam sił na zdjęcia bo zejdę zaraz na kiblu :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    rudasku chyba lepiej, że mały jest mały ;) łatwiej urodzić :)
    ja bym sie nie pogniewała za maluszka 3 kg 3,200 tak :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i biegunka .. :( tylko skąd ona ? takie skurcze jelit, że myślałam, że zejde :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tez mialam na poczatku biegunke , takze sie nie stresuj :)
    Bedzie oki :)
    teraz też mi sie zdarzaja :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może coś zjadłaś albo zmieszałaś jakieś potrawy???

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja to miałam aż skurcze, jelita teraz są leniwsze i później tak reaguje organizm...

Rudasku jak moja się większa urodzi,to szok będzie :P bo ja taka mała :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nic takiego .. kurcze sorry za opisy ale to co wyszło było czarneeeee :O nic nadzwyczajnego nie zjadłam :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miałam skurcze jelit , aż bolało i piszczało mi tam ,a teraz szyjka daje czadu , kłuje a kłuje .. mam nadzieje, ze to nic złego tylko maluszek rozrabia ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam teraz tak na "dobry wieczór" napisze co sie stało u mnie na osiedlu, kolo mojego bloku....
    Może słyszałyście w radio bo podobno bylo mówione...
    kolo bloku jest taki skwerek dla dzieci, tam górka obecnie ze sniegiem, w lecie z trawka itd..i oóglny zakaz wjazdu..ale np panowie kurwierzy czy z poczty wjezdzaja sobie tam, bo kto by nosił paczki kilka metrów dalej...
    No i w tamtym tygodniu wjechał kureir z dhl-a ( 19 letni) i przejechał chlopczyka 9 letniego....zmiezdzył mu głowe cała i prawie całego jego...
    Nie wiadomo jak to wygladało do konca, szukaja swiadków...nie ma na aucie sladów uderzenia, na dziecku tez...mozliwe ze dziecko skryło sie za autem i kureir go nie zauwazył i zmiażdzył.....:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja nawet o tym widziałam w tv było ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1871 1872 1873 1874 1875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ