X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Marta super trafiłaś, bo ja na młodego jakiegoś jak trafiłam to wrr, zabiłabym... a powiem Ci,że właśnie zawsze zwlekałam przed IP bo myślałam,że u nas zaraz na oddział kładą :O dobrze wiedzieć, chociaż teraz to już mam zamiar tylko do porodu tam jechać ;) a dzidziuś słodki, szkoda,że płeć jeszcze za szybko :P

Mizzy- olej to i rób swoje ;) najlepsza rada :)

mój T. dzisiaj mnie (w sumie od jakiegoś czasu)pozytywnie zaskakuje, chyba coraz bardziej czuje,że to już coraz bliżej :) wczoraj ten pokoik a dzisiaj w pracy szukał fotelika, maty edukacyjnej, prześcieradełek i czytał gazetkę"Tato to ja" bo dostał pod choinkę :) i tak wszystko przeżywał i mi pisał słodziak :P
    polecam dla każdej by kupiła mężowi, bo tam jest sporo o wsparciu partnerki podczas ciąży/ porodu i później w domu i widzę że mój przejęty strasznie jeszcze bardziej :P ahh miło :)

Livia zaginęła, mam nadzieję że mąż i teściowa nie dali popalić...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko; Lena ale maja zasady.. To konsultacji nie moga zrobic tylko w oddzial? Aaa no tak, bo punkty im leca z nfz :D hahaha
    a idz; smieszne to...:-/

Mizzy, ja chcialam kupic ale zamknelam siebie w walizce.. Znaczy moje rzeczy:P a naprawde duzo miejsca zajmuja... Same kapcie, szlafrok, podklady i pampersy dla dziecka... A dla malucha mam druga torbe.. W obu wszystko upchane ze peka w szwach omal :-p

Poszlam na "2" i wszelkie bolesci ustaly... No tak bo dwie dziurki upchane z kazdej steony i jeszcze pecherz moczowy, to trudno zeby nie dziubalo nic :O

Sury, dobrze ze wszystko ok:-) Maluszek zdrowy, a Ty tez bezpieczna... I fajny lekarz Ci sie trafil :-) :-)

Sury, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, ostatnio zakupiłam mężowi tą gazetkę ;)
    Nic nie mówi na ten temat, i gdy robi sprawę numer "2" to czyta książkę :D
    Do końca ciąży zdąży Ją przeczytać bo często chodzi ;)

Groszku, cóż zrobić ;) gdyby nastała taka ewentualność to wybiorę się do tego drugiego szpitala .. ;) - mam nadzieję że nie będzie takiej potrzeby ..

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Groszek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko, u nas tez... :D od przed swiat, przyszly tatus sie wzial :-) chodzi i pomaga... Sniadanka; obiady i kolacje... Przejmuje sie wszystkim.. Do brzusia sie tuli <3
    Chetnie na usg poszedl w szpitalu :D
    ogladal buzinke Malego i prawie sie poplakal... Wzrusza sie na filmach ze mna :-p

Chyba ma syndrom ciazy tez :P hihihi

duzo zjada... Ma wahania hormonalne... Niczym ja... Ale nasza milosc sie odnowila i wzmocnila <3 zobaczymy co bedzie po porodzie... Ale powiedzial mi, ze mam sie nie bac, ze "razem go wycisniemy" :-) :-) obyyyyy tak bylo....

przedszkolanka:), Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś no szpital przepełniony, że masakra! dzisiaj tam młyn był nawet do domu odsyłali :O niestety nie znam nazwiska lekarza, ale niech mu Bóg błogosławi <3
    a P. jak się przejął :O zupełnie zmienił nastawienie duo mnie i do dziecka :O widzi, że to jednak nie przelewki i na usg jak mały kopał to miną P. była bezcenna <3

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny byłam dzisiaj u gina , zrobił mi usg dopochwowe takie normalne i powiedział ze wsyzstko jest wporzatku ,
    po policzeniu stosunku lh do fsh wyszło mi 1,89 co wskazuje na pcos
    czy na takim usg u gina jakby było pcos to by coś pokazało?
    bo teraz sama nie wiem co mam myśleć

km5se6ydozmkg5fc.png

Wysłany: 7 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to się cieszę, że nasi Panowie tak o nas dbają i się starają, nie ma co ukrywać- potrzebujemy tego :)

Lena haha, no na bank zdąży,jak coś to wiesz gdzie go szukać :P

Groszku wyciśniecie razem,ale tylko Ty będziesz ból czuła-ale sprawiedliwość co?:P

Marta no co Ty mówisz? :O niech się ogarnie szpital do lutego, bo ja chcę mieć spokój :P
    a lekarz dobrze,że na takiego trafiłaś i to jeszcze w taki młyn :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Sury współczuje, ale jest pozytywny aspekt tego :D zobaczyłaś dzidziolka i na wizytę pójdziesz już spokojnie :)

jezu .... moje jelita.... jechałam od mamy i w połowie drogi myślałam, że pójde w krzaki :O tak mi wywraca jelitami, że aż mnie boli i mi śłabo , aż jakieś dźwięki mi z brzucha dochodzą :O masakra :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem i jaaaaaaaaaaa...
    i od razu sie zmartwiłam bo idac siku zobaczyłam krew razem ze śluzem....
    w sumie nie powiennam sie denerwować bo wszystko oki, fakt ze lekarz mocno mi paluchy wepchał i tozabolało, wiec mysle ze uszkodził naczynko..obserwuje sie...jeśli znow sie pojawi to pojade na IP...
    Agusia przekazał, Mały zdrowy ale malutki, do porodu moze miec max 3 kg....wogole lekarz stwierdził ze jeszcze 3 tyg powinien wytrzymac ale chyba nie dłuzej...wiec ja już w stanie gotowości :) hehehe
    no i chyba teraz dopiero dociera do nas ze to juzzz....moj R juz poddenerwowany, ze moze na dniach już bedzie Dzieciątko...no ale mam nadzieje, ze jeszcze z 3 tyg posiedzi :) potem niech sie dzieje wola nieba:)

mizzelka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rudasku chyba lepiej, że mały jest mały ;) łatwiej urodzić :)

przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i przyszła mi paczka ale dziś już nie mam sił na zdjęcia bo zejdę zaraz na kiblu :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    rudasku chyba lepiej, że mały jest mały ;) łatwiej urodzić :)
    ja bym sie nie pogniewała za maluszka 3 kg 3,200 tak :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i biegunka .. :( tylko skąd ona ? takie skurcze jelit, że myślałam, że zejde :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tez mialam na poczatku biegunke , takze sie nie stresuj :)
    Bedzie oki :)
    teraz też mi sie zdarzaja :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może coś zjadłaś albo zmieszałaś jakieś potrawy???

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia ja to miałam aż skurcze, jelita teraz są leniwsze i później tak reaguje organizm...

Rudasku jak moja się większa urodzi,to szok będzie :P bo ja taka mała :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nic takiego .. kurcze sorry za opisy ale to co wyszło było czarneeeee :O nic nadzwyczajnego nie zjadłam :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miałam skurcze jelit , aż bolało i piszczało mi tam ,a teraz szyjka daje czadu , kłuje a kłuje .. mam nadzieje, ze to nic złego tylko maluszek rozrabia ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam teraz tak na "dobry wieczór" napisze co sie stało u mnie na osiedlu, kolo mojego bloku....
    Może słyszałyście w radio bo podobno bylo mówione...
    kolo bloku jest taki skwerek dla dzieci, tam górka obecnie ze sniegiem, w lecie z trawka itd..i oóglny zakaz wjazdu..ale np panowie kurwierzy czy z poczty wjezdzaja sobie tam, bo kto by nosił paczki kilka metrów dalej...
    No i w tamtym tygodniu wjechał kureir z dhl-a ( 19 letni) i przejechał chlopczyka 9 letniego....zmiezdzył mu głowe cała i prawie całego jego...
    Nie wiadomo jak to wygladało do konca, szukaja swiadków...nie ma na aucie sladów uderzenia, na dziecku tez...mozliwe ze dziecko skryło sie za autem i kureir go nie zauwazył i zmiażdzył.....:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku ja nawet o tym widziałam w tv było ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1871 1872 1873 1874 1875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ