Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Mizzy czemu masz 2 różne suwaczki ? ten pierwszy to wg usg a drugi OM ?
ale ostatnio trzymam się tego świeższego terminu.. bo mała rośnie szybko i lepiej być szybciej przygotowanym i tak każdy gada że w Lutym się rozpakuje na pewnoXxMoniaXx, Groszek lubią tę wiadomość
-
Aaa terorrysta gmerał mi coś przy szyjce
Przyszła moja ostatnia paczka,laktator i krople dla małego.Muszę jechać wieczorem z mężem i to odebrać od mamy.
Mamuśka niedawno dzwoniła i sie pytała czy juz się wybieram do szpitalamizzelka, Groszek lubią tę wiadomość
-
Groszek wrote:u mnie Anutka robia na odwrót, ale oby były te skurcze po przebiciu pecherza, glowka sie obnizy wtedy, moze cos podziała
trzymamy mocnooo kciukasy !!Groszek, Lena87 lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:no pewnie, też bym brała pod uwagę ten ostatni
moje maleństwo też jest starsze wg usg o ok 5 dniale suwaczek mam stary
ciekawe ile teraz będzie mieć cm . Obstawiam ok 12 cm
nawet na belly piszą żeby tak sie przygotować
a na ostatnią chwilę aby takie zakupy o ktorych sie zapomnialo
bo potem to serio siuuujowo sie chodzi.. ja po dzisiejszym ledwo zyje a duzo sie nie nachodziłam :<
-
nick nieaktualny
-
Anutka, powinn ruszyc teraz
glowka w szyjce i pocisnie rozwarcie- oby
dziewczyny, my rodzimy zima, a Wy latem....
jeszcze na tych oddzialach zawsze cieplo...
Madziulka, a masz tak ze uklue Cie w wargach gdzies? po tym ucisnieciu w szyje?
mi tez gdzies stuka... ale to nieprzyjemne
jakbym do terminu dotrzymała, to Mały by miał ok.4 kg. A nie dotrzymam na bank.. bo pewnie Mały niedlugo wyskoczy -
a u mnie znów kłucie takie w pochwie w szyjce takie nieprzyjemne.. jak zaboli to aż przystać muszę.. a po wysiłku jak dziś to ciężko mi chodzić i czuje się obolała.. wyprostować się dobrze nie mogę..
więć też wątpię żebym dotrwała do starego terminu, ale może i lepiej, aby do 38 tygodnia... i niech się dzieje co chce ( tzn nie do konca, niech sie dzieje dobrze)
-
nick nieaktualny
-
Groszek wrote:A terminy, to napewniejsze z pierwszego usg, bo potem wszystko ruchome, wiadomo...zalezy jak rosnie, ile przybiera itd.
ja mialam w szpitalu w pon. to usg to termin mam na 19.01szykować się trzeba zawsze wcześniej
i nastawiać psychicznie
-
nick nieaktualny