Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia czyli musiało Ci się zbierać i poszło teraz a jak czarne, to od żelaza-u mnie tak jest
jak kłuje to weź magnez i no-spe :*
Rudasku ja nie słyszałam, ale straszne to...u nas było podobnie- przyjechali na wakacje i dziecko 4 latka , auto cofało i nie przeżyło.. -
przedszkolanka:) wrote:leż sobie i nie martw się
Rudasku a jak długą masz szyjkę?
Nie mam pojecia...
Nie powiedział mi..powiedział tylko ze sie skróciła, ale jest zamknieta, ze na tym etapie to juz tak bedzie....
i ze mam wrzucic na luz, skończyc juz swoja aktywność..najlepiej sobie jak najwiecej polegiwac i sie nie wysilać
Ps:ide pod prysznic, zaraz bedeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
Rudasek, dotrzymacie do fajnego terminu
ja mam od 6 tyg prawie szyje zgladzona i chyba palec rozwarcia
dacie rade
Monia, czasem musi przeczyscic... ja dzis 2 razy bylam... a wczesniej przez jakis czas problemy z zaparciami konkretne
ja juz zapodalam sobie dawke zelaza.. zeby anemii nie bylo...
i kupilam na allegro szczotke Milano wielorazowa na te kucki, klaczki, siersc kota itd. ciekawe jak sie sprawdzi..
ale tragiczna z sytuacja Rudasek na tym placuehh... szkoda dziecka.. a ten koles.. napewno nieumyslnie
ehh.. cos mi sie obilo o uszy w tv..
-
nie zmiescilam sie miedzy szafa a drzwiami... czerwone jest ;P
Maly juz dostal pierwsze laniebieeeedny i to za nic
ehh...
niedobra matka ;-(
Lezcie i odpoczywajcie kobietki
super Sury, osiagneliscie porozumienie w koncu
aa zamowilam tez witaminy, bo mi sie koncza juz... co prawda z terminem waznosci do konca stycznia, ale za 2 paczki z przesylka wyszlo 20 zl, a gdybym kupowala w aptece to 80Novovit Prenatal Duo
witaminki dla ciezarnych i karmiacych plus DHA. Lubie takie promocje trafiacmysle ze takie witaminki sie nie przeterminuja.. bo co by tam moglo sie przedawnic, w aptece nie moga trzymac, wiec za grosze sprzedaja... zeby nie wyrzucic.
-
nick nieaktualny