X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kiedyś miałąm zajady , nie wiem z czego ale cholernie ciężko mi je było wyleczyć bo co sie zasklepiły , otwarłam buzie i masz... na nowo ... pamiętam że wtedy ZAJAVIT w aptece kupiłam , ale nie wiem czy to można w ciąży ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Madziulka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Hej hej :)

Groszku..u mnie tez dziś chyba wycieczka 5-7 razy do wc, masakraaaa....

kuzwa ja musze jeszcze torbe do wozka kupić,...ja pierdziule- zapomniałam :(
    Dzień Dobry :)

Rudasku przyszła Ci juz paczka z ubraniami?

Ja swoje torebki już wczoraj miałam :)

relgh371ly1mtto9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku a Ty nie miałaś torby w komplecie z wózkiem ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no czas leci jak cholerka :D

Lenka to naturalny kolorek wzięłaś :) taki bardziej ciepły czy mroźny?
    ja też ostatnio ścięłam włosy o 5 cm :( szkoda mi było ale co z tego jak zniszczone były, a teraz to jest o niebo lepiej i takie mięciusie są :)

Aguś to wyprawka na full wypasik :D i jesteśmy gotowe :D ja jeszcze musze przeprać rzeczy dziś tzn pokrowiec na przewijak i takie pierdoły, a potem pozostanie mi odświeżyć nosidełko i pościel i bd fenito :D

a mi od kilku dni mała źle się śni... :( nie wiem co mi sie ubzdurało ale wczoraj mi sie snilo że urodzilam ją i okazalo sie ze ona calkiem inaczej wyglada.. "kaleka konkretna" :( i że musieli podtrzymywać ją przy zyciu w takim sprzęcie przenośnym a ja nie mogłam jej nawet dotknąć.. cała była tym pokryta.. no koszmar..
    a dziś mi sie snilo że urodzilam ją a ona taka malutka myszka... chora.. znieksztalcona.. a przeciez USG i wszystko było OK..
    nie wierzę w sny ale schizy konkretne, a nie mysle o porodzie jakos szczególnie

a już o Wc nic nie mowie, ostatnio to musze tez latac jak glupia.

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja też kiedyś miałąm zajady , nie wiem z czego ale cholernie ciężko mi je było wyleczyć bo co sie zasklepiły , otwarłam buzie i masz... na nowo ... pamiętam że wtedy ZAJAVIT w aptece kupiłam , ale nie wiem czy to można w ciąży ..
    a ja pomadkę kupowałam tzn taką wyciskaną Blistex... zajebista jest :D i na zajady i na suche usta.. zregeneruje elegancko.. na początku lekko szczypie a potem to usta takie miłe w dotyku i dlugo sie trzyma na nich :)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy mój po każdej colgate ma paście zajady :O a spłukuje tak samo...
    a co do wyprawki to ostatnie pranie pościeli zostało, wózek i pampersy i czekaaaaaamy :D
    a sny się tłumaczy odwrontnie, więc spokojnie ;)

Monia nasza poczta wiesz jak działa...spokojnie :*

Rudasku ja za to mam torbę przy wózku ale śpiworek kupowałam :P

gratuluję kolejnych tygodni, ale czas pędzi :O

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a widzisz.. czyli coś w tym musi być, u mnie koleżanka w gimnazjum na trądzik smarowała sobie pastą do zębów :D i wysuszało jak cholera, działało :D
    ale zima jest w sumie.. to może też być od centralnego, mała wilgotność powietrza.. albo odwodnienie :P

u mnie pampersy juz mi mama kupiła hahahaha jedną paczkę :D nawet nie wiedziałam i skarpetki dla małej :D skubana teraz jak kupuje :D

rety jak mi mała namioty robi i akrobacje... żebra nawet miejsca nie mają..

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a podobno w Piotr i Paweł są 108 sztuk za niecałe 50zł :O gdzieś na forum czytałam :O opyla się co?? 78 sztuk za 57zł było w rossmanie..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no no opyla :D a tam myślałam że drogo jest :D

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale tam pal pies paczka do mnie ale najbardziej mnie denerwuje to, że ta krew do tej dziewczyny na badanie miała dojść jak najszybciej .. a piszą na stronie że 1 dzień idzie a tu dupa :/

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie nie ma tego sklepu haha :P

Monia a jesteś pewna że jeszcze nie doszło,tak?

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie doszło a miało dojśc wczoraj bo wieczorem nawet ta dziewczyna była na poczcie sie zapytać czy listonosz nie zapomniał awizo jej czasem zostawić a po drugie to ja mam zaznaczoną opcje na poczcie, że jak jej dostarczą to mi przyjdzie sms i jak nie ma tak nie ma ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też nie ma takiego sklepu :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulka wrote:
    Dzień Dobry :)

Rudasku przyszła Ci juz paczka z ubraniami?

Ja swoje torebki już wczoraj miałam :)

Madziulka jeszcze nie przyszła..dostałam tylko mail ze wysyłka bedzie od 2-14 dni....wiec czekam :)

Monia nie mialam torby, bo ja wózek kupiłam uzywany...mam chyba ze 3 pokrowce, folijki, parasol itd,,,a torby nie bylo :(:(

Madziulka lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze szkoda, że nie miałaś torby w komplecie .. może zapomnieli dodać cooo ? może zadzwon tam gdzie kupiłaś czy nie mają .. w z reguły w każdym są torby dodatkowo ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Martita - niecierpliwa Nowa

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem i ja z wami.
    Ja mam już dość starania się. Staramy się już ponad rok.
    Moje koleżanki mają mnie już pewnie dość (ja je poniekąd też, bo jak ja chce zapomnieć na chwilę o staraniach to one mi przypominają) za każdym razem jest ten temat. Chciałabym być mieć już pozytywny test, żeby mieć więcej chęci do życia. Rozpisałam się trochę ale dziewczyny nie mam już sił. A co mówię, że odpuszczam to i tak nie do końca umiem to zrobić.

Załamana ale byle do przodu..
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martita nie martw się każda z nas przeżywała to co Ty .. niestety staran9ia wcale nie są takie łatwe i proste. Powodzenia !

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wszystkim :-) pojechałam dzisiaj z Mamą do jej ginki po jakieś wyniki i na badania i tak mnie zakręciła że mnie też na badania zgarnęła :-) i usg mi zrobiła więc całkiem niespodziewanie miałam okazję Młodego zobaczyć :-) spał sobie z rączkami pod główką :-) wszystko ok, tylko nospę kazała mi łykać bo mi się brzuch napina! no to kupiłam i będę łykać, chyba nie zaszkodzi co?

• livia30 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon ja czasami łykam nospę (np wczoraj) i nic się nie dzieje. Lekarka tez kazała mi brać jak brzuch mnie boli. Podobno 2 tabletki można brać dziennie ;-)

A mi dzisiaj mdłości wróciły bleee fatalnie się czuję. Leżę pod kocykiem z herbatka z imbirem i czekam na męża - jak przyjedzie to jedziemy na zakupy, do IKEI, obiad i takie tam.

Moje autko pojechała na lawecie na złom :-( Trochę mi smutno bo to moje pierwsze i w ogóle. Sentymentalna jestem :P

Znalazłam na allegro swoje wymarzone łóżeczko dla malucha! :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie mam brać jak będzie mi się brzuch napinał! a jak pomyślę że miałabym sprzedać moje autko to od razu łza mi się w oku kręci :-( więc w ogóle Ci się Livia nie dziwię! ja się w ogóle strasznie przyzwyczajam do różnych rzeczy i potem mi przykro... a mój samochodzik ma jeszcze swoje imię i chyba go nigdy nie oddam :-)

‹‹ 1914 1915 1916 1917 1918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ