Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Do mnie przyszla karma dla kota dzis i zwirek i mama sie pyta: duzo jeszcze bedziesz zamawiac? Przeciez wszystko juz masz
a tu paczki do meza przychodza firmowe, mama mysli ze wszystko do mnie
tata tylko lata do kurierahihi
Ja dzis pranie ostatnich ciuszkow zrobilam, juz od kilku dni sie uruchomilam i stalam aktywna, bo juz bezpieczny czas ciazy
Mojej mamie z noga sie poprawilo, zrobila fasolke po bretonsku mhmmm pychota. Wszamalam caly talerz i Maly czkawki dostal od razu
cosik mnie brzuch ciagnie dzis i w krzyzu lupiechyba sie gotujemy powoli
Rudasek, z tej stronki co polecilam trafilam na sliczna sukienke... Z koronka,taka rozkloszowanaszkoda ze rozowa.. Ale normalnie bajkaaaa..... Juz widze jak sie stroje
Mizzy, ale sny okropne
duzo myslisz i pewnie dlatego... Mi sie duuuzo krwi snilo ostatnioszalenstwo!!
Ciekawe co w tej Colgate jest ze zajady sie robia
Livka, to az tak Cie kobieta stuknela w tym listopadzie?? a lozeczko sliczne
Widze Przedszkolanko, ze juz konczysz wyprawki i pranie itd.
Monia, Lena- poki mozecie to sie zaopatrujcie
Simone, ja no spe tez jadlam w 20 tc bo kolka nerkowa... A teraz od 32 tc ciazy jem 3x dziennie. Mysle ze jest bezpieczna na tym etapie ciazy
-
Groszku ja sobie zamowiłam taka rozkloszowana z rekawami z koronki, w kolorze czarnym:)
Jak przyjdzie paczka to CI zdam realcje jaka jakość...Livka cos pisała, ze zamowila kiedys od jakiegos chlopa, mial identyczne foty i ciuchy przyszły straszne, wiec ja czekam zeby zobaczyć co to..jak beda w miare oki, to zamowie jeszcze cosikGroszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudasek, oby ladne przyszly.. Ale mysle ze ok... A jakie oceny ma kolo?
Duzo zamawiajacych tam bylo...
Nawet nie mow, bo sie juz napalilam
Aaa faktycznieMonia, Lena, Sury i Livka- niedlugo plcie poznacie
U Livki cos tam sie majtalo miedzy nogami... Ciekawe czy ptaszek zostanieSury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lena 87 ale do dziś miałam nadzieje, że jednak do dobrej fiolki to dała- trudno . Bo nie wiedziałam tego , że na 100% to pomyliła bo powiedziała, że da do losowej .
Jak będzie mi sie chciało to pójde w przyszłym tyg raz jeszcze pobrać- teraz juz dokładnie znam nazwę fiolki i najważniejsze- pójde gdzie indziej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:39
Lena87 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:trzymam kciuki by dzieciaczki ukazały się jak najszybciej
i trafnie oczywiście
ale mi to całkiem jedno jest, byle zdrowe i szczęśliwe
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Monia tylko czy jest sens ? Przecież na dniach masz wizytę i zapewne już coś zobaczycie
jeszcze nie wiem czy pójdę , zależy od chęciznając życie nie pójde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 20:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny