X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon nie martw sie ja pije jedną kawę dziennie rozpuszczalną bo przynajmniej normalnie funkcjonuje , a nie wydaje mi sie, żeby maleństwu zaszkodziła ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia Ty się tak nie denerwuj bo dzidziuś nerwowy będzie :-) a co z tą teściową? wy jakoś razem mieszkacie tak?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon na moje ciśnienie słabe gin przyzwolił na jedną kawę i nawet lepsza jest taka prawdziwa niż rozpuszczalna :)
    jak to podsumował lepsza kawa niż tabletka od bólu głowy :)

bo miałam straaaszne migreny..

Monia a po co remont? teraz jak ty bd w ciąży remont? :<

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie ludzie wkurzaja...

mam kolezanke, ktora chyba zazdrosci mi tego, ze mam meza, bede miala dziecko.. i ze jestem polozna.
    ona sama ma problemy, al enie potrafi cieszyc sie z radosci innych, w sumie nie zdziwilabym sie, gdyby o te wszystke problemy co miałam ona sie modliła ;/

dowalila mi smsa wczoraj i sie nie odezwe juz chyba nigdy... na kazdym kroku wbija mi szpile i myslala, ze jak zaczne rodzic to jej napisze

pewnie, jak zaczna sie skurcze, to wpisze w wiadomosci "rodze" i wysle do wszystkich co mam na liscie kontaktowej...

ja pierd...sama czasem nie wiem, czy ludzie to z zyczliwosci, czy z ciekawosci i wscibstwa !! mam ich dosc...

a dzis kolejny sms i kolejny wkurw...
    "witam was, dzis 15..fajnie by było... wyprawka z RMFu..co wy na to"

a ja na to jak na lato... mam ich dosc... do terminu mam 2 tygodnie!!!! powaliło ludzi???? czy co do cholery??? ;/

mi brzuch chyba w tamtym tygodniu opadł.. cos tak czuje...
    a dzis cosik mnie tez na szyjke cislo, cos na pecherz...

widze, ze Wasze Maluchy to niedobruski :) kreciołki i fikołki :) dobrze ze daja znac :)

Rudasek, dzieki za znak i info ze te rzeczy.... masakra !! :O odsylaj koniecznie- co za koles !! wrrrrr

Przedszkolanko, jeszcze troszke i brzuszek pewnie Ci opadnie :) ale masz tyle energii ze nie wiem :D

Lena tez widze sie nie oszczedza :P

Mizzy, uwazaj tam samochodem..moze lepiej nie jezdzij sama?

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety i ciągle mnie czymś wkurza :( ale na szczęście kazdy mieszka na swoim piętrze . Ale ona wszystko musi wiedzieć i do wszystkiego sie wtyka a mójego meza to ma za robotnika domu od wszystkiego a on jest do wszystkiego sam ... ok dom jest juz na nas ale na jej piętrze gdzie mieszka ona z mężem to niech sobie robią remont oni a jak znam życie to wszystko on jej będzie robił... a my też planujemy remont tzn wymiane paneli to nie wiem czy kiedys sie doczekam bo zas ona zaczyna wymyślać

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no musze uważać, na dalsze trasy nie jezdzić i nie chodzić sama.

Groszku nie odpisuj, olewka.. nie dziwię ci się że się wkur...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy schody nowe, klatka... tu juz remont trwa nieustannie od 2 lat bo w lato dom trzeba było wzmocnić , plac wymienic itp
    a teraz ona wymyśla będzie w kuchni mienić panele, pokoje przemieniać , tapetować.... rozum też niech sobie wymieni :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, wpadaj do mnie- musimy rozladowac energie :P
    trzepnij tesciowa..niech sama remontuje :D

simon, kawki nawet 2 mozna pic...ja mam zawsze niskie cisnienie i zyje bez kawy, ale tak nauczona jestem a cisnienie 70/40 czy 90/60 to norma u mnie :D

kregosłup mnie zaczyna nawalac :(

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to róbcie swoje a oni swoje :) Monia ty się nie denerwuj bo dziecko bd nerwusek :D zrelaksuj się :)

• simon86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek ja mam taką kuzynkę niestety! jak się na początku źle czułam, miałam mdłości itd to one wielce obrażona że nie mam ochoty z nią na zakupy iść...

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku bo zaraz powiesz,że poród to Pan Pikuś :P

Mizzy a ja mam w imieniny i dzień babci 21 -ego :D

Lena u nas też sobota od sprzątania,ale ostatnio nam piątki bardziej podchodzą ;)
    a słoneczko u mnie też ale chłodno :)

Monia za dużo się przejmujesz i denerwujesz, olej ją! :)
    moja mama też kuchnię całą chce zmieniać i już zapowiada, bo chce przed chrzcinami zdążyć :P

Simon lekka kawka nie zaszkodzi ;)

Groszku napisz,że już urodziłaś - niespodzianka ! haha ciekawe jak zareaguje :P
    co do brzuszka to już mi opadł! :O cały czas jestem przekonana,że do 15tego urodzę- oby! ruchy też szybko poczułam :P
    mogłabym zacząć na praktykach rodzić haha :P

akurat jak się za lekcje biorę to najwięcej piszecie małpki :*

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to róbcie swoje a oni swoje :) Monia ty się nie denerwuj bo dziecko bd nerwusek :D zrelaksuj się :)
    tylko ja sie troche boje u nas te panele wymieniać bo nie dość, że ja w ciąży a wiadomo ile z tym roboty, sprzątania, przesuwania itp no ale kurde z jakiej racji mąż ma jej robić remont, ma męża to niech go zaprawi ....

ja nie mam nic przeciwko jej remontowi - jak najbardziej niech remontuje tylko ona sama i jej mąż a nie mój mąż jak czarny murzyn zaś jej będzie wszystko robił ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:43

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kawę to ja kocham i uwielbiam... zawsze miałam słabość do prawdziwej mocnej kawy! to będę sobie pić jedną dziennie a co :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, bo nikt inny za Mnie tego nie zrobi w domku ;)
    Mężny wrócił do pracy, a nikogo do pomocy tutaj nie mam :D

Póki dobrze się czuję to działam :D

A pogoda Nas dziś rozpieszcza :D gdyby nie to że na około domu chlapa, woda, błoto to bym poszła na spacerek ..

Monia nie denerwuj się, bo i tak to nic Ci nie da, a mąż sam zdecyduje ..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym zapamiętała to.. i jak takie same dolegliwosci ich dopadną to identycznie potraktowała :D

ja informuje o porodzie aby siostre i mame i tesciow(w sumie są na miejscu)
    siostra powiedziała że już wszystkie rozkłady autobusów to mojego szpitala ogarnęła i jak tylko dam znać to nawet w nocy przyjedzie :D :D i powiedziała już w pracy że bd dziecko rodzić i luty i marzec to jej strefa na kilka dni wolnego :D :D :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    tylko ja sie troche boje u nas te panele wymieniać bo nie dość, że ja w ciąży a wiadomo ile z tym roboty, sprzątania, przesuwania itp no ale kurde z jakiej racji mąż ma jej robić remont, ma męża to niech go zaprawi ....

ja nie mam nic przeciwko jej remontowi - jak najbardziej niech remontuje tylko ona sama i jej mąż a nie mój mąż jak czarny murzyn zaś jej będzie wszystko robił ..
    no ale niestety to jej syn... gdyby to był zięć to już inna bajka :<
    no dlatego ja remonty wszystkie zaplanowalam przed ciążą bo zapach farb, tapet itp.. to jednak jest z tym roboty..
    ale potem jak bd dziecko to juz całkiem bd lipa z remontem, może ktoś by wam pomógł?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to dzien po dniu mamy :D no ja mam aby miesiąc przerwy od ostatniej wizyty :D
    jak sie dobrze czuje itp to po co latać :D :D i kasę wydawać :D

teraz za to mu pomarudze jak to chodzę połamana itp :D

Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Mizzy ta moja kuzynka zaczęła się z mężem o dziecka starać więc ja to sobie zapamiętam i jej kiedyś wypomnę! a tak w ogóle to dziwne że są trzy lata po ślubie, a zaczęli się starać o dziecko dopiero jak my im powiedzieliśmy o ciąży! a tak to zawsze się zarzekała że ona dziecka nie chce mieć bo to same problemy... ach jednak z rodziną to najlepiej na zdjęciu :-)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia....no mam nadzieje, ze tak powiem :)
    Szczerze mowiac to sie ludze :)
    lekarz stwierdzil ze poród bedzie łatwy bo Maly jest maly a ja mam duze biodra :) moja mama rodziła ekspresowo, ma tę figure co ja :) wiec mam nadzieje, ze napisze Wam po 2 skurczach ,ze Staś juz na swiecie :):)

Groszku...odpisz wszystkim "walcie sie na ryj" hahahhahah
    mnie to tez wkurza, ale u mnie iwedza najbliźsi i kilku znajomych wiec raczej nie pytaja :D:D

Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    No właśnie Mizzy ta moja kuzynka zaczęła się z mężem o dziecka starać więc ja to sobie zapamiętam i jej kiedyś wypomnę! a tak w ogóle to dziwne że są trzy lata po ślubie, a zaczęli się starać o dziecko dopiero jak my im powiedzieliśmy o ciąży! a tak to zawsze się zarzekała że ona dziecka nie chce mieć bo to same problemy... ach jednak z rodziną to najlepiej na zdjęciu :-)
    może uznała że to już czas :D mąż powiedział: widzisz? Simon już ma syneczka a my? :D i huk ją strzelił:D :D :D :D

simon86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ