X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon nie martw sie ja pije jedną kawę dziennie rozpuszczalną bo przynajmniej normalnie funkcjonuje , a nie wydaje mi sie, żeby maleństwu zaszkodziła ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia Ty się tak nie denerwuj bo dzidziuś nerwowy będzie :-) a co z tą teściową? wy jakoś razem mieszkacie tak?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simon na moje ciśnienie słabe gin przyzwolił na jedną kawę i nawet lepsza jest taka prawdziwa niż rozpuszczalna :)
    jak to podsumował lepsza kawa niż tabletka od bólu głowy :)

bo miałam straaaszne migreny..

Monia a po co remont? teraz jak ty bd w ciąży remont? :<

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie ludzie wkurzaja...

mam kolezanke, ktora chyba zazdrosci mi tego, ze mam meza, bede miala dziecko.. i ze jestem polozna.
    ona sama ma problemy, al enie potrafi cieszyc sie z radosci innych, w sumie nie zdziwilabym sie, gdyby o te wszystke problemy co miałam ona sie modliła ;/

dowalila mi smsa wczoraj i sie nie odezwe juz chyba nigdy... na kazdym kroku wbija mi szpile i myslala, ze jak zaczne rodzic to jej napisze

pewnie, jak zaczna sie skurcze, to wpisze w wiadomosci "rodze" i wysle do wszystkich co mam na liscie kontaktowej...

ja pierd...sama czasem nie wiem, czy ludzie to z zyczliwosci, czy z ciekawosci i wscibstwa !! mam ich dosc...

a dzis kolejny sms i kolejny wkurw...
    "witam was, dzis 15..fajnie by było... wyprawka z RMFu..co wy na to"

a ja na to jak na lato... mam ich dosc... do terminu mam 2 tygodnie!!!! powaliło ludzi???? czy co do cholery??? ;/

mi brzuch chyba w tamtym tygodniu opadł.. cos tak czuje...
    a dzis cosik mnie tez na szyjke cislo, cos na pecherz...

widze, ze Wasze Maluchy to niedobruski :) kreciołki i fikołki :) dobrze ze daja znac :)

Rudasek, dzieki za znak i info ze te rzeczy.... masakra !! :O odsylaj koniecznie- co za koles !! wrrrrr

Przedszkolanko, jeszcze troszke i brzuszek pewnie Ci opadnie :) ale masz tyle energii ze nie wiem :D

Lena tez widze sie nie oszczedza :P

Mizzy, uwazaj tam samochodem..moze lepiej nie jezdzij sama?

relge6yd309xm1zq.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety i ciągle mnie czymś wkurza :( ale na szczęście kazdy mieszka na swoim piętrze . Ale ona wszystko musi wiedzieć i do wszystkiego sie wtyka a mójego meza to ma za robotnika domu od wszystkiego a on jest do wszystkiego sam ... ok dom jest juz na nas ale na jej piętrze gdzie mieszka ona z mężem to niech sobie robią remont oni a jak znam życie to wszystko on jej będzie robił... a my też planujemy remont tzn wymiane paneli to nie wiem czy kiedys sie doczekam bo zas ona zaczyna wymyślać

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no musze uważać, na dalsze trasy nie jezdzić i nie chodzić sama.

Groszku nie odpisuj, olewka.. nie dziwię ci się że się wkur...

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy schody nowe, klatka... tu juz remont trwa nieustannie od 2 lat bo w lato dom trzeba było wzmocnić , plac wymienic itp
    a teraz ona wymyśla będzie w kuchni mienić panele, pokoje przemieniać , tapetować.... rozum też niech sobie wymieni :(

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, wpadaj do mnie- musimy rozladowac energie :P
    trzepnij tesciowa..niech sama remontuje :D

simon, kawki nawet 2 mozna pic...ja mam zawsze niskie cisnienie i zyje bez kawy, ale tak nauczona jestem a cisnienie 70/40 czy 90/60 to norma u mnie :D

kregosłup mnie zaczyna nawalac :(

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to róbcie swoje a oni swoje :) Monia ty się nie denerwuj bo dziecko bd nerwusek :D zrelaksuj się :)

• simon86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek ja mam taką kuzynkę niestety! jak się na początku źle czułam, miałam mdłości itd to one wielce obrażona że nie mam ochoty z nią na zakupy iść...

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasku bo zaraz powiesz,że poród to Pan Pikuś :P

Mizzy a ja mam w imieniny i dzień babci 21 -ego :D

Lena u nas też sobota od sprzątania,ale ostatnio nam piątki bardziej podchodzą ;)
    a słoneczko u mnie też ale chłodno :)

Monia za dużo się przejmujesz i denerwujesz, olej ją! :)
    moja mama też kuchnię całą chce zmieniać i już zapowiada, bo chce przed chrzcinami zdążyć :P

Simon lekka kawka nie zaszkodzi ;)

Groszku napisz,że już urodziłaś - niespodzianka ! haha ciekawe jak zareaguje :P
    co do brzuszka to już mi opadł! :O cały czas jestem przekonana,że do 15tego urodzę- oby! ruchy też szybko poczułam :P
    mogłabym zacząć na praktykach rodzić haha :P

akurat jak się za lekcje biorę to najwięcej piszecie małpki :*

mizzelka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to róbcie swoje a oni swoje :) Monia ty się nie denerwuj bo dziecko bd nerwusek :D zrelaksuj się :)
    tylko ja sie troche boje u nas te panele wymieniać bo nie dość, że ja w ciąży a wiadomo ile z tym roboty, sprzątania, przesuwania itp no ale kurde z jakiej racji mąż ma jej robić remont, ma męża to niech go zaprawi ....

ja nie mam nic przeciwko jej remontowi - jak najbardziej niech remontuje tylko ona sama i jej mąż a nie mój mąż jak czarny murzyn zaś jej będzie wszystko robił ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:43

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • simon86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kawę to ja kocham i uwielbiam... zawsze miałam słabość do prawdziwej mocnej kawy! to będę sobie pić jedną dziennie a co :-)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku, bo nikt inny za Mnie tego nie zrobi w domku ;)
    Mężny wrócił do pracy, a nikogo do pomocy tutaj nie mam :D

Póki dobrze się czuję to działam :D

A pogoda Nas dziś rozpieszcza :D gdyby nie to że na około domu chlapa, woda, błoto to bym poszła na spacerek ..

Monia nie denerwuj się, bo i tak to nic Ci nie da, a mąż sam zdecyduje ..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja bym zapamiętała to.. i jak takie same dolegliwosci ich dopadną to identycznie potraktowała :D

ja informuje o porodzie aby siostre i mame i tesciow(w sumie są na miejscu)
    siostra powiedziała że już wszystkie rozkłady autobusów to mojego szpitala ogarnęła i jak tylko dam znać to nawet w nocy przyjedzie :D :D i powiedziała już w pracy że bd dziecko rodzić i luty i marzec to jej strefa na kilka dni wolnego :D :D :D

Lena87 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    tylko ja sie troche boje u nas te panele wymieniać bo nie dość, że ja w ciąży a wiadomo ile z tym roboty, sprzątania, przesuwania itp no ale kurde z jakiej racji mąż ma jej robić remont, ma męża to niech go zaprawi ....

ja nie mam nic przeciwko jej remontowi - jak najbardziej niech remontuje tylko ona sama i jej mąż a nie mój mąż jak czarny murzyn zaś jej będzie wszystko robił ..
    no ale niestety to jej syn... gdyby to był zięć to już inna bajka :<
    no dlatego ja remonty wszystkie zaplanowalam przed ciążą bo zapach farb, tapet itp.. to jednak jest z tym roboty..
    ale potem jak bd dziecko to juz całkiem bd lipa z remontem, może ktoś by wam pomógł?

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś to dzien po dniu mamy :D no ja mam aby miesiąc przerwy od ostatniej wizyty :D
    jak sie dobrze czuje itp to po co latać :D :D i kasę wydawać :D

teraz za to mu pomarudze jak to chodzę połamana itp :D

Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

• simon86 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Mizzy ta moja kuzynka zaczęła się z mężem o dziecka starać więc ja to sobie zapamiętam i jej kiedyś wypomnę! a tak w ogóle to dziwne że są trzy lata po ślubie, a zaczęli się starać o dziecko dopiero jak my im powiedzieliśmy o ciąży! a tak to zawsze się zarzekała że ona dziecka nie chce mieć bo to same problemy... ach jednak z rodziną to najlepiej na zdjęciu :-)

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia....no mam nadzieje, ze tak powiem :)
    Szczerze mowiac to sie ludze :)
    lekarz stwierdzil ze poród bedzie łatwy bo Maly jest maly a ja mam duze biodra :) moja mama rodziła ekspresowo, ma tę figure co ja :) wiec mam nadzieje, ze napisze Wam po 2 skurczach ,ze Staś juz na swiecie :):)

Groszku...odpisz wszystkim "walcie sie na ryj" hahahhahah
    mnie to tez wkurza, ale u mnie iwedza najbliźsi i kilku znajomych wiec raczej nie pytaja :D:D

Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    simon86 wrote:
    No właśnie Mizzy ta moja kuzynka zaczęła się z mężem o dziecka starać więc ja to sobie zapamiętam i jej kiedyś wypomnę! a tak w ogóle to dziwne że są trzy lata po ślubie, a zaczęli się starać o dziecko dopiero jak my im powiedzieliśmy o ciąży! a tak to zawsze się zarzekała że ona dziecka nie chce mieć bo to same problemy... ach jednak z rodziną to najlepiej na zdjęciu :-)
    może uznała że to już czas :D mąż powiedział: widzisz? Simon już ma syneczka a my? :D i huk ją strzelił:D :D :D :D

simon86 lubi tę wiadomość

‹‹ 1918 1919 1920 1921 1922 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ