Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGroszku, u Mnie wczoraj pierwszy raz Hormony wzięły górę ..
Bo byłam przekonana że pojedziemy do Auchana wykupić bony, bo dużo produktów Nam brakuje ..
A On Mi mówi, że w poniedziałek ..
Tak czy siak musiałam się ubrać i pojechać do pobliskiego sklepu bo przecież coś trzeba było zjeść na kolację itd
Obrażona od południa chodziłamha ha ha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysimon86 wrote:A powiedzcie mi czy te badanie usg z glukozą to się robi zawsze? na fioletowej stronie się naczytałam że wszystkie już miały albo będą miały, a mój gin nawet o tym nie wspomniał! może powinnam się upomnieć co?
Zapewne jeszcze będziesz robić -
Groszek wrote:ej, ale jaja..dziewczyna ktora lezała ze mna w szpitalu, ta co niby ok byla...
wydzwania do mojego meza
MASAKRA !!!!!!!
ej, jutro sciagam pessar !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monia, fajny pomysl z watkiem !!w jakim celu?
ooo to sądny dzien jutro -
nick nieaktualnyGroszek wrote:ej, ale jaja..dziewczyna ktora lezała ze mna w szpitalu, ta co niby ok byla...
wydzwania do mojego meza
MASAKRA !!!!!!!
Monia, fajny pomysl z watkiem !!
Chce się z Nim umówić ? czy też w jakiej sprawie ? W ogóle to skąd ma jego numer ?
Groszku w końcu Go będziesz ściągaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:01
-
Mizzy ale to super, że nie latasz tak a się dobrze czujesz
ja mam teraz to GBS dlatego tak szybko
Rudasku życzę obyś mogła tak powiedzieć :)ja też tak się łudzę
Lena haha dobra jesteś z tym auchan
Groszku to co, jutro poród??????
a po co wydzwania do męża ?;/
ej ale powiem Wam,że wczoraj przed snem też miałam nerwa... bo mój mi ciągle mówi że na bank szwagier z familią ( i dwójka dzieciaków!!) przyjdą do szpitala, nosz kurde no! a ja nie chcę!!!!!!! muszę z teściową pogadać, chociaż ona pewnie,że przecież co się będę krępować nie mam kogo bleeee... eh, tyle nerwów, czy ja wydziwiam kurna?? -
Dziewuszki, które już szykują łóżeczka
Prosze podeślijcie namiary na jakies dobre przecieradełka o ile kupowałyscie w necie, bo na miescie nic nie znalazłam
a najlepiej jakby sprzedawca mial tez pościelki bo bym drugi koomplet zakupiłaLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko Ciii ..
Jeszcze się oburzyłam bo sąsiad miał przyjść na piwko, ostatnio przyszedł na kawkę i dzwoni jego żona, więc mówię jej że ma przyjść na herbatke bo kawy nie pije ..
A nic innego nie miała do roboty to powiedziała że Nie ..
No i wróciłam ze sklepu i Łukasz się Mnie pyta czy przyjdę na herbatkę żeby Tomcio mógł się napić z Nim piwka, więc odpowiedziałam że sam przyjdzie
A jak Tomek Mi powiedział, że mam iść to się wydarłam na Niego, że skoro jej ciężko jest przyjść to z jakiej racji ja mam cały czas do Niej chodzića On na spokojnie że tylko na godzinkę bo przecież do pracy idzie na rano, a Ja dalej swoje
Chyba ta książka na Niego dobrze działa, bo wcześniej też by podniósł na Mnie głos a teraz mówił spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 12:10
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
dobra ale ona ma też męża , który palcem nie kiwnie .... niech się chwyci roboty...
pokłóciłam się z mężem ....powiedziałam mu o planach remontowych jego mamusi .. on oczywiście "ale będziemy tam mieszkać " ale k**** nie mieszkamy jeszcze
to niech idzie robi w cholerę aż padnie na pysk .. wszystkim dookoła ... najwyżej dziecko go będzie na zdj widziało ...
szkoda tylko że ja też sie prosze o szafę bo musimy zrobić pod zabudowe to jakoś sie doczekać nie mogę bo zaś mamusia mi w kolejke weszła ... -
przedszkolanka:) wrote:
ej ale powiem Wam,że wczoraj przed snem też miałam nerwa... bo mój mi ciągle mówi że na bank szwagier z familią ( i dwójka dzieciaków!!) przyjdą do szpitala, nosz kurde no! a ja nie chcę!!!!!!! muszę z teściową pogadać, chociaż ona pewnie,że przecież co się będę krępować nie mam kogo bleeee... eh, tyle nerwów, czy ja wydziwiam kurna??przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:ej, ale jaja..dziewczyna ktora lezała ze mna w szpitalu, ta co niby ok byla...
wydzwania do mojego meza
MASAKRA !!!!!!!
Monia, fajny pomysl z watkiem !! -
Ps: Gotuje zurek na swojskiej kiełbasce, z grzybkami, z jajeczkami od szczesliwych kur
ZApraszammm!!!!
a moja SIs wczoraj jezdzila wózkiem po domu i w koncu mówi tak
( ja leże, R gra na kompie a Ona jeżdzi i nagle:)
- sie zaczynamatka odpoczywam, ojciec gra na kompie a ciotka musi bawić
buahahhahaha
ale sie z niej śmialiśmyLena87 lubi tę wiadomość
-
Rudasku u nas też tak będzie
siostra będzie bawić z przyjemnością
a wiecie co mi ostatnio powiedziała?? Że ona ma wolne w lutym,bo ma sesje jakoś 2 tygodnie i będzie siedziała w pracy całymi dniami bo boi się ze mną zostacbo jak zacznę rodzić to ona padnie trupem haha
Lena dobrze zrobiłaś, w końcu to Ty ciężarna i Tobie ciężej jest dojść
Monia powiem Ci,że ludzie wariują czy co? u mnie czegoś takiego nie ma w rodzinie, a u męża też...to imieniny, urodziny, a bo trzeba iść odwiedzić, bo to bo sramto...no błagam... szykuje się poważna rozmowa...
zwłaszcza,że szwagier obrażony bo mi sesje ktoś inny zrobił!!