Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
livia30 wrote:Godzinę ściskania sutków? O rany... przecież one odpadną po takim miętoszeniu
No i ja znowu przed wizyta jestem spokojna. Wyjdę na panikarę
tylko biedna ta na która to podziała , urodzi i potem będzie musiała karmić ała -
U Moni ma pokazac cipuchne a u mnie znowu jajca A tak naprawdę to chce żeby mi powiedziała, że łożyska się nie odkleja, szyjka długa i trzyma - tak, naczytałam się
Aga a powiedz mi bo ja nigdy nie pytałam o długość mojej szyjki, ona na usg to bada czy na fotelu?
-
Oj za dużo internetu!
Wiesz co,ona na początku mi dopochwowo oceniała i pokazywała-bo ona tam skręca to dłuższa jest i nie da się dokładnie wymierzyć a teraz mi ocenia na fotelu :o jakoś na palce to określają :o mi w karcie zapisywała 3,0 mimo że gdyby tam wszystko pomierzyć to nawet i 4 by wyszło a teraz to palpitacyjnie już wie :o -
Dziewczyny! Mam prośbę o pomoc
Staram się o dzidziusia i jestem w trakcie monitoringu owulacji. W piątek 6.02. byłam na USG, które wykazało wielkość pęcherzyka 15mm. Lekarz kazał przyjechać na kolejne USG dziś tj.09.02,które pokazało, że jest już po owulacji ( widać tylko płyn poowulacyjny ). A moje pytanie brzmi: jak sądzicie jakie mam szansę na zajście w ciążę, jeśli współżyłam z mężem 04.02 i 08.02. Ginekolog stwierdził, że jajeczko pękło w sobotę lub w niedziele rano.
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi -
no, tez mysle ze u Moni cipuchna...
a jak u Sury??
spasticol na recepte, ale on jest tez na kolki nerkowe i kolke pecherzyka zółciowego... wiec cos mozna posciemniac u lekarza albo gina albo rodzinnego
sexik polecam, ja dostalam od razu skurczy przepowiadajacych
no i ciepła woda.. na krzyze i po brzuchu... cos powinno ruszyc
-
Mówiłam, ze beda chcieli dac Małemu kotleta !!
szok !
małż dzwonil do babci i powiedział, ze dziecko po karmieniu szuka cyca...;/
i babcia od razu, ze pewnie pokarm jest słabej jakości i ze mam go za mało.
znowu to samo.
to na czym on przybiera???? czy do nas sie w końcu przestaną wtrącać??
Bede bigos dziecku w zołądku robić? ;/ jeszcze sztuczny dolewac... pewnieeee, zeby miał od razu 20 kg !! kurrr...!! juz to czuje, jak się do mnie przyczepią na chrzcinach....
cholera, mam mamę któa mi pomaga, naprawde.... sama co nieco tez wiem...
moze nie wszystko, ale chociaz troche.
wrrrrrrrr.......
pokarm słabej jakości i za mało....
jasne, dziecko przybiera na wadze na powietrzu !!!!
-
Karmelek szansa jest zawsze jeżeli wspòłżyje się bez zabezpieczenia
Groszku nie przejmuj się,odpowiadaj że dziecko ładnie przybiera,lekarka chwali czyli wszystko jest dobrze a pokarm idealny
Sury ma còre Marysie
Monita właśnie pije te liście malin i bujam się na piłce ;p
Ciekawe jak dziewczyny po wizytach! :o -
No to ja jestem Mam nadzieję, że Tomuś dalej jest Tomusiem bo nie sprawdzaliśmy juz tak bardzo dokładnie. Na usg tylko sprawdziła bicie serca i akurat Łobuz mamusię w łożysko okładał Szyjka ma 39mm więc dobrze ale... ciąża jest nisko wiec mam dużo leżeć i nie szaleć z chodzeniem, nie przemeczać się. Od dzisiaj luteina dowcipnie 100 na noc i nospa 2x1 i tak do następnej wizyty czyli 27 lutego. Ogólnie to tragedii nie ma, najwazniejsze, że niuniuś żyje i ma się dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 18:21
przedszkolanka:), XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość