Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja chyba martwię sie tak przez to, że w tym boku mnie boli nie jest to mój lekarz - ide tam tylko na połówkowe . No ale skoro planowaną wizytę mam dopiero za 9 dni a teraz moja gin jest na urlopie to muszę sie kogoś poradzić .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:50
-
No i niech ktoś powie,że ciąża nie jest okresem pełnym stresu :p
Czekamy na wieści dziewczynki
A do mnie położna dzwoniła i się śmieje że zapomniałam jej dać znać że urodziłam :p
Ma w czwartek i piątek dyżur wiec kto wie może się wpasujemy :p
No i poradziła stymulowanie sutkòw-tylko że to też nie działa :p -
przedszkolanka:) wrote:No i niech ktoś powie,że ciąża nie jest okresem pełnym stresu :p
Czekamy na wieści dziewczynki
A do mnie położna dzwoniła i się śmieje że zapomniałam jej dać znać że urodziłam :p
Ma w czwartek i piątek dyżur wiec kto wie może się wpasujemy :p
No i poradziła stymulowanie sutkòw-tylko że to też nie działa :p
Pola to uparta sztuka chyba - nie chce wyjśćprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia jak zapytasz tego lekarza to powinien Ci coś poradzić o ile bucem nie jest
Aga no to ściskaj suty!
Ja się u siebie tak doszukuję bo za dużo wiem, jak byłam w ciąży z Majką to byłam zielona i błogo spokojna. Myślałam, że jak już jestem w ciąży to już wszystko musi być OK a teraz? Stara i głupiaprzedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
XxMoniaXx wrote:Livia mam nadzieje , że nie jest bucem , ze zdjęcia wygląda na ok 35 lat , polecony przez moją gin, bo jej powiedziałam, że po prenatalnych wyszłam z niedosytem bo tamten lekarz nie był zbyt rozmowny ..
I powiedz mu, że zakłady poszły odnośnie płci i musi rozstrzygnąć Ja obstawiam dziewuszkę dalejprzedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
ja nie gotuje, to akurat rodzice... ale ostatnio wsyprzatałam cała ore no i dzis prasowanie, w przerwach kiedy Mały śpi
jakos sie ogarniam powoli....
hmm..odnosnie spania z dzieckiem, nigdy bym nikomu tez nie proponowała spania z dzieckiem, kategoryczny zakaz :p
ale zycie weryfikuje.... mam monitor oddechu i nianie i łózeczko...łózko uzywane w ciagu dnia, a monitor z niania nieuzywane... dziwna sprawa
Aga, na rozwarcie mozna czopki Spasticol przyjmowac..u mnie dziewczyna na sali ze szpitala zakładała i w ciagu paru godzin urodziła...
Lena, wlasnie oglądam relacje z Jastrzebia.... matkooo się dzieje...