Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:wiecie cooooo teściowa ociepla sufit w pokoju i wygłusza troche bo przenosi sypialnie i będzie ją miała tuż pod naszą wrrrrrrrrr i stwierdziła "no, jak teraz to sie wygłuszy to ani nie będę słyszeć jak małe w nocy na górze będzie płakało " co k**** ? instynkt matczyny dostała ??????
a ja jej na to : "to dobrze, przynajmniej Was nie bedzie budziło w nocy"
I innych rzeczy słyszeć nie będzielivia30, XxMoniaXx, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
Złota ja też myślę,że one wcale nie są złe, a w końcu jakość jest ważniejsza niż ilość teraz tylko lekarz niech decyduje i czekamy co postanowi
Mizzy to się mąż obudził no i co jednak Milenka zostanie?
a kapustę widziałam chwalą więc próbuj i obserwuj czy nic się nie dzieje :*
Lena, Zetko jak się czujecie?
Monia na którą wizyta? bo już się doczekać wieści nie mogę,że to córa jest
Madziulka jak tam się z Marcelkiem macie? Grzeczny w nocy?
Livka to też czekamy na wieści czy tam Tomuś nie stał się Alicją przez przypadek
Niedawno go obudziłam, nakarmiłam i przebrałam i jakoś usnął.Czekamy teraz na położną bo ma być dzisiajmizzelka lubi tę wiadomość
-
lepszy, lepszy Grosiu ma humorek
jeszcze musze cos wykombinowac z ta specjalizacja, zeby nie chodzic, naprawde nie mam sumienia Małego zostawiac... Złota i własnie czuje sie jak Matka Polka no chyba, ze ktoras mi wytłumaczy ze zostawianie dziecka w sobote i neidziele od rana do wieczora nie bedzie takie złe.... ehhhh
strzele sobie w łeb!
a jesli chodzi o miejsce intymne, to nie zagladam TAM, choc sie juz podgoliłam, nawet nie wiecie jakie cudowne uczucie zobaczyć swoja pisiulke na zywo bez lusterka hihih
Złota, wg mnie wyniki sa ok, nie poddawajcie sie... a resszta badań jest ok? robiliscie jeszcze jakies badania z mezem?
mnie sie Ala nie podoba znaczy samo w sobie jest ładne, ale znam Ale jedna i strasznie działa mi na nerwy... Milenka mi sie za to bardziej podoba Livia, to Tomcio czy baba w końcu?
Madziulka, Twój tez tak czasem rozrabia w nocy?? i do kogo jest podobny? Do Ciebie czy do męża??
ja dzis zasnelam na maxa w nocy... a spimy z Małym, przynajmniej teraz na poczatku, bo karmienie co chwile i chyba bym oszalała, gdybym musiała co chwile wstawać i zabierać go z łóżeczka
mąż mnie w nocy budzi "Kochanie, Mały chce jeść..." hihih słodkie to było...
w ogóle Małym sie tak fajnie zajmuje az jestem zaskoczona...tylko kupy nie przebierze wtedy alarm i ja musze byc...
a ostatnio było tak duzo kupy i B. mówi "Boże, on ma robaki w kupie" ale sie usmiałam hahaha przeciez tak wyglada kupa dziecka karmionego piersia.
u nas położna była już dwa razy... w piatek tez ma sie zjawic...chyba wie, ze musi dokładnie wszystko zrobić hihi
i powiem Wam, że ciąża i macierzyństwo odbiera mózg
przynajmniej u mnie sie sprawdziło
ale humorki mam..raz jest ok, raz troche gorzej... ale brniemy do przodu:)
ja sie kiedyś goliłam kremem veet przed porodem i spaliło mi goleń ;/ na szczescie sie szybko wygoiło...Z., livia30, przedszkolanka:), Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszku mój rozrabia co noc,na poczatku usypiał w łóżeczku a teraz spi ze mna w łózku bo tylko go odłorze to ryk.
Marcel podobny jest do tatusia,kazdy kto go zobaczy mówi że wykapany tata i nie wyprze sie tego.
Ja tez mam humorki bo czasem jestem zła na małego że nie chce spać w nocy.
Dzisiaj musze jechac po skierowanie na usg bioderek i chyba wezmę go ze sobą jak połozna powie że już mogę z nim na dwór.
Już prawie południe a ja nadal bez śniadania,czasem sie łapie popołudniu że nic nie jadłam jeszcze -
Ej, no na cały dzień zostawić dziecko to masakra, ale na parę godzin raz kiedyś to dla zdrowia psychicznego jest dobrze dziecko zostawić.
No i ja bym się bała spać z małym dzieckiem w łóżku. Że się przydusi albo co, ja bardzo niespokojnie śpię. Od tego ma łóżeczko, żeby tam bezpiecznie spać z matą wykrywająca bezdech
A badania robiliśmy i są u męża w normie, u mnie zaniżony estradiol, podwyższony testosteron.
Wit D, Androstendion, TSH i inne pitu-pitu już w normie.
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
hej Ciocie
matka sie troche ogarneła bo Syncio śpi
U nas nocka nawet nawet, tzn coś udało mi sie kimnąć, Mały spi w wózku koło mnie i jak tylko sie poruszy to zerkam, ja lub tatuś
Maly spi dobrze, choć non stop chce jeść, przesypia ma 1,5h i woła...a na cycu wisi dosłownie 5 min zamiast sie przyssać i popić z30 in, może by wtedy posał troche dłuzej
hmm co jeszcze, zmasowany atak kup dziś juz 4 do przebrania, ale spi słodko wiec go nie ruszam
Wiecie co, mam tyle ciuszków a nie mam go w co ubrac, jest taka drobinką we wszystkim sie topi
aaaa co do podobieństwa to mnie sie wydaje ze to cały tatuś
Moje ma tylko wargi
zobaczymy za kilka m-cy bo to ciezko okreslić
pozdrawiamyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:06
Złota, przedszkolanka:), Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość