Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:o to akurat wieczorem będą wieści
Livka na pewno jest chłopczyk no z takimi jajeczkami
Mąż to by chyba nie przeżył jakby nagle dziewczynka się okazała Ciągle dopytuje czy na usg będzie juz brodę widaćprzedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
livia30 wrote:ha ha wlasnie to samo mezowi napisałam że chyba na łysinę się zrobię bo nie wyrabiam już z tym brzuchem Wczoraj probowałam zajrzec - nie da rady
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry
Lena, Zetko jak się czujecie?
Bry!
Fizycznie okej Psychicznie od jakiegoś tygodnia mam taką huśtawkę nastroju jak nigdy nie miałam nawet przed okresem chyba I miewam jakies katastroficzne sny...
A jak u Ciebie? Pewnie już ciężko..
A u Moni się zdziwicie jak jeszcze chłopak się ujawni
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
haha Livia hahahaahaha wyobraziłam to sobie
Monia a ja właśnie też bym chciała kremem ale niby chemiczne i coś tam...
Zetko to hormony pewnie u Ciebie...i jeszcze pogoda nie rozpieszcza...ale trzeba się cieszyć, bo wszystko jest dobrze i tak ma zostać
a u mnie hmm, w sumie nie mam na co narzekać, czasem mi się słabo zrobi ale już się przyzwyczaiłam a tak to tylko niecierpliwię się
ejjj wiecie,że wczoraj na 9 piętro weszłam??livia30, Z. lubią tę wiadomość
-
wiecie cooooo teściowa ociepla sufit w pokoju i wygłusza troche bo przenosi sypialnie i będzie ją miała tuż pod naszą wrrrrrrrrr i stwierdziła "no, jak teraz to sie wygłuszy to ani nie będę słyszeć jak małe w nocy na górze będzie płakało " co k**** ? instynkt matczyny dostała ??????
a ja jej na to : "to dobrze, przynajmniej Was nie bedzie budziło w nocy"