X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Z. Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Zetko, dzięki za dobre słowa. Miód na duszę:)

Teraz cała jestem w nerwach, wysłałam do gina wyniki, czekam na jego decyzję.

Trzymam kciuki :)

Złota lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, ja lecę odwieźć tacie auto - cały weekend byli na wyjeździe w górach :D

• Złota Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Powiedz, że przemyślałaś sobie wszystko na spokojnie w domu i chcesz spróbować, chcesz walczyć mimo przeciwności losu :)

Edit :

A jak u Ciebie z drożnością jajowodów ?

Hmmm, w sumie to nie wiem. Nigdy nic o niedrożności mi nie mówił.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    No sama piórkiem tez nie jest :D

Aga, ty nie jesteś obiektywna z imieniem bo masz męża Tomka :P Ale mi juz podoba się bardzo i zwisa mi jak rodzina albo znajomi będa kręcić nosem ;-)
    a u mnie dyskusja wczoraj czy zostaje Milenka czy jednak Alicja.. i weź tu bądź mądrym..

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, obydwa ładne:) Mi się chyba nawet Alicja bardziej podoba.

mizzelka lubi tę wiadomość

• Madziulka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się Milenka bardziej podoba,ale Ala tez ładnie :)

relgh371ly1mtto9.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota jak po chorobie ro wyniki bardzo fajne i dużo mieści się w normach
    i tak jak dziewczyny piszą, z gorszymi wynikami i się udało :)
    a tu jak było choróbsko to jednak musiało zostawić jakiś swój efekt, ale ruchliwość itp elagncko się poprawiła :)

dziwne że o drożności ci nic nie mówił, bo to jednak ma też coś w tym wpływ...
    a może tu tkwi właśnie przyczyna z owu itp
    daj znać oczywiście co gin na to :)

trzeba być dobrej myśli :) zawsze sobie lubię poczytać pamiętnik jednej forumowiczki, mają bardzo ciężki problem z nasieniem.. ale ich wola walki jest silna i ich mocno podziwiam :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie.. Obydwa ładne i głupieje... ale chyba bd Milenka bo jednak mniej popularna jest niż teraz Alicja.. jak patrzę po forach jak dają teraz imiona.. :)
    ale nie wiem..

bo coś mąż wczoraj wystrzelił że w koncu jakie wybieramy :O

dziś mnie chyba jakiś skurcz złapał, widać że się powoli powoli szyyykuje...
    nogi mam jak kołki, sztywne, nabite, bolą, puchną.. ciśnienie niskie na szczęście..
    ale chłodzę je i to daje mi ukojenie, puchną mi i paluchy i buzia.. :(
    Jeszcze lewa pierś mnie napieprza.. nie raz mi coś pójdzie..
    i sie zastanawiam czy czasem moze cos nie polecialo i zapalenie sie nie zrobilo czy co..

jeszcze znajoma mnie nastraszyla ze jej kolezance tez tak lecialo itp
    i nie miala pokarmu przez to bo się niby kanaliki zablokowały czy coś.. -.-
    (a nic jej nie mowilam o sobie, o laktacji itp, ale powiem szczerze że mnie nie pocieszyła..)

• Złota Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    właśnie.. Obydwa ładne i głupieje... ale chyba bd Milenka bo jednak mniej popularna jest niż teraz Alicja.. jak patrzę po forach jak dają teraz imiona.. :)
    ale nie wiem..

bo coś mąż wczoraj wystrzelił że w koncu jakie wybieramy :O

dziś mnie chyba jakiś skurcz złapał, widać że się powoli powoli szyyykuje...
    nogi mam jak kołki, sztywne, nabite, bolą, puchną.. ciśnienie niskie na szczęście..
    ale chłodzę je i to daje mi ukojenie, puchną mi i paluchy i buzia.. :(
    Jeszcze lewa pierś mnie napieprza.. nie raz mi coś pójdzie..
    i sie zastanawiam czy czasem moze cos nie polecialo i zapalenie sie nie zrobilo czy co..

jeszcze znajoma mnie nastraszyla ze jej kolezance tez tak lecialo itp
    i nie miala pokarmu przez to bo się niby kanaliki zablokowały czy coś.. -.-
    (a nic jej nie mowilam o sobie, o laktacji itp, ale powiem szczerze że mnie nie pocieszyła..)

Ja mam kuzynkę Milenę i strasznie puste dziewczę z niej wyrosło, więc mam złe asocjacje z tym imieniem. A Alicja cudne:)

Nie jestem jednak obiektywna.

A co do tej piersi, idź do lekarza, zapalenia kanalików zdarzają się pod koniec ciąży i potem faktycznie mogą blokować laktacje. A jak Cię teraz naparza, to obłóż sobie piersi tłuczonymi liśćmi kapusty:)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    Ja mam kuzynkę Milenę i strasznie puste dziewczę z niej wyrosło, więc mam złe asocjacje z tym imieniem. A Alicja cudne:)

Nie jestem jednak obiektywna.

A co do tej piersi, idź do lekarza, zapalenia kanalików zdarzają się pod koniec ciąży i potem faktycznie mogą blokować laktacje. A jak Cię teraz naparza, to obłóż sobie piersi tłuczonymi liśćmi kapusty:)
    no właśnie.. istota skojarzenia :) niby nowa istota by była i nadałaby inne znaczenie temu imieniu ale jednak człowiek wraca myślami, a taka to była taka i owaka :D myślałam że tylko ja tak miałam i mąż jak wybieraliśmy imię :D

guzka na szczęście nie wyczuwam jeszcze, ale obłożę sobie w razie W.. lepiej zapobiegać :)

Złota lubi tę wiadomość

• Z. Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlota, dodam że zaszłam właśnie z bardzo podobnymi wynikami do tych co podałaś. Może ruch byl jeszcze troszkę wyzszy niz u Was ale tez mialam na wyniku oligocos tam bo koncentracja byka 10 ml ale w calosciowym rozrachunku i tak ilosciowo dobijalismy do tych magicznych 39 mln na styk.

mizzelka, Złota lubią tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-) Wcinam śniadanko, później wanna i dzwonie do swojej lekarki. Muszę zobaczyć dzisiaj swoje dziecię. Brzuch dalej mnie pobolewa i będę spokojniejsza jak mi powie, że jest wszystko dobrze a ja po prostu panikuję tylko ;-)

Złota trzymam kciuki za stymulację teraz! Ja nie pamiętam wyników swojego męża ale miał raczej dobre więc nie do końca się orientuję co i jak...

Mizzi! U mnie juz postanowione na 100%, że będzie Tomek i powiedziałam wczoraj mężowi, że nie wyobrażam sobie, zeby miał na imię inaczej. Wex od meża na pismie deklarację, ze zostajecie przy jednym imieniu bo zwariowac idzie :D My dla dziewczynki mieliśmy Alicja wybrane ale fakt sporo ich ostatnio a Milenka też ładne ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

Złota ja też myślę,że one wcale nie są złe, a w końcu jakość jest ważniejsza niż ilość ;) teraz tylko lekarz niech decyduje i czekamy co postanowi :)

Mizzy to się mąż obudził :P no i co jednak Milenka zostanie? :)
    a kapustę widziałam chwalą więc próbuj i obserwuj czy nic się nie dzieje :*

Lena, Zetko jak się czujecie? :)

Monia na którą wizyta? bo już się doczekać wieści nie mogę,że to córa jest :P

Madziulka jak tam się z Marcelkiem macie? Grzeczny w nocy? :)

Livka to też czekamy na wieści czy tam Tomuś nie stał się Alicją przez przypadek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:27

livia30, XxMoniaXx, Złota, Z. lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga!!! Wypluj to :O

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Livia Alicja też ładnie :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś dopiero na 17,20 mam ale godzinę prędzej musimy wyjechać bo ok . 40 min tam pojedziemy.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że ładnie ale ja już synusia chcę :D No i gdzie mi dziewczynka w pościeli w autka będzie spać i w bluzkach w samoloty chodzić? :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Livia Alicja też ładnie :P
    mi sie też podoba i powiedziałam mężowi, że Alicja albo Amelka ale on twierdzi, że ma kuzynkę Alicję (z którą i tak nie utrzymuje kontaktu :P ) no ale już sama nie wiem , odbędą się negocjacje :p

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Pewnie, że ładnie ale ja już synusia chcę :D No i gdzie mi dziewczynka w pościeli w autka będzie spać i w bluzkach w samoloty chodzić? :D
    Livia Ty juz masz rzeczy pod chłopca kupione o płeć sie nie może zmienić , a z resztą wszystkie widziałyśmy pisiorka :P

livia30 lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja Monia pewnie podobnie czasowo z Toba pojade bo moja lekarka przyjmuje dzisiaj od 16 a planuję do niej dzownic po 14 i błagać żeby mnie gdzies wcisnęła ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 2134 2135 2136 2137 2138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ