Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróciłam! Dziecko odstawione i mam wolną chatę Wracając oczywiście zajechałam na Big Maca
Nie jestem pewna ale Tomek chyba dzisiaj spokojny albo uśpiło go jeżdżenie autem. Teraz wcinam czekoladę i zobaczymy, mógłby zasunąć matce kopa żeby się uspokoiła
Groszku ale czemu w ogóle ten luz? Źle Cię zszyli czy co? Nie martw się na zapas, proszę Cię. U mnie wróciło wszystko do normy i żaden z moich facetów nigdy nie zauważył żadnej różnicy. Daj sobie czas
Jejku jak dawno wolnej chaty nie miałam. Ciesze się jak dzieciak
-
ja też wróciłam, ale przeceny w Smyku! Malutka ma milusią bluzę i do koloru opaseczkę a mamusia bluzkę pochwalę się zdobyczami
Grosiu chyba luzuje już, małe nie spieszy się to i ja olewam, pora na czytanie książek bo ciągle coś a to sesja i mam zaległości w romansach
a rana się zwęży na pewno jeszcze tak jak Mizzy mówi :*
Livia moja za to bryka ładnie więc te nasze dzieci robią sobie po prostu z nas jaja
korzystaj z wolnej chaty szkoda że bez mężnego,ale już niedługo -
Chyba jutro skoczę do Auchana i Smyka Tą bluzę w Smyku tez oglądałam tylko niebieską I chyba po nią wrócę. A w Auchanie dawno nie byłam to trzeba się rozejrzeć.
Tomek smyrnął mnie delikatnie po czekoladzie i znowu cisza. Co za dziecko no... A mnie znowu delikatnie brzuch na @ boli Cos czuję, że zadzwonie jutro do tej swojej ginki bo oszaleję inaczej. Musze zajrzeć i sprawdzić czy wszystko dobrze u mojego szkraba
Tak oswoiłam się juz z tym imieniem, że nie wyobrażam sobie, zeby moj synio mial już inaczej na imięWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 18:40
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
noo w Smyku u nas więcej dla chłopców rzeczy niż dziewczynek...ale fajniusie takie
no zadzwoń, bo to wiesz, lepiej się uspokoić
a imię naprawdę fajne, mi się podoba też
Tyy ale ta kobieta nie wiedziała chyba długo że w ogóle w ciąży jest tak coś mi się obiło .. -
No sama piórkiem tez nie jest
Aga, ty nie jesteś obiektywna z imieniem bo masz męża Tomka Ale mi juz podoba się bardzo i zwisa mi jak rodzina albo znajomi będa kręcić nosemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:03
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
hej Laseczki
My juz w domku
Staś ma sie dobrze dużo spi...choć często je, niestety w małych ilościach, potem 30 min drzemka i znów jedzonko, także czesto wisi na cycu...bo niestety przy nim zasypia
mnie już cyce bolą, mleka fulll.....leci sobie kiedy chce:) masakra...a cieżkie jak donice:) Nie wiem czy nie bede odciągać
a teraz pokaże Wam nasz Skarb
http://wrzucaj.net/images/2015/02/08/stas1.jpg
Lena87, livia30, nataliano, Anutka, Madziulka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:hej Laseczki
My juz w domku
Staś ma sie dobrze dużo spi...choć często je, niestety w małych ilościach, potem 30 min drzemka i znów jedzonko, także czesto wisi na cycu...bo niestety przy nim zasypia
mnie już cyce bolą, mleka fulll.....leci sobie kiedy chce:) masakra...a cieżkie jak donice:) Nie wiem czy nie bede odciągać
a teraz pokaże Wam nasz Skarb
http://wrzucaj.net/images/2015/02/08/stas1.jpg
Stasiulo ciociuni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny