Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Co tam u Was? ja to już tu pewnie zapomniana tak rzadko wchodzę ale kurde nawet nie wiem gdzie mi dni i godziny uciekają
rozpakowanym gratuluję, Aga czekam niecierpliwie na Twoje wiadomości z porodówki
a na koniec macie mój brzuszek sprzed 10 minut
P.S. aaa wczoraj P. pierwszy raz też poczuł ruchy Marysi czuję je już codziennie, raz więcej, raz mniej, nadal jako bąbelki i pukanie, ale to na bank nie jelitaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:31
przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Aguś też mam takie skarpetki 50% mum i 50% dad beżowe kupiłam.
Ale mnie dzisiaj ten brzuch stresuje, zaraz chyba sobie apap jeszcze wezmę Już nawet studiowałam drogę do szpitala do Gdańska gdybym musiała jechać Zobaczymy jak jutro będę się czuć a Młodą na obóz trzeba zawieść...
Gdybym chociaż się jakoś przemęczyła a tu tak nagle złapało. Chyba, że mi Tomek tak się rozpycha ze swoim apartamentemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:41
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sury ładny brzuszek
Złota jak będziesz miała chwilke to podaj jakieś szczególowe wyniki badania nasienia
ale jak był chory to pogorszenie na bank od infekcji powtórzyłabym po miesiącu . Będzie dobrze . My zaszliśmy przy 7 mln w ml , gdzie norma jest od 15. Wiem, że u nas osiągnięcie jej jest raczej niemożliwe..Sury lubi tę wiadomość
-
Livia ja różowe wzięłam
co do brzucha to hmm, no spe brałaś i magnez?
u mnie za to strasznie spokojna dzisiaj mała i też mam stresa..
haha Monia pij na zdrowie, bo później obejdziemy się tylko smakiem
Marta damy na pewno znać, o ile mała zechce się ewakuowaćlivia30 lubi tę wiadomość
-
no niby wiem,że się uspokoić ma,ale aż tak? tak się przeciąga tylko od czasu do czasu i rączki przy buźce ma bo czuję nisko i tyle...
ja no -spy jak nie chciałam brać za często to właśnie asparginian brałam 3x i leżalam, ale jak pobolewa to znaczy że rośnielivia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no pewnie,że musi być dobrze! a rośniecie szczuplutkie jesteście to maluchy potrzebują miejsca do brykania
Marta no ja tak liczę,ale chyba już się nie napalam.. do kanału to ciśnie czasami aż podskoczę z bólu ale jak jutro będzie taka spokojna, to zadzwonię do mojej, bo siedziałam w tych zarazkach w szkole to wiecie- schiza.. -
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:o patrz, nawet nie wiedziałam że tak można... najważniejsze że pomogło..
przynajmniej przeszło a to gdzieś wyczytałaś ten sposób czy jak wpadłaś na niego?
ooo to już się przekręca? szybka jest to aby czekać jak bd zaraz śmigała do raczkowania i do chodzenia
ja mialam 10 miesiecy jak juz chodzilam
ale przynajmniej w nocy grzeczna, to najwazniejsze, wyspisz sie -
mizzelka wrote:dokładnie, u mnie będzie ta sama technika co do pieluszek
tylko jak tu pielęgnować dziewczynkę? chłopaka chyba łatwiej...
u mnie to samo hahahha wczoraj po kąpieli zawsze sie smaruje i aby zobaczy i koniec.. nie ma przebacz
a jak dłuższy czas co sie wkurzylam na niego i nie odp to jak się rzucił na mnie... jak na zwierzynę hahah
nawet w 9 miesiącu nie mam spokoju ale dobrze.. ja to bym mogła codziennie, przez całą ciążę podwyższone libido, nie to co po antykach mialam ...
ale będzie cierpiał przy połogu, ciężki jego los
ostatnie chwile beztroski, wiem że to zabrzmi banalnie.. ale człowiek tyle czasu się starał o kruszynę a teraz bym się bała wpadki.. co rok prorokmizzelka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:no wlasnie sie zastanawialam czy bułeczki mocno smarować, a widziałam że i pachwinki też smarują zalecają, a tłustym kremikiem pułdupki
a u chlopca to chyba się do jakiegos czasu nie odciąga naskórek, ale co film instruktażowy o pielęgnacji to inna teoria
hahahha jaja jak to zabrzmiało
z bułeczek na jajka
też bym chciała kiedyś... może się uda
a to juz niedlugo wraca co nie? jejku jak ten czas leci..mizzelka lubi tę wiadomość
-
Witamy się nadal w dwupaku
Monia nie myśl o tym tylko z dzieckiem negocjuj :p
A ja się w nocy tak wkurzyłam! Jesteśmy u teściòw i oni w bloku gorąco mają to ja musze zakręcać kaloryfer do spania i otwieram okno a wczoraj teściowa odkręciła na fulla ,okno otwarte a ja mokra i o 1.30 dopiero zakręciłam to o 3 był jeszcze ciepły! A tu sauna,ani spać ani oddychać a tak wiało i nic nawet nie wywietrzyło! Ale zła jestem,czekam aż z kościoła wròci! Wrr..
No,musiałam z rana ponarzekać :p
A ogòlnie to miłego dnia dziewczynki!:* -
chciała żeby Ci zimno nie było
Aguś nie myślę nawet Ci powiem , tylko co zrobić jak mi już sie wIZYTY po nocach śnią
tylko cholerka bok jak bolał tak boli , myślałam , że po nocy przejdzie mam nadzieje, że to tylko maluch uciska , ale żeby już 3 - ci dzień