Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dokładnie, u mnie będzie ta sama technika co do pieluszek
tylko jak tu pielęgnować dziewczynkę? chłopaka chyba łatwiej...
u mnie to samo hahahha wczoraj po kąpieli zawsze sie smaruje i aby zobaczy i koniec.. nie ma przebacz
a jak dłuższy czas co sie wkurzylam na niego i nie odp to jak się rzucił na mnie... jak na zwierzynę hahah
nawet w 9 miesiącu nie mam spokoju ale dobrze.. ja to bym mogła codziennie, przez całą ciążę podwyższone libido, nie to co po antykach mialam ...
ale będzie cierpiał przy połogu, ciężki jego los
ostatnie chwile beztroski, wiem że to zabrzmi banalnie.. ale człowiek tyle czasu się starał o kruszynę a teraz bym się bała wpadki.. co rok prorok
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mizzi ja to juz dni odliczam do powrotu męża, zbałamucę go od razu jak do domu wejdziemy
Ej z pielęgnacją dziewczynki to pikuś, własnie chłopca się boję. Tego naciągania naskórka itp a babę to weźmiesz chusteczkę, wytrzesz wszedzie i po sprawie Między wargami koniecznie dokładnie i kremikiem bułeczki trzeba smarować bo one najbardziej na odparzenia narażone
A ja teraz będe jaja smarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:14
mizzelka lubi tę wiadomość
-
no wlasnie sie zastanawialam czy bułeczki mocno smarować, a widziałam że i pachwinki też smarują zalecają, a tłustym kremikiem pułdupki
a u chlopca to chyba się do jakiegos czasu nie odciąga naskórek, ale co film instruktażowy o pielęgnacji to inna teoria
hahahha jaja jak to zabrzmiało
z bułeczek na jajka
też bym chciała kiedyś... może się uda
a to juz niedlugo wraca co nie? jejku jak ten czas leci..livia30 lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:nie laczy sie pomidorow z ogorkiem
http://www.doz.pl/czytelnia/a3109-Dlaczego_lepiej_nie_laczyc_pomidora_z_ogorkiem -
Cześć Dziewczyny!!!!
przeprowadzka to jest jednak koszmarna sprawa...człowiek się cieszy ale roboty tyle że szok!!! ale już po wszystkim no i internet w końcu działa jak należy!nowe mieszkanko lśni i czeka na nowego małego lokatora nareszcie mogę zacząć szykować wyprawkę dla Frania
a co tam u Was Dziewczynki?!mizzelka lubi tę wiadomość
-
https://www.google.pl/search?q=apap+przezi%C4%99bienie+hot&rls=%7Bmoz:distributionID%7D:%7Bmoz:locale%7D:%7Bmoz:official%7D&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=e1DWVPKKDcXkyAOWxIJQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=645#imgdii=_&imgrc=jUtsOWc9uHU_OM%253A%3B1HuSuRDeLgB5HM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.efarm24.pl%252Fimg.php%253Fproduct_image%253D4799%2526kind%253D2%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.efarm24.pl%252F4799%252Capap-przeziebienie-hot-8-sasz-.html%3B600%3B430 ja to brałam ok 18 zł w aptece
-
Hejka, mamy wyniki: liczba spadla, morfologia wzrosla, szybkosc wzrosla, zageszczenie spadlo. Aglutynacji nie ma, obecne pojedyncze leukocyty, spermatigeneza nieobecna.
Maz byl chory dwa tyg.temu, myslucie ze to mialo wplyw na wyniki? W ponuedzialek wrzuce wam wyniki, sorku za bledy,pisze z tel.
Ide do meza, zrobilam mu pizze na picieszenie.
Buziaki. -
Złota wrote:Hejka, mamy wyniki: liczba spadla, morfologia wzrosla, szybkosc wzrosla, zageszczenie spadlo. Aglutynacji nie ma, obecne pojedyncze leukocyty, spermatigeneza nieobecna.
Maz byl chory dwa tyg.temu, myslucie ze to mialo wplyw na wyniki? W ponuedzialek wrzuce wam wyniki, sorku za bledy,pisze z tel.
Ide do meza, zrobilam mu pizze na picieszenie.
Buziaki.
Jak miał temperaturę to miało to wpływ... Także niech dba o siebie, wietrzy w domku sprzęt w luźnych boksach i będzie dobrze A na pewno lekarz też coś doradzi.
Trzymam kciuki!Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
uff po zakupach, wiecie jakie jaja? kupiłam płyn do intymnej (mąż brał)a w domu patrzę a tu 1/4 opakowania! no i wracałam wymieniać...
z tym to on oczywiście wie,że niemożliwe ale i tak się boi ostatnio pobaraszkowaliśmy,ale bez końca..
a Wy to niewyżyte, ja tam skromna baba a mój to chyba za czesto mnie widzi bez ciuchów, bo się nie rzuca aż tak,ale łapki swędzą go
Monia ja mam sudocrem i nivea na odparzenia
co do sałatki to ja tam też łącze ogórka i pomidora, pycha! ale dzisiaj ryż z mlekiem wygrywa no i po ananasa małż pojechał
Złota a te spadki to duże? ja myślę że każda infekcja ma wpływ, tak więc tu też mąż niech się nie łamie
Livia te ciuszki w lidlu rewelacja, cudne ja kupiłam w hebe dzisiaj skarpeteczki " 50% mum a na drugiej 50% dad" a w auchan są za 3,50 ciuchy dla niemowlaków! jutro z moim jadęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:21