Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja kupilam jedno opakowanie ale widać że będzie więcej potrzebne... jeszcze mam od Multi gyn activgel taki aplikator, strzykawę i myślę że w razie co do środka raz na jakiś czas można psiuknąć, ciekawe, zobaczę jak to bd reagować
ale kiedys uzywalam tez na infekcje, ulga była konkretna:) -
przedszkolanka:) wrote:u nas słoneczko piękne i lekki mrozik dzisiaj
a to tantum rosa to normalny żel jest? bo strasznie go lutówki kupują
Monia kup sobie zatyczki do uszu, mniej będziesz słyszała
Livia a może wyśnij mój poród teraz? bo moja dzisiaj matkę denerwuje bo mało się rusza..
Złota a kiedy wyniki?
no i mam nadzieję,że @ się nie pojawi
a mi włosy nie lecą, ale pewnie jak zaczną po porodzie to łysa zostanę.. -
mizzelka wrote:ja kupilam jedno opakowanie ale widać że będzie więcej potrzebne... jeszcze mam od Multi gyn activgel taki aplikator, strzykawę i myślę że w razie co do środka raz na jakiś czas można psiuknąć, ciekawe, zobaczę jak to bd reagować
ale kiedys uzywalam tez na infekcje, ulga była konkretna:) -
a jak tam Anutka księżniczka? dalej podnosi dzielnie główkę? ładnie je? śpi?
a jak wasze chłopaki? Rudasku? Groszku? grzeczne? przesypiają w nocy?
a ja dziś chciałam zrobić szaszłyki na wieczór i mam polędwiczki.. zaraz zrobię Marynatę, ale... kurde chciałabym jednak w piekarniku je wypiec, i tu jest moje pytanie, na ile nastawić piekarnik? 180? i na jaki czas? 15 min?30min?
polędwiczka jest dość kruchym mięsem.. ale co wchodze na necie to inny przepis.. najchętniej używają kurczaka.. albo inne minuty.. a tak myslałam sobie żeby położyć te szaszłyki na metalowych tych "prętach" a pod spodem położyć tackę, to jakby jakiś sok leciał to nie ufajda mi piekarnika..
i w razie co przykryje folią aluminiową z góry..
Anutka lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:a jak tam Anutka księżniczka? dalej podnosi dzielnie główkę? ładnie je? śpi?
a jak wasze chłopaki? Rudasku? Groszku? grzeczne? przesypiają w nocy?
a ja dziś chciałam zrobić szaszłyki na wieczór i mam polędwiczki.. zaraz zrobię Marynatę, ale... kurde chciałabym jednak w piekarniku je wypiec, i tu jest moje pytanie, na ile nastawić piekarnik? 180? i na jaki czas? 15 min?30min?
polędwiczka jest dość kruchym mięsem.. ale co wchodze na necie to inny przepis.. najchętniej używają kurczaka.. albo inne minuty.. a tak myslałam sobie żeby położyć te szaszłyki na metalowych tych "prętach" a pod spodem położyć tackę, to jakby jakiś sok leciał to nie ufajda mi piekarnika..
i w razie co przykryje folią aluminiową z góry..
Nie mogla zrobic kupy przez 3 dni wiec pogmeralam jej paltyczkiem dol uszu zamoczonym w bephantenie i poszlo nie wiem czy dobrze zrobilam, ale brzuszek miala taki twardy a teraz mieciutkimizzelka lubi tę wiadomość
-
ale to tylko woda potrzebna do tego Aguś jest i sama sobie proszek dodasz i wymieszasz
dziś była Oilatum w rossmaniee tzw cena na do widzenia 250 ml zamiast 39 zł to 24, oczywiście wszystko wykoupione i nie dostało mi sie ani 1 sztuki -
kurcze jakoś mi rano sie zachciało siku i jak sie w łózku przewracałam bolało w boku po prawej stronie po godzinie jak wstałam przeszło a teraz czuje jak sie ruszam, że czasem boli cóż zaś to może być
małe szaleje dobrze, że w poniedziałek to połówkowe mam . -
ale ten bephanten widziałam w rossmanie strasznie drogi jakoś
sudocrem planuje kupić też ale najmniejsze opakowanie .
Anutka albo inna mama po każdej zmianie pieluchy smarujecie dzieciom pupki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:47
-
XxMoniaXx wrote:ale ten bephanten widziałam w rossmanie strasznie drogi jakoś
sudocrem planuje kupić też ale najmniejsze opakowanie .
Anutka albo inna mama po każdej zmianie pieluchy smarujecie dzieciom pupki ?
Nephanten wlasnie stosujemy i mam ciagle ta sama tubka, nawet w polowie nie jestem a opakowanie 100 gramowe kupilam za 39 zlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 14:58
-
Ja używałam z Majką Sudocream albo Linomag zielony i przy tym też teraz zamierzam zostać Monia ja po każdej zmianie pieluszki - najpierw chusteczką nawilżana myłam potem chwilka wietrzenia, kremik i pielucha.
Jak mnie dzisiaj brzuch rozbolał, musiałam dwie nospy wziąć. Wystrachałam się nie na żarty! I nie wiem czy cewka moczowa mnie nie piecze przypadkiem trochę... W poniedziałek skoczę zrobić badanie moczu na wszelki wypadek.
Aguś a chciałaś ze spaceru z dzieckiem wrócić w ręku już?
Zaraz obiadek będzie, ziemniaczki już się gotują. Majka zamówiła sobie schabowe więc będą z pomidorkami w śmietanie