Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:ja mam jeszcze w lodówce fasolkę to nie muszę robić a teraz idę na miasto sie odstresować
teściowa znów swoje stwierdzenia , że ja nie będę miała dziewczynki bo to "nie ta uroda"
bo "nie zbrzydłam" specjaliści od siedmiu boleści cholera
i potem małe ma się ujawnić jak tu takie komentarze od tych "najważniejszych " słyszy
taki przesąd już chyba serio panuje
ciekawe co to bd jak bd mieć chłopca, może na odwrót? albo nie bd miala mdłości? -
livia30 wrote:Mizzi a Ty juz o takie szczegóły pytasz Tego nie wiem ale czemu córcię Nadię urodziłas to nie wiem
ee tam Nadia, Milenka u nas na okolice jest tych Nadii, Nastek, Antosiów... Kajtków -
livia30 wrote:Ej a mi babka w kasie w sklepie dziewczynkę przepowiadała to znaczy co? Zbrzydłam???
ja tam nie widze zebys zbrzydła chyba że już mi na paczadła padło -
u mnie tak samo, paznokcie super... i teraz golenie nóg jest prawdziwą sztuką ale na szczęście słabo rośnie
ale na głowie się trzymają i są gęste... ale ja to już dbam o nie od kilku lat (nie maluje, jezeli juz to raz na rok malowałam) teraz juz od sierpnia nie malowałam i stosuje maseczkę mleczną już dobre 2 lata, wczesniej tez ale z przerwami
chociaz cos czuje ze po ciąży będą wypadać pewnie garściami.. hormony dadzą o sobie znać ;/
A z Majką czułaś się podobnie? czy jest całkiem inaczej? -
Czesc!
My po badaniu nasienia, trzymajcie kciuki za wyniki
A na obiad u nas dziś grochóweczka i rybka na Przyjazna. A na deser ciasteczka
Ruszamy na zakupy gospodarcao-jedzeniowe i di znajomych wiec zajrze wieczorkim. Buziaki!
Okres sie cos nie chce pojawic. Nie cierpie na niego czekacmizzelka, Anutka, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Dobry,tyle sie opisalam i mi zniklo...fuck...
My po sniadanku,nawet dobre jedzonko w tym szpitalu i normalne,nic szczegolnie dietetycznego...
Dziewczyny sutki mnie bola niemilosiernie,Maly ciagnie jak zly choc pokarmu malo,w nocybdokarmiaja go butla bo nie najada sie i robi raban na caly szpital. Mam nadzieje ze mi sie te cyce rozkreca...
Anutka, Madziulka co stosujecie na krocze????? Cholernie mnie piecze,boje sie to dotykac itd...
Ocenisept mbie szczypal
I czesto sie podmywaj, najlepiej po kadym siusiu:-)mizzelka lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Czesc!
My po badaniu nasienia, trzymajcie kciuki za wyniki
A na obiad u nas dziś grochóweczka i rybka na Przyjazna. A na deser ciasteczka
Ruszamy na zakupy gospodarcao-jedzeniowe i di znajomych wiec zajrze wieczorkim. Buziaki!
Okres sie cos nie chce pojawic. Nie cierpie na niego czekac -
u nas słoneczko piękne i lekki mrozik dzisiaj
a to tantum rosa to normalny żel jest? bo strasznie go lutówki kupują
Monia kup sobie zatyczki do uszu, mniej będziesz słyszała
Livia a może wyśnij mój poród teraz? bo moja dzisiaj matkę denerwuje bo mało się rusza..
Złota a kiedy wyniki?
no i mam nadzieję,że @ się nie pojawi
a mi włosy nie lecą, ale pewnie jak zaczną po porodzie to łysa zostanę.. -
u nas słoneczko piękne i lekki mrozik dzisiaj
a to tantum rosa to normalny żel jest? bo strasznie go lutówki kupują
Monia kup sobie zatyczki do uszu, mniej będziesz słyszała
Livia a może wyśnij mój poród teraz? bo moja dzisiaj matkę denerwuje bo mało się rusza..
Złota a kiedy wyniki?
no i mam nadzieję,że @ się nie pojawi
a mi włosy nie lecą, ale pewnie jak zaczną po porodzie to łysa zostanę..