Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:hejo
zyje ja i zyje Bobas.... wyrodna matka wrocila... na 3 godziny zostawiłam Bobasa, najgorsze, ze jutro tez musze isc ehh.... masakra....
pokazalam, ze potrafie byc, i pewnie bede musiala być....
Rudasek, jak samopoczucie??
super ze Cie nie musieli nacinać
ja pamietam ze tez ryczałam jak lew
i krzyczałam moze raz "kur..." i "ja pier..." a potem "Jezuuu.....Jezuniuuuu" i "kupaaaaaa....kuuuupaaaaa" a lekarz o imieniu KUBA obok mnie ale wstyd
moj Skarb własnie pojadł i slodko spi... padł przy cycu..taki mat konkret
zmieniłam suwaczek i fotke jutro zmienie -
a ja już się wyspałam.. Wstałam jak zwykle przed 5 i czatuje...
bo już mnie biodra bolą od leżenia.. aż mi boki zdrętwiały
wczoraj skusiłam się na kaszę jaglaną, mówię zdrowa pyszna moze
BLEEEEEEEEH
już lepszy jest ryż, choć przyznam że nie mialam zgagi po tym i sosie z kurczakiem i pieczarkami... dobrze sie czulam i w nocy spokojnie spałam
ciekawe... juz nie pamietam kiedy mialam taki spokoj
chyba że młoda po prostu nie naciskała
-
Dobry,tyle sie opisalam i mi zniklo...fuck...
My po sniadanku,nawet dobre jedzonko w tym szpitalu i normalne,nic szczegolnie dietetycznego...
Dziewczyny sutki mnie bola niemilosiernie,Maly ciagnie jak zly choc pokarmu malo,w nocybdokarmiaja go butla bo nie najada sie i robi raban na caly szpital. Mam nadzieje ze mi sie te cyce rozkreca...
Anutka, Madziulka co stosujecie na krocze????? Cholernie mnie piecze,boje sie to dotykac itd... -
Dzień dobry
Witam w 39 tygodniu! :o a dopiero był 9!
Dzisiaj aktywnie:schody,spacer,ananas i zakupy
Rudasku na sutki po karmieniu lutòwki radzą własnym mlekiem smarować
Mizzy narobiłaś mi ochoty na mleko z ryżem!:p
Aaa moge coś zjeść czego już nie będę mogła-jakieś pomysły?
Miłego dnia -
Hejo
Mizzi! Śniłaś mi się! Twój poród... Ja nie wiem, odkąd Rudasek urodził to albo śni mi się mój poród albo kogoś innego
Rudasku anie mogłabyś płynu do higieny intymnej Soraya używać? Dla kobiet w ciąży i w czasie połogu - mam go teraz. Jest delikatny, zapobiega swędzeniu i takie tam. Chyba że jakies maści są, nie mój etap jeszcze A na sutki to słyszałam też o własnym mleku ale mi to nigdy nie pomagało. Ponoć maść na sutki Avent jest dobra ale jeszcze nie próbowałam - planuję dopiero zakupić.
Ale wieje u mnie dzisiaj i ciemno... Na zakupy trzeba, prasowanie zrobić, dziecko spakować na jutro, obiadek... Nie wiem co na obiad dzisiaj!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 09:55
mizzelka, przedszkolanka:), Anutka lubią tę wiadomość
-
ja mam jeszcze w lodówce fasolkę to nie muszę robić a teraz idę na miasto sie odstresować
teściowa znów swoje stwierdzenia , że ja nie będę miała dziewczynki bo to "nie ta uroda"
bo "nie zbrzydłam" specjaliści od siedmiu boleści cholera
i potem małe ma się ujawnić jak tu takie komentarze od tych "najważniejszych " słyszy -
Rudasek wrote:Dobry,tyle sie opisalam i mi zniklo...fuck...
My po sniadanku,nawet dobre jedzonko w tym szpitalu i normalne,nic szczegolnie dietetycznego...
Dziewczyny sutki mnie bola niemilosiernie,Maly ciagnie jak zly choc pokarmu malo,w nocybdokarmiaja go butla bo nie najada sie i robi raban na caly szpital. Mam nadzieje ze mi sie te cyce rozkreca...
Anutka, Madziulka co stosujecie na krocze????? Cholernie mnie piecze,boje sie to dotykac itd...
http://www.aptekagemini.pl/femaltiker-x-12-sasz.html
na jakimś forum też kobietki się tym "jarały" i że niby pomaga..
można spróbować a co tam
ja już kupiłam w razie W.. -
livia30 wrote:Hejo
Mizzi! Śniłaś mi się! Twój poród... Ja nie wiem, odkąd Rudasek urodził to albo śni mi się mój poród albo kogoś innego
Rudasku anie mogłabyś płynu do higieny intymnej Soraya używać? Dla kobiet w ciąży i w czasie połogu - mam go teraz. Jest delikatny, zapobiega swędzeniu i takie tam. Chyba że jakies maści są, nie mój etap jeszcze A na sutki to słyszałam też o własnym mleku ale mi to nigdy nie pomagało. Ponoć maść na sutki Avent jest dobra ale jeszcze nie próbowałam - planuję dopiero zakupić.
Ale wieje u mnie dzisiaj i ciemno... Na zakupy trzeba, prasowanie zrobić, dziecko spakować na jutro, obiadek... Nie wiem co na obiad dzisiaj!!!livia30 lubi tę wiadomość
-
ja do podmywania się kupiłam szare mydło... na te krocze
plus tantum rosa na płukanki, naprawdę koi...
zastanawiam się nad globulkami jakimiś itp
jak będę na wizycie 18 lutego to zapytam gina z góry... co poleca na szybkie gojenie itp. żeby już się zabezpieczyć