Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Złota u mnie problem, bo ja muszę wszystko mierzyć, bo większość jest za duża...
u mnie zaczyna przebijać się słoneczko
No to problem. Ja mam ze spodniami zawsze problem, bo są za krótkie. Jestem szczupła, ale mam 172 cm wzrostu i spodnie 34 i 36 są na 168 cm max. I za krótkie. Jak są na moją długość, to na babkę 42 rozmiar. Masakra.
A jak kupuje chinosy, to wszystko ok, one i tak są przed kostkę
-
przedszkolanka:) wrote:mmm jaki chlebek! zjadłabym ze smalcem i ogórem
Złota ale zazdroszczę, bo wszystkie fajnie na bank leżą a ja muszę podwijać albo skracać i masakra...
No tak, ale zwykle dżinsy mam zawsze za krótkie:/ No chyba, ze kupuję w sklepach co mają rozmiary typu 26/34. To jak znajdę 34 na długość, to jest oki. Ale za to spodnie jedne prawie 300 zł
Wolałabym obcinać -
hej Cioteczki
Moze ktoraś w skrócie napisze co sie tu dzieje??
nie mam czasu wejść
Urodziła któraś? Agusia jak tam?
Livka, Monia, Sury, Złota, Monita jak sie macie? co u WAs?
Groszku a u Ciebie? jak Gabryś?
u nas oki, mam nawał pokarmu, leje mi sie dosłownie z cyców, wczoraj odciagnełam troche i od razu ulga:) Maluszek pije tez strasznie duzo ale szybko sie meczy wiec co 1,5-2h jest przy cycu dosłownie na 5 min
a dziś w nocy sukses...nakarmiony został o 23.50 a obudził sie pozniej o 5 rano! także i ja troche odpoczełam
ogólnie czuje sie oki, krocze piecze ale zalewam octaniseptem i jest oki
Jutro ma nas odwiedzić panipołozna, takze dowiem sie co i jak, czy wszystko git z Malym:) martwie sie troche jego ptaszkiem, bo nie wiem czy ten napletek trzeba sciagnąć zeby sie pokazał środek czy nie...kurde mol na szczescie odparzeń nie ma, kupa idzie jena za druga..niby ma robić do 6 na dobe a moj 6 to robi na 12h..i już jest taka jajecznica
a wczoraj zrobił niespodzianke mamie i mnie osikał..prosto na szyje
to tak w skrócie
ciocie a to ja
http://wrzucaj.net/images/2015/02/10/stas6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 12:58
Maniuś, livia30, przedszkolanka:), XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Rudasku jak się dowiesz jak z tym siusiakiem to proszę o informację bo mnie tez to już zaczyna martwić mimo, że mój mały jeszcze w brzuszku siedzi
Ja wczoraj miałam niespodziewaną wizytę u gina i leżę i odpoczywam teraz na lekach
A Monia ma córcię No i żadna jeszcze nie rozpakowana. Pola karze na siebie czekać jak to babaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
cześć Aguś
w skrócie to:
Livia czeka na męża, musi odpoczywać i korzysta z zakupów przez neta
Złota korzysta z wyprzedaży i czeka na testowanie w sobotę
ja nie rodzę
Mizzy nam pojawia się i znika
Monia ma córę!
a Stasiulo cudowny i jaki grzecznylivia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Rudasku, dzieciaczek śliczniutki
A w skrócie: