Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Uff Mizzy bo już się bałam,że mnie zostawiasz ;p
Monia teraz szał na sukieneczki będzie?
Anutka zrzucisz spokojnie,do pòł roku czytałam że waga schodzi
A ja dziś olewam już jakieś porody,mała nie chce to nie!
Dzisiaj w końcu obejrzę film do ktôrego się zabieram od długiego czasu,zjem mleko z ryżem w końcu,zrobię pyszny obiadek i zaliczę spacerek
Jak to mòwią"miej wyje*** a będzie Ci dane"livia30, XxMoniaXx, Maniuś, Anutka, Z. lubią tę wiadomość
-
też się uśmiałam
Lena trzymam kciuki za odwołanie tego gościa ;/
nie odmawiajcie sobie jedzenia
ja teraz jem wszystko co tylko mogę bo przy karmieniu mogę się z tym pożegnać
z cyckami już ok... posmarowałam sobie kremem do brodawek i ogarnęło temat.
ale jak zwykle ufajdałam bluzkę bo poleciało ;/
kurde jak tak dalej będzie to córka nie bd miała w ogóle siary.. bo wycieknie ;/
wczoraj jeszcze G kipkował że jak tak mi leci to urodzę... to kazałam mu się szykować
woda mi sie zatrzymuje w organizmie, nawet nie widzę żył na nogach.. niestety puchnę..
a dziś mi się śniło że wybierałam pasy poporodowe
i Złota mi się śniła, że jest w ciąży
nie wiem czemu, nie umiem tego racjonalnie wytłumaczyć, ale mi się tak śniło bez kitu
dobra lece na dol szybko bo mała tak mi naciska na dole że ledwo wytrzymuje.. zaraz się zleje!livia30, XxMoniaXx, Lena87, Z. lubią tę wiadomość
-
Grosiu aby sie nie denerwuj, ma prawo ci buzować, humorki itp
ja tez zauwazylam ze jestem teraz wyjatkowo nerwowa..
nawet przed @ taka nie byłam
Rudasku Synuś do Ciebie podobny bardzo według mnie ale to się okaże dopiero za jakiś czas jak troszkę podrośnie
przystojniaczek nasz -
Hejo wariatki moje kochane :*
Pożeram kanapkę z żółtym serem, pasztetem i ogórkiem kiszonym
Jak dobrze, że wczoraj byłam u swojej lekarki, dzisiaj bym na zawał już schodziła - znowu od rana mnie boli ale wiem już co i jak. Leżę, nospa wzięta
Mizzi no właśnie ja tez ten klin znalazłam za 27zł plus za 14zł poszewka z froty i tak się zastanawiam czy będę w ogóle tego używać? A Ty miałaś łóżeczko ubrane nam pokazać pipko, pamiętasz? Ja tu czekam
Monia, aż dziwię się, że w drodze powrotnej wczoraj nie zaszłaś na zakupy ciuchowe dla Amelki Też bym pokupowała ale przyklejona do kanapy dzisiaj jestem - dzięki Panie, za Allegro Mąż pozwolił zaszaleć troszke
A wczoraj w Auchanie kupiłam body na krótki rękaw 3 sztuki za 28zł. Nic więcej fajnego nie bylo, u nas nie ma takich wyprzedaży Aga jak u Ciebie A w Smyku to tez już porażka Albo wykupili już wszystko...XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
ja od razu miałam z pokrowcem
no tam zalezy.. dziewczyny to wkladaly książki itp..
no mam ubrane w połowie hahah
ale prześlę, może dziś mi się uda przy tym świetle.. ale baldachimu nie zaloze jeszcze
A próbowałaś w 5 10 15? ja dla mojej kupiłam super sweterki za połowę ceny
może jeszcze coś jest
-
Cześć dziewczyny!
Mizzy, fajny sen, bez kitu A jak ja w tym śnie wyglądałam, hmm? Bo przecież mnie chyba nie widziałaś Może powinnam kupić test?
Zaszalałam z zakupami przez neta:) nakupowałam do domu: sztućce, deskę bambusową do krojenia, podkładki na stół, zestaw do łazienki (dozownik do mydła itp.), szczotkę do wc, pojemniki na przyprawy itp. Promocje w Agata Home:)
Potem promocje w Top Secret: żakiet, torebka i spodnie za 140 zł łącznie.
I ostatnie zakupy: dwa portfele skórzane (dla mnie i męża) - 200 zł za obydwa.
Szaleństwo!
Miłego dzionka;)
mizzelka, livia30, przedszkolanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewuchy ..
Od godziny 5:30 zostałam słomianą wdową, mężu Mnie wyściskał przed wyjściem,
Zabrał ze Sobą materac dwuosobowy i chętnych na niego ma sporo
Mówi że bierze 60 zł za dobę !! he he he
Na 15:00 mam dentystę i pozostanie tylko ściąganie kamienia ..
Zaplanowałam sobie jakoś dzień aby szybko przeleciał ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:49
-
nick nieaktualny
-
tak sobie wyobrażałam ciebie tutaj że nam się chwalisz i taką radochę masz
a my to już w ogóle rajcowałam się
czemu nie ale to może jakiś znak? ciekawe..
a gin coś odpowiedział? czy to przy następnej wizycie dopiero?
a ja szukam solniczek.. bo na allegro nic mi sie nie podoba.. i też jakieś akcesoria do kuchni by mi sie przydaly to i ja zajrzę tam z chęcią
szalej szalej.. bo potem na pieluchy ci będzie szło aby
-
Lena87 wrote:Złota, poniosło Cię z zakupami
No trzeba sobie jakoś radzić ze stresem
mizzelka wrote:tak sobie wyobrażałam ciebie tutaj że nam się chwalisz i taką radochę masz
a my to już w ogóle rajcowałam się
czemu nie ale to może jakiś znak? ciekawe..
a gin coś odpowiedział? czy to przy następnej wizycie dopiero?
a ja szukam solniczek.. bo na allegro nic mi sie nie podoba.. i też jakieś akcesoria do kuchni by mi sie przydaly to i ja zajrzę tam z chęcią
szalej szalej.. bo potem na pieluchy ci będzie szło aby
Z testem poczekam do soboty, zobaczę co się będzie działo
No poszalałam, ale promocje były:) W Agata Home za wszystko 145 zł zapłaciłam,co nawet na bazarku jak bym chciała to kupić, to by drożej wyszło.
EDIT: doktor mi nie odpisał na maila. Jak mi do jutra nie odpisze, to prześlę mu drugi raz W natłoku zdesperowanych pacjentek mógł przeoczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 09:56
-
Złota wrote:Z testem poczekam do soboty, zobaczę co się będzie działo
No poszalałam, ale promocje były:) W Agata Home za wszystko 145 zł zapłaciłam,co nawet na bazarku jak bym chciała to kupić, to by drożej wyszło.
EDIT: doktor mi nie odpisał na maila. Jak mi do jutra nie odpisze, to prześlę mu drugi raz W natłoku zdesperowanych pacjentek mógł przeoczyć
aż jestem w szoku... i świeczki, świeczniki, dekoracje.. jeszcze promocje...
kusi
trzymam kciuki -
nick nieaktualnyMizzy, dziś troszkę do zrobienia mam, więc jak wyjdę do dentysty tak wrócę wieczorem
Muszę oddać mopa na gwarancje, co dostałam na święta - plastiki się połamały i mop kręci mi się na około ..
Później odwiedzę koleżankę bo jej mężny też wyprowadził się na kopalnie