Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, właśnie od znajomych wróciliśmy - ja zapłakana ehh. Nigdy nie spodziewałam się, że poryczę się na pytania o dziecko i jeszcze to znaczące spojrzenie na mój brzuch (miałam luźniejsza bluzkę). Jakoś tak dotarło do mnie dzisiaj, że cykl stracony, kwiecień również i ewentualnie maj... a jutro endokrynolog i kolejne prochy. Wszystko mam rozlegulowane - tu trzeba podnieść tu zbić. Czuję się jakaś taka niepełnowartościowa
-
livia30 wrote:Hej, właśnie od znajomych wróciliśmy - ja zapłakana ehh. Nigdy nie spodziewałam się, że poryczę się na pytania o dziecko i jeszcze to znaczące spojrzenie na mój brzuch (miałam luźniejsza bluzkę). Jakoś tak dotarło do mnie dzisiaj, że cykl stracony, kwiecień również i ewentualnie maj... a jutro endokrynolog i kolejne prochy. Wszystko mam rozlegulowane - tu trzeba podnieść tu zbić. Czuję się jakaś taka niepełnowartościowa
-
livia30 wrote:Hej, właśnie od znajomych wróciliśmy - ja zapłakana ehh. Nigdy nie spodziewałam się, że poryczę się na pytania o dziecko i jeszcze to znaczące spojrzenie na mój brzuch (miałam luźniejsza bluzkę). Jakoś tak dotarło do mnie dzisiaj, że cykl stracony, kwiecień również i ewentualnie maj... a jutro endokrynolog i kolejne prochy. Wszystko mam rozlegulowane - tu trzeba podnieść tu zbić. Czuję się jakaś taka niepełnowartościowa
Zbierać się do kupy i będzie dobrze!!! Livia razem w kupie raźniej!!! Ja staruję z Wami, z bagażem jakimś ale jestem z Wami - potrzebuję Was. Ale chcę też Wam być potrzebna!!![*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Livia dobrze, że jesteśmy i się wspieramy - ja w najgorszym dla mnie momencie mam Was. wiem, że mogę wygadać się i mówić, że boli to czy tamto. Będziemy matkami!!! Kurwa będziemy!!!
przedszkolanka:), potforzasta, livia30 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Potforku kurczę to chyba dobry znak tak myślę, jak to u mnie było ale ja też chodziłam sprawdzać czy już @ jest bo miałam mokro... tak mi się wydaje... ale miałam też kremowy śluz.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150