Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje, kochane jestescie, nie ukrywam bo dziewczynom duzo zawdzieczam jak staralam sie pierwsze malenstwo, wspieraly mnie itp ale teraz widze ze coraz smutniej sie tam robiMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Groszek wrote:Juz coraz blizej... jeszcze 5 dni do testu Potfo...
Dlugo Ci juz niedobrze ale jeslimto fasola to wybacz nie wspolczuje tylkomciesze sie z Twych mdlosci -
potfo a moze fasolek przyjdzie?
z moich cycoszkow zrobily sie balony, podbrzusze pobolewa juz kolejny ndzien jak na @ i sikam co chwile ;/ uciazliwe to jest ale lubie czasem sobie powkrecacAnhe lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
karola88 wrote:potfo a moze fasolek przyjdzie?
z moich cycoszkow zrobily sie balony, podbrzusze pobolewa juz kolejny ndzien jak na @ i sikam co chwile ;/ uciazliwe to jest ale lubie czasem sobie powkrecac
Jak i my wszystkie -
potfo moze byc juz ci niedobrze bo progesteron zaczyna dzialac jesli dzidzia zaczyna swoje zycie
a to ze sie smutno robi czasem to wiadomo ale to nie znaczy ze mozna komus jeszcze dokladac smutkowAnhe, potforzasta lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
O matko Anhe ja się powtórzę po wstaniu z łóżka się nie mierzy !!!! JA żeby sprawdzić mój nowy to zmierzyłam po południu i miałam 36,85 ale nawet nie zajmuję się tym bo po co?? Szkoda jeszcze bardziej sobie wkręcać.
-
nick nieaktualny
-
karola88 wrote:potfo moze byc juz ci niedobrze bo progesteron zaczyna dzialac jesli dzidzia zaczyna swoje zycie
a to ze sie smutno robi czasem to wiadomo ale to nie znaczy ze mozna komus jeszcze dokladac smutkow
No ale podobno mdłości to 5-6 tydzień dopiero a u mnie dzisiaj ewentualnie 4 tydzień i 1 dzień.
Tak tak sprawdzałam jakby co