Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj, Karola
Przyłącz się, pewnie
Wiecie co? Czytam sobie na innych forach jaka powinna być temperatura po owulacji i spadek do jakiej temperatury oznacza, że @ jest za rogiem... I przeraża mnie poziom, na jakim te panie rozmawiają... Tutaj jest jakoś tak mądrzej, nawet jak o głupotach piszemy... a tam? Mam wrażenie, że piszą to jakieś 15-letnie dziewczynki, które jeszcze nie do końca rozumieją dlaczego mają okres, a w akcie buntu nastoletniego są niegrzeczne dla wszystkich.Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Witaj, Karola
Przyłącz się, pewnie
Wiecie co? Czytam sobie na innych forach jaka powinna być temperatura po owulacji i spadek do jakiej temperatury oznacza, że @ jest za rogiem... I przeraża mnie poziom, na jakim te panie rozmawiają... Tutaj jest jakoś tak mądrzej, nawet jak o głupotach piszemy... a tam? Mam wrażenie, że piszą to jakieś 15-letnie dziewczynki, które jeszcze nie do końca rozumieją dlaczego mają okres, a w akcie buntu nastoletniego są niegrzeczne dla wszystkich.kiedy bym nie weszła na jakieś inne forum to takie głupoty że wstyd
-
no juz opowiadam
mamy juz jednego brzdaca 4 letnia Marysia i to 2 miesiac staramy sie o rodzenstwo (o Marysie staralismy sie rok) ja mam niedoczynnosc tarczycy i pcos. teraz bralam clostrybezyt 1x2 pozniej zastrzyk z pregnylu pod moim wykresem napisalam o pecherzykach, skroce tutaj, byly 3 pekly dwa w jednym jajcorze i teraz czekamyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Anhe, ja najbardziej mam zaburzone.. pisze od 5 stron przeciez :-p.
ze sie pieprzy.
Chce malpiatke i nowy cykl i badanka:-)
Pokazuj Sandra:-)
Witaj karola88
Potforek wrocil
Anhe, bo to roznie jest, my wszystkie tutaj na poziomie jestesmyAnhe lubi tę wiadomość
-
ja tez z innego forum przyszlam niestety albo i stety, tam za kazdym razem jak cos sie zle napisze albo pomyli to dostaje sie ochrzan albo tak dziewczyny zwracaja uwage ze sie przykro robi, mysla sobie ze jak staraja sie o dzidzie po 4 czy 8 lat to juz wszystko wiedza i o nic nie mozna sie zapytac, mam nadzieje ze tutaj tak nie jestMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
przedszkolanka:) wrote:na kafeterii zwłaszcza
Co Ci wysłał Landrynka?
More dalej marudzić??Anhe lubi tę wiadomość
-
karola88 wrote:ja tez z innego forum przyszlam niestety albo i stety, tam za kazdym razem jak cos sie zle napisze albo pomyli to dostaje sie ochrzan albo tak dziewczyny zwracaja uwage ze sie przykro robi, mysla sobie ze jak staraja sie o dzidzie po 4 czy 8 lat to juz wszystko wiedza i o nic nie mozna sie zapytac, mam nadzieje ze tutaj tak nie jest
-
Karola, też mam niedoczynność tarczycy i od kilku lat podejrzenie PCOS, także łączę się w bólu. Ja niestety nie mam ani jednej Marysi
Na forum często sobie jęczymy i marudzimy, ale też doradzamy sobie nawzajem i się wspieramyCzasami bywa tutaj śmiesznie
Witamy Cię w naszych skromnych ponad 200 stronach
Gdybyśmy nie zauważyły kiedyś Twojego posta z pytaniem, to ponów proszę pytanie, naprawdę nie omijamy wpisów celowo :*Groszek lubi tę wiadomość
-
My tu pomocne jestesmy. To teraz czekamy na pozytywny rozwoj karola
jak pekly 2 pecherzyki to podwojna szansa
Przedszko, pojdziesz spac i jak sie obudzisz to wyniki juz bedaprosze tu nam napisac
Macie racje, na kafe rozni ludzie... odzewy straszne momentami...