Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
eeee może ktoś dołączy do mnie i będzie raźniej? Ja tak myślę o Mazurach albo o Suwalszczyźnie lasy jeziora spacery...
no dobra wracamy do rzeczywistości[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ja bym nad morze pojechala... mhmmmm gdzie jest cieplutko, plywanie z delfinami mi sie marzy...
ale Moj do samolotu nie wsiadzie.
uwaga!!! Wychowuje mezczyzn : maz i tesc robia kolacje a ja na forum szaleje olll jeeeee )
Jestescie dumne ze mnie?:-p
bedziemy marudzic )) dobrze ze sie wzajemnie rozumiemy ))przedszkolanka:), Malinowa Panienka lubią tę wiadomość
-
hehehehe ;)jutro jadę na pedicure i manicure zobaczymy co tam będzie jak Pani zobaczy moje zaniedbane stopy... dawno nie robiłam nic[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć kochane koleżanki wczoraj miałam gorszy dzień i mało siedziałam na forum a dzisiaj co dopiero odpoczywam.
Mój wykres lekko robi mnie w konia, robi mi nadzieję, a ja ani tyci tyci nie czuję się ciążowo chociaż wciąż mam nadzieję, że temo jutro też będzie ładna.
A jak u Was:-) ? Ciążko Was nadrobić :p -
Rola ojca w rodzinie )) hiii... oo ja bym napisala od poczatku jak bardzo jest potrzebny zonie w trakcie porodu
Ze kiedys bylo inaczej bo kobiety siedzialy w domu a teraz jest podzial obowiazkow. Uhuu ja juz czuje jakbym pisala ) to takie nasze
a Ty to pewnie masz w jakims innym znaczeniu.
ta eksploatacja w etycje to jakies ciezsze. A o czym mgr piszesz? W tym roku obrona? -
nick nieaktualny
-
o tej roli ojca kochana to ja też myślałam,że fajne i w ogóle a napisałam połowę i nie wiem co pisać, utknęłam... właśnie w tym znaczeniu jak było a jak jest współcześnie
obrona za rok, ale do 12 kwietnia mam oddać część teoretyczną na zaliczenie a od 1 zaczynam praktyki i marnie to widzę a nie mam nawet książek nic... a mam prawdopodobnie(od miesiaca czekam na akceptację tematu) Rola rodziców w procesie adaptacji dziecka do środowiska przedszkolnego