Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka idz i trzymam kciuki
Anutka, tescik byl ale jest negatywny dzis rano
Przedszkolanka a Twoj wynik kiedy?
Anhe no to ladnie przeczytalas hahaha chcialabym zeby orgazm splatal mi figla :-p
A teraz to u mnie bedzie tak z 10-13 dpo.
Ale mowie ze miesiac temu mialam podobnie, takie plamienia a pozniej rozkrecila sie malpa, tylko wtedy od kilku dni bolal mnie brzuch a teraz nie boli mnie brzuch, ani krzyz...
dzwonilam do gina, mam przyjsc po miesiaczce pod warunkiem zebja dostane :-p
i ze teraz juz mam nie badac progesteronu bo to bez sensu i nic nie da, ale chyba cos sie rozregulowalo...
-
obstawiam brak progesteronu odnosnie moich plamien przedmalpowych. Mialam testowac w sobote, jak sie nie rozkreci na maksa @ to tak zrobie.
nie wiem kiedy wynik bedzie miarodajny i kiedy moze byc implantacja
nie ma co urajac sobie ciazy i dopatrywac prawdopodobnych objawow. Malpa jest nieunikniona, taka prawda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie dziewczyny, u mnie @ bedzie, ja sie nie mam czego dopatrywac, doszukiwac.... u mnie malpisko murowane. Wiem, juz w kolko pisze o tym samym i macie pewnie dosc... chcialabym cos zobaczyc ale podchodze realnie do mojej sprawy.
Wy bedziecie tymi zafasolkowanymi
fajnie miec znajomosci w laboratorium -
początek kwietnia mój - powinna być owulka jak hormony uspokoją się. mam nadzieję, że szybko dojdą do normy i będę mogła działać i szybko zaskoczy... tym razem wykupuje na całą ciążę miejsce w super miejscu i będę odpoczywać i leżeć brzucholem do góry!!!
przedszkolanka:), Groszek lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Mysle ze kocha Ciebie i tluszczyk malutki tez
Musimy luzowac fest bo wykorkujemy
Wlasnie, komus sie musi udac no...
czy teraz na dniach ma ktos testowac moze??
Hihi no jak dokladnie potforek )
U mnie to barszcz czerwony z rana serwuja ;-pp
kosci mnie bola grypowo teraz