Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie się dowiedziałam, że kolejna z dziewczyn, które w październiku miała rodzić dowiedziała się, że dzidzia nie żyje... co jest do cholery!!! jest mi okrutnie smutno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Ze mną chyba na serio coś się dzieje... i nie mam na myśli ciąży akurat teraz. Ciśnienie mi skacze, jak chce, gdzie zawsze miałam 120/70... W głowie mi się kręci, brzuch boli, cycki bolą, no i jest 21, a ja ledwo oczy mam otwarte i na sen mi się zbiera... Boję się, że to znów hormony się rozregulowały...
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:jeszcze nie ma, do 21.30 jak coś,ale przypuszczam,że dopiero jutro będą...
Anhe badania porób...
a mnie tak ból miesiączkowy złapał jak w dniu @ że aż mi gorąco ;///
ja jak odbierałam wyniki tarczycy morfologii i glukozy to miały być o 17 a pojechałam o 13 i już były -
Anhr ja znowu przeczytalam ze wyjezdzasz z jeczmieniem;-p
Chcialam napisac ze mam go na oku wlasnie ;-p
moze masz jakies ciezkie dni ostatnio? Pogoda tez jest dziwna...
nie chce mowic nic ale to tez moga byc objawy fasoli cos sie moze dziac
Kiedy masz miec @? Nie przepraszaj, jecz ile sie da my tez sibie pojekujemyAnhe lubi tę wiadomość
-
Anhe zrob badania, bedziesz bardziej pewna... bedzie dobrze, moze sie zazieleni...
czyli co, teraz juz fasolek nie bedzie ? :-p a kazda bedzie miala zaburzenia hormonalne? :-p
Aga, to faktycznie jutro moga wrzucic dopiero wyniki, ja juz zaciskam kciuki
mnie sie ostatnio wszystko lapie od momentu slubu, przeziebienia, jeczmienie... po prostu musze z mezem sie skolonizowac bakteryjnie ;-p jak nasze bakterie beda zyly w symbiozie to bedzie dobrze ;-p
jeczmien wstretny, mialam dolna powieke jak banie
Uwaga, maz zauwazyl u mnie brak pryszczy. W poprzednich miesiacach w tym czasie przed @ byl wysyp. Nie mam PMSu. Cos sie pochrzaniloprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny