Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie śluz zalewa, a przy zakładaniu stanika płakałam z bólu. I do tego prawy jajnik mnie napieprza. Nie wiem już sama co o tym myśleć... To jest mój 3-ci cykl bez antykoncepcji, wcześniej albo hormony nie pracowały, albo byłam właśnie na tabletkach i tak naprawdę nie wiem do końca, jak moje ciało reaguje na zbliżanie się @. Wcześniej niby miewałam PMS, ale to było tylko zwiększenie apetytu i nagłe ataki złości, czasem trochę brzuch pobolewał dzień przed @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelula wrote:ależ gonicie... was nadrobić to godzinę trzeba poświęcić, a potem nie ma czasu na pogaduszki...
Kochana jaka ładna temp
Gdzie Agnieszka jest ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2014, 18:26
-
nick nieaktualny
-
Landrynko, nie wiem. Tak, jak patrzyłam przez dwa poprzednie cykle, to fazę lutealną mam krótszą niż 10 dni, ale teraz brałam różne cuda na wydłużenie tej fazy. Zobaczymy, jak to będzie. Nawet jeśli będzie fasolka, to w 11dpo już powinno coś wyjść...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Landrynko, nie wiem. Tak, jak patrzyłam przez dwa poprzednie cykle, to fazę lutealną mam krótszą niż 10 dni, ale teraz brałam różne cuda na wydłużenie tej fazy. Zobaczymy, jak to będzie. Nawet jeśli będzie fasolka, to w 11dpo już powinno coś wyjść...
-
nick nieaktualny