Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:ja finalnie zdecydowałam się na ten chociaż emmaljunga nadal moim faworytem
https://www.youtube.com/watch?v=yk1Gn5ZBsK0
niecierpliwa21 wrote:my też ostatnio wózki oglądaliśmy i myślimy o takim :
http://allegro.pl/wozek-3w1-quinny-moodd-spac-gond-fotelik-pebble-i4077554132.html
Nie wiem czemu ale nie podobają mi się 3 kołowce. -
Będę zaglądać i znikać
Kotkapsotka dzisiaj mam 10dpo ale na becie mowili że od 7 już powinno wyjść..
Livia mam tak jak Ty...ciągle patrze na test i wypatruje jakiejś bladzizny a oszuści niby dobry test a patrze a to ten 25;p
Ja nie oglądam bo i bez tego jestem nakręcona...brzuch na @ boli cały dzień,śluz biały na majtach;/
Na pocieszenie- koktajl truskawkowy -
niecierpliwa21 wrote:A mnie właśnie tylko trójkołowce i musi być automatic i leciutki.[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Będę zaglądać i znikać
Kotkapsotka dzisiaj mam 10dpo ale na becie mowili że od 7 już powinno wyjść..
Livia mam tak jak Ty...ciągle patrze na test i wypatruje jakiejś bladzizny a oszuści niby dobry test a patrze a to ten 25;p
Ja nie oglądam bo i bez tego jestem nakręcona...brzuch na @ boli cały dzień,śluz biały na majtach;/
Na pocieszenie- koktajl truskawkowy
Leeee widze ze ty to sie stresowac lubisz chyba . Po co ci te testy i beta w 10dpo . Jak wyjda ujemne to ci ta informacja i tak nic nie da. -
Landryneczka wrote:Tak podglądam was .
Co do wózków nie podobają mi się trzy kołowe bałabym się nim jeździć .
Malinowa fajny ten wózeczek , Potforku ten co ty wstawiłaś również . I nie jest przesadnie drogi .
czemu bys sie bala? One sa chyba stabilniejsze niz te 4kolowe. -
nick nieaktualnyKotko właśnie są mniej stabilne .
Znajoma kupiłam niedawno i sprzedała bo się nie dało u nas nim jeździć . Więc u mnie odpada , widzę że u większości również .
Ale to nie zmienia faktu że są z wyglądu ładne.
Aga ty niecierpliwcuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Tak podglądam was .
Co do wózków nie podobają mi się trzy kołowe bałabym się nim jeździć .
Malinowa fajny ten wózeczek , Potforku ten co ty wstawiłaś również . I nie jest przesadnie drogi . -
wózki fajna sprawa, ale ja nie ogladam póki co... jak sie uda to dopiero wtedy chciałabym niedrogi i taki stabilny wzory pradawne mi sie podobają
robiłam dzis test, ale negatyw jest... plamię dalej, jakos mnie mdli (pewnie sobie wkrecam;/) jak zobaczyłam kotleta dzisiaj to prawie zwymiotowałam, nie moge czuc smażeliny, zjadłam tylko zupę. Małpa sie zbliza wielkimi krokami
-
Hej dziewczyny
Prezdszkolanko trzymam kciuki zeby beta byla juz fasolkowa
Niecierpliwa swietny ten wozek! Tez bym chciala taki ale nie wiem jak sie sprawdzi na moich drogach.
Malinowa tan Twoj wozek tez jest ciekawy
Potforzasta czekaj cierpliwie
Mnie owu przesunelo @ z 28 na 32 dc, takze tez czekam. Mysle ze w przyszly piatek skusze sie na test, to bedzie moj 31 dc.
Mam mieszane uczucia. Dzis rano tak mnie brzuch bolala, ale jakos tak dziwnie , niby jak na @ ale jednak to jeszcze nie to... taki dziwny bol. Tyle ze tempka dzis poszla w gore to jest okprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
kejti91 wrote:Hej dziewczyny
Prezdszkolanko trzymam kciuki zeby beta byla juz fasolkowa
Niecierpliwa swietny ten wozek! Tez bym chciala taki ale nie wiem jak sie sprawdzi na moich drogach.
Malinowa tan Twoj wozek tez jest ciekawy
Potforzasta czekaj cierpliwie
Mnie owu przesunelo @ z 28 na 32 dc, takze tez czekam. Mysle ze w przyszly piatek skusze sie na test, to bedzie moj 31 dc.
Mam mieszane uczucia. Dzis rano tak mnie brzuch bolala, ale jakos tak dziwnie , niby jak na @ ale jednak to jeszcze nie to... taki dziwny bol. Tyle ze tempka dzis poszla w gore to jest ok
zaciskam kciukikejti91 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny