Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Potforek, Klara, Przedszkolanka, Malinowa, Niecierpliwa, Another, Oczekująca witajcie ponownie
u mnie cisza, ale brzuch boli na @, poplamiło wczoraj i dzisiaj z rana.
Dzwoniłam do gina i opowiedziałam sytuacje, mam przyjsc do niego po miesiaczce, bo widocznie jest cos nie tak, ze tak plamie kilka dni przed miesiaczka. Progesteronu mam nie robic bo to juz nie wyjdzie, bez sensu....
Czuje, ze bedzie wesoło ;/ mówilam ze bede miec zaburzenia hormonalne.... ;-/
ehh, w tamtym cyklu tez tak miałam, tylko tego nie skojarzyłam jakoś....
Przedszkolanka, trzymam kciuki:)
Potforek jutro pójdzie tempka w góre widze ze męzyk tez Ci dał popalić ostatnio- mam nadzieje, ze juz ok -
Cześć Dziewczyny. Ale mam dziś podły dzień... Od rana wszystko mnie wkur..., poprztykałam się z R., potem się poryczałam a potem się pogodziliśmy. Teraz jest mi wszystko obojętne Straciłam jakoś natchnienie i chęci a tym bardziej nadzieję. Objawy po lekach mam tragiczne (jak co miesiąc zresztą) i odechciewa mi się już. Jutro biorę ostatnią tabletkę i co ma być to będzie
-
Groszek wrote:Potforek, Klara, Przedszkolanka, Malinowa, Niecierpliwa, Another, Oczekująca witajcie ponownie
u mnie cisza, ale brzuch boli na @, poplamiło wczoraj i dzisiaj z rana.
Dzwoniłam do gina i opowiedziałam sytuacje, mam przyjsc do niego po miesiaczce, bo widocznie jest cos nie tak, ze tak plamie kilka dni przed miesiaczka. Progesteronu mam nie robic bo to juz nie wyjdzie, bez sensu....
Czuje, ze bedzie wesoło ;/ mówilam ze bede miec zaburzenia hormonalne.... ;-/
ehh, w tamtym cyklu tez tak miałam, tylko tego nie skojarzyłam jakoś....
Przedszkolanka, trzymam kciuki:)
Potforek jutro pójdzie tempka w góre widze ze męzyk tez Ci dał popalić ostatnio- mam nadzieje, ze juz ok
przedszkolanka:) wrote:Potforku za szybko jeszcze...
Wiem wiem
Livia będzie dobrze mi też czasem się odechciewa wszystkiego.