Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana musisz czekać cierpliwie poczekaj do terminu @ tak sobie myślę
chciałabym móc znów czekać cierpliwie na testowanie, a teraz czekam aż mi ovu wyznaczy owulację... ciekawe kiedy będzie?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
oj bo to tak zawsze jest, że komuś to łatwiej się doradza
a swoją drogą to kiedy owu wyznacza owulację?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
KotkaPsotka wrote:Swoje dzieci to 24h/dobe zajecie. Nie moge sobei wyobrazic zycia tak jak moja kolezanka-kilka lat wyjete z zyciorysu...
Ja mam instynkt macierzynski, ja chce byc w ciazy, ale jak mysle co mnie czeka to jednak mam watpliwosci. Ciezko mi sobie wyobrazic zeby czlowiek sam z wlasnej nie przymuszonej woli decydowal sie na takie cos. W takich chwilach docenia sie prace jaka wykonali nasi rodzice. Jak ja sobei przypominam, ze nei dawalam mamie spac kiedy byly zmeczona bo poprostu nei chcialam posiedziec tych 10min sama to az mnie skreca. Eh chyba jestem za stara poprostu. Gdybym te dzieci miala w wieku 20 albo chociaz 25 lat to bym juz teraz z pieluch wyszla i dzieci do przedszkola chociaz wyslala a za 5 lat bylby juz spokoj. Ehhh mi jest poprostu dobrze tak jak jest, niczego mi nam nei brakuje, jestesmy szczesliwi. Oczywiscie plakalabym ze szczescia chyba jakbym zaszla w ciaze i tak samo moj narzeczony i poswiecilabym sie jego wychowaniu ale trudno mi jednak tak z premedytacja burzyc moje spokojne zycie . A moze poprostu nei wszystkie dzieci takie sa? Modle sie o dziewczynke . Dwoch chlopakow to jest hardcore juz.
Jesteś pewnie że dziewczynki są grzeczne to zobacz na to:
https://www.youtube.com/watch?v=29MYoaKBq_0
To nie są wszystkie dzieciaki które są u mamy co niedziela i co niedziela trzeba się z nimi bawić ale ja to uwielbiam
Przyszedł mój nowiutki termometr Zamówiłam karnisze nowe Ech cudowny dzień.
A tak w ogóle to witam
-
nie no pewnie, że szkoda to muszę testy zakupić i będziemy działać
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:A ja mam już gdzieś to czy się udało czy nie . Ovu sobie jaja robi wyznaczając owulację w 37dc ale mam to gdzieś .
Pomału dziś remont zaczynamy i na tym się skupiam teraz
Aga czekamy na wieści -
Malinowa Panienka wrote:ja czekam na kuchnię do kwietnia
myślę, że serduszkowanie zaczniemy od jutra -
potforzasta wrote:Jesteś pewnie że dziewczynki są grzeczne to zobacz na to:
https://www.youtube.com/watch?v=29MYoaKBq_0
To nie są wszystkie dzieciaki które są u mamy co niedziela i co niedziela trzeba się z nimi bawić ale ja to uwielbiam
Przyszedł mój nowiutki termometr Zamówiłam karnisze nowe Ech cudowny dzień.
A tak w ogóle to witam
Biedny pies"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."