Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinowa Panienka wrote:Przedszkolanka Ty nie dobranoc tylko jaki test? mów mi tu wszystko albo koleżanki niech Cię podkablują!!!
Będziemy walczyć pewno -
a ma objawy? wiem, że testować to nie jest wcale tak łatwo jak się jest blisko sama to przeszłam i testowałam tydzień prawie po spodziewanej @[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Nie wiem to sama musi jutro napisać czy ma. Ale coś ją tam boli i kłuje czasami.
A ja się dzisiaj żegnam już bo głowa boli jajnik boli aż do plecków może jutro będzie lepiej. Dobranoc. -
nick nieaktualny
-
jestem w pracy w nocy, czuje ze cos leci, myslalam ze to sluz ze siemie lniane zadziałało tak szybko... poszłam po 2 godzinach a tam brazowa wydzielina....
w tamtym cyklu miałam podobnie, tylko bolał mnie brzuch, teraz mnie nie boli...
od dwoch cykli jak zaczelismy sie starac o Maleństwo to tak wyglada, ze przed małpą kilka dni pojawia sie plamienie... teraz znowu cos takiego.
Wiec pewnie to miesiaczka znowu -
wiesz co - ja w cyklu poprzedzającym ciążę też tak miałam tylko mi się spóźniło więc myślałam, że to ciąża... może idź do gina i pogadaj?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
jak mam teraz miesiaczke liczyc?? od dzis czy kiedy przyjdzie ta prawdziwa ???
moge sobie jutro zrobic badanie poziomu progesteronu ???
dzisiaj po 14 jest dostepny, to moze zadzwonie do niego i zapytam co by tu zrobic
znowu nastepny cykl bedzie stracony jak bede czekac na badania do przyszlego miesiaca ;/
-
Dzien dobry dziewczyny.
Bylismy na weekend u znajomych ktorzy maja dwojke dzieci. Dwoch chlopakow: 2 i 4 latek. I wiecie co? Odechcialo mi sie dzieci . Chlopcy sa slodcy i bawilam sie z nimi caly dzien, zwlaszcza z tym starszym. Ale calutki dzien dom wypelniony jest krzykami i placzem co jakis czas. Dzieci sa absolutnie absorbujace. Na 5min nie mozna ich samych zostawic bo cos wykombinuja. Halas halas i jeszcze raz halas. Jestem przerazona. Nie wiem czy jestem w stanie temu podolac. Nie wiem czy chce swiadomie sie na to skazywac...Swiadomie zrezygnowac z pieknego i spokojnego zycia jakie prowadze. Nawet moj luby ma teraz watpliwosci. Wiem, ze on chce dzieci i ja czuje sie w obowiazku mu je dac ale oboje tez boimy sie, ze to jednak za duzo na nasze barki. Zastanawiam sie czy nie odwolac narazie terminu laparoskopii . -
Witam was dziewczynki w ten kolejny ponury dzien
KotkaPsotka z pewnoscia ciezko jest przestawic sie z domowego spokoju na ciagle wariacje dzieciakow ale wedlug mnie to juz jest kwestia tego czy na pewno jestes gotowa na swiadome macierzynstwo bo jak tak to bedziesz tylko pragnela jednego - bycia w ciazy zdrowej i donoszonej, żeby urodzic zdrową dziecinke a reszta sama sie jakos ulozy i nie bedziesz o niczym innym myslec jak tylko o pragnieniu bycia matka przynajmniej ja tak mam Jest to moje najwieksze marzenie od kiedy staram sie o dzidzię zmienily sie moje priorytety w zyciu o 360 stopni
Groszsku mam nadzieje ze to falszywy alarm, że bedzie dobrze
Ciekawe jak tam nasze testujące czy dzis ktoraś już nie wytrzymala przedszkolanka? ladryneczka? -
Dzień dobry wszystkim;)
Już się wysikałam więc testu nie robię <dumna z siebie>
Ale wstalam z okropnym bólem @ i cycki przestały boleć więc do piątku przyjdzie małpiszon
Troche mi smutno ale hmm no jestem przynajmniej na to gotowa.
Groszku widziałam i czytałam że dziewczyny tak mają przy zagnieżdżaniu nawet dzień przed @ co jest mylące,więc główka do góry;)
Kotkapsotka swoje dzieci to zawsze inaczej ale to wasza decyzja;)slodka100 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanko tez jestem z ciebie dumna, że postanowilas nie robic testu
najlepiej jakbys zapomniala teraz o tym wszystkim i mysli zajela czyms innym do terminu @ bo po co sie stresowac bedzie co bedzie i nie masz na to wplywuprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Dzień dobry wszystkim;)
Już się wysikałam więc testu nie robię <dumna z siebie>
Ale wstalam z okropnym bólem @ i cycki przestały boleć więc do piątku przyjdzie małpiszon
Troche mi smutno ale hmm no jestem przynajmniej na to gotowa.
Groszku widziałam i czytałam że dziewczyny tak mają przy zagnieżdżaniu nawet dzień przed @ co jest mylące,więc główka do góry;)
Kotkapsotka swoje dzieci to zawsze inaczej ale to wasza decyzja;)
Swoje dzieci to 24h/dobe zajecie. Nie moge sobei wyobrazic zycia tak jak moja kolezanka-kilka lat wyjete z zyciorysu...
Ja mam instynkt macierzynski, ja chce byc w ciazy, ale jak mysle co mnie czeka to jednak mam watpliwosci. Ciezko mi sobie wyobrazic zeby czlowiek sam z wlasnej nie przymuszonej woli decydowal sie na takie cos. W takich chwilach docenia sie prace jaka wykonali nasi rodzice. Jak ja sobei przypominam, ze nei dawalam mamie spac kiedy byly zmeczona bo poprostu nei chcialam posiedziec tych 10min sama to az mnie skreca. Eh chyba jestem za stara poprostu. Gdybym te dzieci miala w wieku 20 albo chociaz 25 lat to bym juz teraz z pieluch wyszla i dzieci do przedszkola chociaz wyslala a za 5 lat bylby juz spokoj. Ehhh mi jest poprostu dobrze tak jak jest, niczego mi nam nei brakuje, jestesmy szczesliwi. Oczywiscie plakalabym ze szczescia chyba jakbym zaszla w ciaze i tak samo moj narzeczony i poswiecilabym sie jego wychowaniu ale trudno mi jednak tak z premedytacja burzyc moje spokojne zycie . A moze poprostu nei wszystkie dzieci takie sa? Modle sie o dziewczynke . Dwoch chlopakow to jest hardcore juz.