Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co najgorsze jest to, że nie będę umiała się już nigdy cieszyć z ciąży to mnie przygnębia i przygnębia mnie to, że starania może będą długie i nie dam rady psychicznie...
niestety staram się trzymać ale fajnie nie jest. No nic trudno stało się...[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Malinko będzie ok z ciąży też nauczysz się cieszyć no na pewno najgorszy okres będzie ten do poronienia ale potem zobaczysz że będzie dobrze. I nie gadaj bzdur że starania będą długie wiesz że możecie mieć dzieci więc je będziecie mieć na pewno.
-
Malinowa, dasz radę. Musisz. Póki co, jest jeszcze zbyt szybko, żebyś tak naprawdę się z tym pogodziła, ale z czasem będzie łatwiej. Rany zawsze najpierw krwawią, potem ropieją, a na końcu się zabliźniają. Bądź dzielna. A my Cię wesprzemy ;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 23:41
-
Malinowa Panienka wrote:Wiecie co najgorsze jest to, że nie będę umiała się już nigdy cieszyć z ciąży to mnie przygnębia i przygnębia mnie to, że starania może będą długie i nie dam rady psychicznie...
niestety staram się trzymać ale fajnie nie jest. No nic trudno stało się...
Kochana nie jesteś sama.Ja miesiąc temu stracilam bliznięta,dwóch synków i też jestem pełna obaw co do następnej ciąży ale musimy mieć nadzieje,że szybko zajdziemy znowu i doczekamy się szczęśliwego rozwiązania.
Ja do tej pory nie mogę się całkiem pozbierać ale staram się iść do przodu a nasze aniołki zawsze będą w naszych sercach. Ściskam Cie mocno.Buziaki -
potforzasta wrote:Malinko będzie ok z ciąży też nauczysz się cieszyć no na pewno najgorszy okres będzie ten do poronienia ale potem zobaczysz że będzie dobrze. I nie gadaj bzdur że starania będą długie wiesz że możecie mieć dzieci więc je będziecie mieć na pewno.
mam nadzieję, że szybko zafasolkuje i że będzie okAnhe lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Paaa
Mam nadzieję dziewczyny postanowiłam od jutra mierzyć temperaturę. Zobaczymy na jak długo wystarczy mi sił mam leżąc w łóżku sięgnąć po termometr i zmierzyć i zapisać? Czy jak mam to mierzyć? kurna wcześniej tego nie robiłam a teraz myślę, że pewnie wszystko mam na opak[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:Paaa
Mam nadzieję dziewczyny postanowiłam od jutra mierzyć temperaturę. Zobaczymy na jak długo wystarczy mi sił mam leżąc w łóżku sięgnąć po termometr i zmierzyć i zapisać? Czy jak mam to mierzyć? kurna wcześniej tego nie robiłam a teraz myślę, że pewnie wszystko mam na opak -
No dobra to będziemy próbować mam nadzieję, że się uda wiem, że często udaje się szybko i sprawnie zafasolkować i tej wersji trzymam się
tak myślę, że jakoś styczeń/luty to byłoby bardzo ładnie
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Malinowa Panienka wrote:No dobra to będziemy próbować mam nadzieję, że się uda wiem, że często udaje się szybko i sprawnie zafasolkować i tej wersji trzymam się
tak myślę, że jakoś styczeń/luty to byłoby bardzo ładnie
A mi jakby się teraz udało to mężny będzie miał prezent na urodziny Urodziny małego misiaczka -
Przedszkolanka Ty nie dobranoc tylko jaki test? mów mi tu wszystko albo koleżanki niech Cię podkablują!!!
Będziemy walczyć pewno[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150