Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ja przesądna nie jestem ale R musiało być a zawsze marzyłam o ślubie w czerwcu. Ma byc tez niebieska podwiązka i suknia ślubna nie pokazywana przed ślubem ukochanemu. O i jeszcze obrączek nie możemy sobie wciskać na palec do samego końca - takie fanaberie moje
-
Another - czworaczki
U nas skromnie a kwota końcowa i tak z nóg zwala, chociaż jak czytałam, że dziewczyny wydawały po 55 tys to ja grosze płacę
Potworku - tak tez do tego podchodzę, mój ślub i to ma być po mojemu a zawsze znajdzie się ktoś komu sie cos nie spodobaAnother lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLivia, ja tez myslalam na poczatku o małym ale pozniej tak wyszlo, ze bylo troche tych gosci, ale tez niezbyt duzo, przy weselach na 300 osob to moje bylo skromne Another ja bylam w 2013 na slubie w plenerze, dokladnie na statku a pozniej jakby w ogrodzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 22:21
-
Uuuu Aszka, moje marzenie Jak jutro się okaże, że ten plener wchodzi w grę, to wyślę Wam fotki ogrodu
55 tys? Ja mam w takim razie budżet przygnębiający. Ale ja nie chcę wielkiej biby U mnie też skromnie z gośćmi. Myślę, że 40 max."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
Za salę z menu płacimy jakieś 11 tys bez alkoholu (bierzemy swój i płacimy korkowe tylko), autem jedziemy naszym, fotograf nie wiem jeszcze ale pewnie z 2 tys suknia 2800, obrączki 3200... Plus alkohol ktory kupimy, ciasta, tort - myślę że ponad 20 000 jak nic
-
nick nieaktualnyLivia cos drogo od talerza, ja za 80 osob zaplacilam do 12 tys.
Powiem Wam ze w ogole w jednej restauracji facet nam dał wypis od lyzeczki od lodow, do tortu, za krzeslo itd ludzie wysmyslaja niektorzyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 22:30
-
Ja miałam salę ze wszystkim dosłownie nic nie miałam swojego bo nie musiałam alkohol ciasto itd. a zapłaciłam 13 tys. suknie wypożyczona była za 1100 obrączki to nawet nie pamiętam, orkiestra 1800 za to fotograf za 500 zł ale to było 4 lata temu. Moja siostra na ten rok załatwia i sam fotograf 2500 maskara.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:200zł za osobę - obiad plus zimny bufet później i ciepła zupka po północy. Takie ceny w Sopocie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny