Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ta już tu jakieś zakłady przyjmuje, co za bukmacher jeden ^^ Zakładać, to powinnaś gatki na pupę i gonić do apteki po test, co by rano w aptece z pełnym pęcherzem w kolejce nie stać ^^
livia30, Landryneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:A ta już tu jakieś zakłady przyjmuje, co za bukmacher jeden ^^ Zakładać, to powinnaś gatki na pupę i gonić do apteki po test, co by rano w aptece z pełnym pęcherzem w kolejce nie stać ^^
Ech zzobacze jutrzejszą temp. jak bd wysoka to idę a jak nie to wtorek beta -
Ty co chwilę przesuwasz to testowanie, jakby to miało coś zmienić. Okresu i tak nie dostaniesz, przez najbliższy rok, a przynajmniej 9 miesięcy Haha.
A tak poważnie, zrób ten test, bo podejrzewam, że jeśli pójdziesz do lekarza i mu powiesz co i jak, to i tak będzie Ci kazał ten test zrobić zanim Cię zbada, bo ciąży się nie leczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Ty co chwilę przesuwasz to testowanie, jakby to miało coś zmienić. Okresu i tak nie dostaniesz, przez najbliższy rok, a przynajmniej 9 miesięcy Haha.
A tak poważnie, zrób ten test, bo podejrzewam, że jeśli pójdziesz do lekarza i mu powiesz co i jak, to i tak będzie Ci kazał ten test zrobić zanim Cię zbada, bo ciąży się nie leczy
Wiem zrobię może jutro ale to zależy od temperatury a we wtorek beta . Już się umówiłam bo to do mamy znajomego mojego A. pójdę -
nick nieaktualny