Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:hehehe Livia i jak zareagowała na instruowanie ?
Cieszyła się, potem sama próbowała założyć i mówi, że spokojniejsza już jest Mnie nikt nie uczył... Mamy za sobą tez rozmową na temat pierwszego razu i antykoncepcji - dzieciaki teraz tak szybko dojrzewająZ. lubi tę wiadomość
-
livia30 wrote:Cieszyła się, potem sama próbowała założyć i mówi, że spokojniejsza już jest Mnie nikt nie uczył... Mamy za sobą tez rozmową na temat pierwszego razu i antykoncepcji - dzieciaki teraz tak szybko dojrzewają
-
O to ide zerknąć do pamiętnika
A ja kupiłam sobie płaszczyk jakieś 2-3 tygodnie temu w C&A za 99zł, rozmiar M, normalnie taki też noszę więc na przyszły rok będzie. Dopinam się jeszcze w nim ale jak siadam w aucie to ciśnie w brzuch... W kurtce co miałam nie dopinałam się jużZ. lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:OOOOOOooooo i sama o seksie zaczęłaś czy sama przyszła
Jakoś tam samo wyszło Naturalnie - staram się mieć dobry kontakt z nią i chcę żeby przyszła do mnie jak spotka "tego jedynego na pierwszy raz" ble ble... Nie chce by miała dziecko w wieku 19 lat jak ja, mimo, że jej nie żałuję ale niech pożyje sobie, pobawi się... Dlatego powiedziałam jej, że jak będzie pewna to niech tylko da znac, pójdę z nią do ginekologa po pigułki (bo ufac facetowi że dobrze gumkę założy...)XxMoniaXx, Z., Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój M. już stwierdził , że do 18 roku życia nasza córka na dyskoteki żadne nie pójdzie , a już niech zapomni o wakacjach z chłopakiem
na to ja mu powiedziałam : "zapomniał wół jak cielęciem był " jak myśmy sie poznali miałam 18 lat, M. 21 i co były wczasy, dyskoteki i grzeczni nie byliśmyLena87, Z., Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Moja mama jak się dowiedziała, że wzięłam od ginekologa receptę na pigułki to mnie od dziwek wyzwała... Ja już wolę, żeby Majka się zabezpieczała niż po kryjomu bzykała się bez zabezpieczenia bo babcią to ja nie chcę być jeszcze Wiadomo, że nie mówię o najbliższej przyszłości ale jak będzie miała 16 lat to nie wierzę w to, że nie będzie już chłopaka miała...
Lena87, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:I w druga stronę tez fajnie mieć taką córkę z którą ma się kontakt dobry z córa lepiej się pogada jak z synem. Ja ze swoją mamą mam bardzo dobry kontakt.
Nie zawsze jest idealnie, czasem na nią japę wydrę Ale wie, że zawsze może do mnie przyjśc z problemem i zawsze jej pomagam.Z., Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Hejka widze ze humorki dzis nie bardzo tak jak mowicie,jutro bedzie nowy lepszy dzien PIATEK TRZYNASTEGO ale dla mnie to dzien jak co dzien...nie jestem przesadna tak samo jesli chodzi o wczesniejsze kupowanie wyprawki...przeciez lepiej pokupowac wszystko pomalutku niz pozniej z dzieciatkiem na rekach,meczac i jego i siebie
Mam pytanie do "dziewczyn z dziewczynkami" mialyscie problemy z wypryskami??? Bo ja mam tradzik jak trzynastolatka twarz,dekold i plecy...i slodkie tez musze codziennie a wczesniej raz na msc moze...tak sobie mysle ze to takie objawy "na dziewczynke" ciekawe czy mam dobre przeczucia???
Ok pozdrawiam ide na paczkaZ., Maniuś, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:
Lubię za fajnie widoczny już brzuszek oczywiście
A pogrzeby to nigdy nie jest przyjemna rzecz...
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny